Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бен Стіллер відвідав Україну в якості посла доброї волі ООН

Актор Голлівуду і посол доброї волі ООН Бен Стіллер відвідав Україну.

Бена Стіллера було помічено на вулицях Львова 18 червня на центральній площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Перед цим, актор зустрівся з біженцями з України, які зуміли знайти притулок в Польщі.

«Я щойно приїхав до Польщі з UNHR, щоб зустрітися з родинами життя яких розірвала війна та насильство в Україні. Мільйони людей були змушені покину свої домівки, понад 90% з них – жінки та діти. Я тут, щоб вчитися, ділитися історіями, які ілюструють, як впливає війна на людей та, щоб посилювати заклики до солідарності. Сподіваюся, ви слідкуєте за ними та поділитеся власними словами підтримки людям, які поїхали з дому з України та людям, котрі були змушені тікати в усьому світі. Кожен має право на безпеку. Хто б де і коли не був» - зазначив актор у своєму профілі в інстаграм.

Стіллер відомий завдяки своїм ролям у таких стрічках як Ніч у Музеї 1-3, Грім у Тропіках, Таємне життя Волтера Мітті та інші які можна переглянути на сайті з фільмами.

Перебуває в шлюбі, одружений з Крістін Тейлор. Має двох дітей.

Це уже не перший приїзд зірки світового рівня в Україну від початку повномасштабного вторгнення росії. Стіллер став уже другим послом який відвідав Україну. Перед цим, наприкінці квітня в Україну приїжджала Анджеліна Джолі, яка зустрілася із дітьми-сиротами та вимушеними переселенцями, зокрема з дітьми, які були евакуйовані з Маріуполя.

Тоді Джолі закликала до відкриття гуманітарних кордонів та евакуації цивільних осіб. Варто зазначити, що Джолі однією із перших відомих зірок Голівуду підтримала українців і разом із ООН займалась організацією допомоги.

На початку травня в мережі з'явилась інформація, про начеб то візит в Україну ще одного голівудського актора Ієна Маккеллена, проте новина виявилась жартом.

Такі дії відомих людей сприяють висвітленню подій іноземними ЗМІ в зіркових колах, допомагають морально та психологічно підтримати людей, що постраждали від війни та вимушено переїхали до інших країн. 

Послами доброї волі зазвичай є відомі люди, знаменитості, видатні діячі мистецтва, літератури, музики і спорту. Метою програми є привернення уваги суспільства до важливих та нагальних проблем завдяки авторитету зірок. Це проявляється у вигляді громадських ініціатив, відвідуванні проблемних регіонів, веденні переговорів. Посли доброї волі ООН не отримують заробітну плату, хоча, можуть отримувати символічну платню розміром 1 долар США на рік або еквівалент цієї суми.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи