Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

10 правил безпеки для постіндустріального державотворення і нової кооперації

Постіндустріальна система є конкурентом для індустріальної системи. Як зробити, щоб розвиток нового не наражався на опір старого? Щоб стара система взагалі не бачила нової? А якщо побачить, то щоб у неї не було спокуси діяти агресивно?

160522garmoniya.jpg

Безпека - це елемент гармонії
Безпека - це елемент гармонії

Питання протидії з боку старої системи природно виникають ще й після усвідомлення того, що нова українська держава формуватиметься як постіндустріальний кооперативний рух. На основі багаторічних досліджень і власного досвіду можемо сформулювати 10 правил безпечного розвитку цього руху і всієї справи новітнього державотворення.

1. Підіймайся на вищий енергетичний рівень!

Якщо нова система діє на «вищих частотах», то для старої «низькочастотної» системи вона наче не існує. Навіть якщо стара система її бачить, то не сприймає як щось серйозне. Це відомий магічний принцип: Все, що цілеспрямовано досягається системою вищого рівня, внизу сприймається як «випадковість», «збіг обставин», «везіння», «дурням щастить», «анекдот» тощо.

Головні чинники підвищення рівня вібрацій – чиста мова, жива їжа, фізична активність, позитивне мислення, добрі справи, повна відмова від вживання алкоголю, тютюну та інших наркотиків. Про це у статтях:

2. Твори нове!

Стара система найбільше виявляє агресивність тоді, коли хтось претендує на її ресурси. Тому нам треба не боротися зі старим, а творити нове. Постіндустріальна цивілізація самодостатня – вона сама генерує потрібні їй ресурси, див.: Ресурси постіндустріальної цивілізації: звідки їх брати?

3. Рухайся до світлої мети!

Висока, шляхетна мета і практичні дії для її досягнення – це дуже важливий чинник безпеки. Шляхетним людям допомагають Вишні Сили, їм усміхаються Небеса, їх підтримує Всесвіт.

4. Говори правду!

Якщо людина думає одне, говорить друге, а робить щось третє, то це створює внутрішню суперечливість і гасить енергію руху. «Тільки повна відповідність Слова і Дії визначає очікувану подію» (Інформосота Юоль).  

5. Працюй зі шляхетними людьми!

Для швидкого розгортання руху треба працювати зі світлими, свідомими, шляхетними людьми, яких не треба переконувати до добрих справ. «Як зайдете в яке місто чи село, спитайте, хто в ньому достойний, і там пробувайте, поки вийдете» (Матвій 10.11). Об’єднай шляхетних, а всі інші потім приєднаються.

6. Залучай союзників!

Що більше зовнішніх сил зацікавлені в успішності проекту, то більше шансів його реалізації. Надавай своїм справам міжнародних масштабів. Український постіндустріальний проект є частиною проекту постіндустріального Міжмор’я. Головними союзниками нової України є Литва і США. Про це див.:

7. Дій у живому ефірі!

Проект має бути максимально прозорим, усі більш-менш значимі події мають «піаритися» через усі доступні засоби інформації: сайти, газети, FM-радіо, телебачення, соцмережі, зібрання, подорожі, одяг, символіку, плакати, сувеніри, особисті контакти, телефонні дзвінки, скайп тощо.

Якщо до тебе прийдуть небажані гості – будь-готовий одразу ж узяти в них «інтерв’ю» і транслювати його у живому ефірі.

У сучасному світі небаченого розвитку досягли засоби стеження і підслуховування. Тому живи так, наче за тобою постійно спостерігає весь світ через який-небудь супутниковий телеканал

8. Створюй структуровані солідарні громади!

Громада – це самокерована спільнота персонально знайомих людей чисельністю до 100 осіб з чітким розподілом функцій, яка діє за принципом «один за всіх і всі за одного». Задля термінологічної однозначності таку солідарну спільноту однодумців, в якій всі знають всіх, позначаємо терміном «демос». У будь-якому демосі є 5 обов’язкових функцій: голова, скарбник, суддя, радник, захисник.

Солідарність – це головний ресурс демосів. Правильна структурованість демосів сприяє їх легкому об’єднанню. При об’єднанні демосів їхні можливості зростають на порядок.

9. Розробляй довгострокові стратегії!

Еволюція – це змагальність життєвих стратегій. У нашому світі перемагає той, у кого масштабніша стратегія. Завдяки стратегії слабкі перемагають сильних, тому що стають ще сильнішими. Живучи тут і тепер, готуй добрий ґрунт для наступних утілень свого безсмертного духа – це найвища стратегія.

10. Живи цілісно!

Слово «наука» походить від слова «оу» – цілісність, яйце, початкова єдність. Наука цілісності – найголовніша наука. Найвищою мудрістю є мистецтво сприймання життя у всій його повноті, з усіма взаємозв’язками. Дух, душа, плоть. Намір, думка, слово, дія. Все впливає на все. Мрія – ініціація – матеріалізація – реалізація.

Життєспроможність тримається на відчутті міри, на дотриманні гармонійних пропорцій і правильної послідовності. Краще – ворог хорошого. Екстремізм руйнує систему. Перемагає не сильніший, а гармонійніший. Це ази науки цілісності.

Небезпека є проявом дисгармонії. Цілісне мислення дозволяє бачити дисгармонію і усувати її. 

Наші інтереси: 

Нова цивілізація має народитися при мінімальному опорі старої системи. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

!О, в нас ще не було напрацювань з безпеки. Ця стаття дивує простотою і корисністю.

Вподобав думку автора: " Найвищою мудрістю є мистецтво сприймання життя у всій його повноті, з усіма взаємозв’язками. Дух, душа, плоть. Намір, думка, слово, дія. Все впливає на все. Мрія – ініціація – матеріалізація – реалізація."

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

!О, в нас ще не було напрацювань з безпеки. Ця стаття дивує простотою і корисністю.

Вподобав думку автора: " Найвищою мудрістю є мистецтво сприймання життя у всій його повноті, з усіма взаємозв’язками. Дух, душа, плоть. Намір, думка, слово, дія. Все впливає на все. Мрія – ініціація – матеріалізація – реалізація."

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Святослав Сонячний каже:
!О, в нас ще не було напрацювань з безпеки.

Та чого ж не було? "Серйозні люди" думають, що ми "клеїмо дурня". Ось в цьому й полягає наша безпека. Вся наша гра - "справа несерйозна".

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коли я пропонувала одному"серйозному"знайомомупрєднатися до НО він так ісказав "В такі ігри не граю"Впевнена .що найближчим часом він змінить свою думку.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець сказав:" Життєспроможність тримається на відчутті міри.на дотриманні гармонійних пропорцій. правильної послідовності. Краще--ворог хорошого.Екстремізм руйнує систему.Перемагає не сильніший .а гармонійніший."

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дякую пану Ігорю за нагадайка --

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Цей пост не тільки про безпеку, а й про кооперацію. Хто готовий співпрацювати зі мною.?

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Співпрацювати задля чого саме?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Для початку потрібен хтось, хто вміє добре писати тексти.
Для мого проекту про сучасних українських мислителів.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.