Аватар пользователя Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 1
  • Хиты: 1

Може, досить?

Світ:

Спецтема:

Знаю і без ваших підказок: у часи масового патріотичного – як би його коректніше назвати? піднесення? добре, хай буде піднесення – отже, в часи масового патріотичного піднесення найлегший спосіб надовго (але не назавжди) підмочити власну репутацію – це заявити, що ти – проти війни. Так уже бувало не раз: і в 1914-му, і в 1939-му патріотично піднесені більшості різних країн страшно сварили представників антивоєнно налаштованих меншостей. Прямо зрадниками їх обзивали. Потім, щоправда, багато хто так само страшно жалкував. У сенсі багато з тих, хто вижив.

Ну, хай там як, а, наприклад, мене мої репутаційні втрати хвилюють не сильніше за втрату Донецького, грубо кажучи, обласного управління внутрішніх справ. Тому я прямо заявляю: так, я – за припинення війни або, як її заведено у нас називати, АТО. І навіть так: я – за те, щоб донбаським сепаратистам або, як їх у нас заведено називати, терористам залишити якусь частину території. І хай вони собі там засновують що їм подобається: хоч народні республіки, а хоч московські православні халіфати. Чому?

Як проникливо зауважив Петро Порошенко, «не було ще жодної війни, після якої не наставав би мир». Біда однак у тім, що іноді настання миру доводилося чекати трохи задовго, бували випадки, що й по 116 років. Припустимо однак, що в Україні справа до середньовічної столітньої війни не дійде. Припустимо, що вона й до котрогось із численних африканських варіантів не дійде, коли яка-небудь Ефіопія вже сорок років без особливого успіху воює проти своєї східної серпаратистської провінції. Тобто припустимо, що Росія по-справжньому в конфлікт на Донбасі так і не втрутиться, тому нашим військовим за якийсь відносно короткий час вдасться перестріляти або змусити до втечі найактивніших бойовиків.

Припустимо. Треба тільки пам’ятати, що в основі цього припущення лежить не наша реальна спроможність досягти швидкої перемоги, а наше бажання, щоб сталося саме так. Бо якщо станеться інакше і війна піде за «африканським» сценарієм, то решта припущень автоматично втратять будь-який сенс. Тому припустимо, що невдовзі ми тих озброєних сепаратистів переможемо. І що? Весь Донбас на цьому заспокоїться і запалає українським патріотизмом із вдячності за свою поставленість на коліна?

Уже сьогодні далекоглядніші автори – зокрема, Сергій Жадан – запитують: гаразд, війна закінчиться, але як нам далі співіснувати з ними разом – з усіма цими деенерівцями й еленерівцями – в одній країні? Не з путінськими й кадировськими гастролерами, які, дасть Бог, повернуться до місць постійної дислокації, а з корінними, якщо про них можна так сказати, жителями Донбасу? Так, не з усіма, але з тими – на око – кількома мільйонами, для яких ми – хунта, бендєровци і правосєкі. Як?

Днями тут-таки, на «Збручі», Тарас Прохасько запропонував уявити собі альтернативну версію пост-майданного розвитку подій. То уявимо. Уявимо, що після масакри на Інститутській Янукович не наклав у штани, а перейшов до наступу і всіяв Майдан кількома тисячами трупів. І далі за альтернативним планом: обійми з Путіним, повторне прийняття драконівських законів, Митний союз і цілодобовий переможний парад регіонально-комуністичних деґенератів на всіх каналах. Що б ми робили в такій ситуації? У рідній Буковині та двоюрідному Закарпатті я, правду сказати, вельми сумніваюся, але на якомусь клаптику Галичини партизанський опір затягнувся б на роки або й десятиліття – залежно від результату. І, звичайно, мільйони з-поміж нас ніколи б не визнали всіляких царьових, пшонок і тому подібних захарченків за леґітимних носіїв української влади, а лише чекали б зручної нагоди, щоб помститися.

Відтак постає питання: якщо ми опиралися б до останнього нашому поверненню в чужий для нас СССР і вважали б таку поведінку єдино правильною, то чому есесерівські за ментальністю жителі Донбасу мали б сьогодні змиритися зі спробами по-серйозному інтеґрувати їх у життя чужої для них України? Чому нам можна відстоювати свої ідеали, а їм ні? Бо їхні ідеали – це ніякі не ідеали, а шизофренічна окрошка з кремлівської пропаганди, кримінальних понять і феодальних економічних пережитків? Але це ми так думаємо. Вони натомість не краще думають про нас. Ми впевнені, що їхня картина світу фальшива? Що ми донесемо до них правду фактів – і вони перейдуть на наш бік? Але всі релігії – з емпіричного погляду – пропонують більше чи менше фальшиві картини світу, а попри це тисячоліттями згромаджують натовпи вірних, для яких власні переконання незрівнянно важливіші за фактичну правду. Зрештою, вони, на Сході, вірять, що їхня доля цікавить Путіна; ми, на Заході, віримо, що наша доля цікавить Олланда чи Меркель. Тож питання, хто є наївнішим, наразі залишається відкритим.

Коротше. Якщо так зване АТО і закінчиться найближчим часом на нашу користь, ми все одно матимемо у своєму складі кілька мільйонів антиукраїнського населення. І Росія в будь-який потрібний їй момент зможе використовувати це населення для розхитування ситуації в цілій Україні. То що нам із цими кількома мільйонами робити? Винищити? Ясно, що ні. Перевиховати? А ми б у разі їхньої перемоги дали перевиховати себе?

За словами секретаря РНБО Андрія Парубія, наші війська сьогодні контролюють дві третини Донбасу. То може, якраз і досить? Мають вони рацію чи не мають, виправдана їхня ненависть до нас чи ні, але люди, які ніколи з нами не змиряться, також повинні десь жити. Причому, жити в справедливих умовах. Себто під владою, на яку давно собі заслужили. Чи ж не ліпшим за війну виходом – і для них, і для України – було б залишити їм бодай третину донбаської території, на якій вони могли б облаштувати своє життя згідно з власними уявленнями про добро і зло? Звісно, за умови, що на кордоні з цією третиною ми негайно почнемо будувати омріяний мур Коломойського.

07.07.2014

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Багато в коментарях розумних слів, емоції ж переважають...
Розмов багато, а "Васька слухає і їсть" (це я про останні призначення Порошенка... хм-м-м. знову ППП... :D)
Чи читають думку кращих верхівці? Думаю, ні. Пишете коментарі? Добре. А відповіді на них готові чути? ... Усі грамотні... :(
Олександр БОЙЧЕНКО гарно змоделював можливі варіанти. Справді. Мені моя бабуся завжди казала, коли хочеш когось вдарити - постав себе на його місце.
Гарний коментар пана Вакули. Конструктивний. Ломехуз треба виявляти і знищувати. Це так.
Висловлювання на сайті добре, але аби вони по суті були - для обговорення спільних дій, а не для того, що "я сказав, а ви - як хочете". Що робиться для поширення перлин громадської (і чи громадської?) думки? Звісно, це не стосується пана Миро, який досить активно діє/поширює ідеї в пресі.
Ось таке треба більше доносити до людей - ВІДКРИВАЙМО ЗВИЧАЙНУ УКРАЇНУ. МІСТО ХАРЦИЗЬК. Хтось на сайті писав недавно, що треба возити людей із Донбасу в Західну Україну на пошуки "бандерівців"... цей процес має бути дзеркальним - возити і показувати всім треба і Донбас з його людьми і глибинками.
ПРАВильно - треба всім знайомитись і притиратися заново і постійно - це і є НОРМАльне спілкування нормальних співгромадян.
Плюс до всього допомагати людям зрозуміти самих себе. Це я про соціоніку, яку започаткували на сайті подружжя Каганців, а нещодавно розкручує Альберт Саїн.
Щоб зрозуміти когось, треба спочатку зрозуміти самого себе!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Комментарии

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Автор молодець, що побачив наслідки - розкол України і продовження внутрішньої війни. Але не побачив першопричину. А вона в тому, що Україну не можна рухати на Схід або на Захід, бо її природне місце - у Центрі. Всі, що тягнуть Україну з її природного місця - розпалювачі війни.
Дестабілізацію України здійснюють екстремісти, які тягнуть Україну в ЄС або Митний союз

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя cBіт Розумний
0
No votes yet

Якщо навіть так станеться, головне - не дати їм територію, яка б межувала з росією. І ухил - на роботу з дітьми.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Аватар пользователя Аватар Арій
0
No votes yet

Так, згоден! Сепаратистам потрібно віддати Україну аж до західного кордону. Окрім Волині, звичайно. Бо на Волині я створю свій Лугандон... Перепрошую, Колківську республіку.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

Правильно.... кожному негру по теплій хижині...))))

Вірю в те, що розумію.

Аватар пользователя Леонід Українець
0
No votes yet

Якщо мільйони мешканців Донбасу вірять у те, що їх доля цікавить Путчіна, то хай їдуть до нього жити.

https://t.me/ETEPHET

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Підтримую друга Леоніда!

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Краще рішення ось тут: "Прагнення до федералізації у жителів Донецької і Луганської областей потрібно задовольнити шляхом федералізування цих двох окремо взятих областей". - Хочете федералізацію? Будь-ласка!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

1. будь-які переговори з бандитами, тим більше давання їм клаптя землі, є приводом для посилення їх успішної діяльності, та подальшого фінансування.
2. якщо донбасівцям треба до кінця взнати, що таке сепаратизм - хай наїдаються ним, та швидше прозрівають.
3. не можна рівняти правду і брехню, бо "істіна" не "пасєрєдінє". Не можна ковтати брехню і хитро торгуватися - це завжди поразка. Якщо не було утисків до російського населення, якщо їм простили голодомори, то їх вимоги на захист від "бєндєравцев" є брехнею. І погоджуватися з цим є божевіллям. Тобто всіх цих брехунів або в дурдом, або за грати або депортація. Полегшити їм оформлення документів на переїзд до росії, усіляке сприяння.
4. Робити як Ющенко - возив на пароплаві та мирив совєцьких ветеранів та ветеранів УПА. Так і їх - возити на екскурсію, як дикунів, по Карпатах та по всіх інших землях, та показувати могили від розстрілів, хай вони знайдуть та покажуть "бандєравцев". Все це по телевізору показувати. Повна прозорість .
5. Всі їх злочини проти громадян повинні бути покарані. Тоді в них не зостанеться "кадрів", бо всі вони злочинці. Які і з ким можуть бути переговори? Або, по телевізору так правду і казати: з тим-то й тим то не можна домовлятися, бо він злочинець, чи іноземний офіцер.
6. донбас любить силу, то треба її показати. Закрити кордон, злочинців переловити. Заткнути пропаганду, вести нормальну інформаційну роботу.
7. Головне. Цілі Майдану. Треба "у себе" якомога швидше просувати економічні реформи, бізнесові полегшення, самоврядування, люстрацію поступову, перенавчання бюрократів, консультуватися з грузинами, щоб з’являлися робочі місця, достаток, досвід реформ, щоб донбасу було легше перебудовуватися, маючи "наш" досвід. Широка реклама україноцентричних реформ (не союзів) уже буде перемогою.
Тобто, треба працювати і цим довести свою правоту.
Тоді росія потягнеться копіювати, як завжди і було.

VAKULA

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Добре сказано! Цілком адекватна програма дій.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Багато в коментарях розумних слів, емоції ж переважають...
Розмов багато, а "Васька слухає і їсть" (це я про останні призначення Порошенка... хм-м-м. знову ППП... :D)
Чи читають думку кращих верхівці? Думаю, ні. Пишете коментарі? Добре. А відповіді на них готові чути? ... Усі грамотні... :(
Олександр БОЙЧЕНКО гарно змоделював можливі варіанти. Справді. Мені моя бабуся завжди казала, коли хочеш когось вдарити - постав себе на його місце.
Гарний коментар пана Вакули. Конструктивний. Ломехуз треба виявляти і знищувати. Це так.
Висловлювання на сайті добре, але аби вони по суті були - для обговорення спільних дій, а не для того, що "я сказав, а ви - як хочете". Що робиться для поширення перлин громадської (і чи громадської?) думки? Звісно, це не стосується пана Миро, який досить активно діє/поширює ідеї в пресі.
Ось таке треба більше доносити до людей - ВІДКРИВАЙМО ЗВИЧАЙНУ УКРАЇНУ. МІСТО ХАРЦИЗЬК. Хтось на сайті писав недавно, що треба возити людей із Донбасу в Західну Україну на пошуки "бандерівців"... цей процес має бути дзеркальним - возити і показувати всім треба і Донбас з його людьми і глибинками.
ПРАВильно - треба всім знайомитись і притиратися заново і постійно - це і є НОРМАльне спілкування нормальних співгромадян.
Плюс до всього допомагати людям зрозуміти самих себе. Це я про соціоніку, яку започаткували на сайті подружжя Каганців, а нещодавно розкручує Альберт Саїн.
Щоб зрозуміти когось, треба спочатку зрозуміти самого себе!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Розгортання подій підштовхує нас до того, що треба створювати свою політичну організацію, яка буде компонентом стартапу Вишня Борія і сама формуватиметься за законами розвитку стартапів.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Як Ви думаєте, чому ВБ "не йде"? І чи піде "своя політична організацію" через це? Не хочуть щось "Оглядівці". .... чи це мені з мого погреба не все видно?...
П.С. Дописав у попередньому коментарі дещо. Подивитесь?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Пане Миро, коли буде можливість Ви ж відповісте на моє запитання? Дякую...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Зоріна Небокрай
0
No votes yet

Менталітет росіян не змінимо, та й нема в тому потреби. Але треба, щоби знали, що на кулак є кулак, тоді вони смирніють. Їхній менталітет— це любити себе найбільше, аж тхне від того. Розповім випадок про двох знайомих росіянок. Одна сидить в авто, а інша підходить, відкриває задні дверцята і каже: “Посунься”, а та відповідає: “Обійди машину з другого боку і сідай там.” Це дві подруги разом їхали відпочивати. Я подумала, що українка ще б здалеку посунулася б, даючи місце і казати не треба. А якби українка підходила, то відразу ж пішла б туди, де є вільне місце. Ось такі ми є, щоби інших не турбувати, і в двері постукаємо, а не ногами відкриваємо. Я побачила відео, як привезли одну донецьку сім”ю Київ показати, коли Майдан був. Помили їх, одягнули і повезли в маєток Януковича. І що ж думаєте? Вмостився донечанин у крісло Януковича, голову задер і розглаголює, а в роті і зубів то бракує. Його знімають, догоджають, а він вже готовий цар. Чи посмів би з нас хтось сісти у це крісло? Моя думка, що їх як скорпіонів в одну банку посадити і хай жаляться. Не доросли ще вони до ввічливості і делікатності. Син був на морі якось, то приїхав і каже: “Я так надивився і наслухався москалів, що до кінця життя бачити і чути не хочу. В них є два слова “ я сказал, я сделал”. Безтолкове вихваляння один перед іншим про ніщо.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Пані Зоріна Небокрай, будь ласка, для мене якщо можна) прочитайте ще раз цю публікацію а потім ще раз напишіть точно таке ж саме повідомлення, за 10 Липень, 2014 - 00:50

Стосовно решти, може досить вже?
Я українець, і я з радістю сів би у те крісло про яке згадала пані Зоріна, я українець який розуміє що треба після слів зробити. Хоча не завжди, бо іноді можна і передумати якщо тобі подадуть руку, ну але то таке. Для прикладу он є такі люди яких чомусь інші люди не люблять через те що ті люди научають своїх дітей мудростей таких як один з прикладів: "що варто пам"ятати 2 золотих правила, перше якщо по обіцяв виконай будь яким чином (тобто сказав, зробив), і друге ніколи не обіцяй (тобто не кажи і тобі не треба буде того робити)
Далі я українець, і якщо я не буду відчувати себе господарем своєї землі, то Аллах Всевишній просто пошле на мою землю синів своїх вірних, і не важливо чи вони будуть мусульманами, чи буддистами чи атеїстами, він просто заселить мою землю тими хто відчуває себе господарями своєї богом даної землі.

Ось і все! Я все життя вчуся бути москалем, бо москаль і на Марсі буде русскім язиком гаваріть, а українець не кожен навіть у своїй хаті буде розмовляти українською. Так що такі то діла!
Читайте ліпше прохання до Бога з ранку і ввечері і роздумувайте над ними.
Амінь!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Гм.. а може я і не українець, а вже москаль, раз таке написав українцям?? О_о

Аватар пользователя Доктор Смалець
0
No votes yet

У Олександра Бойченка є дуже цікаві літературознавчі нариси, але ця його стаття - повне лайно, яке не заслуговує на репости та обговорення.

Йде війна. Тут - свої, там - чужі. Що не ясно? Своїм треба допомагати, чужих - знищувати. Інформаційно, морально і фізично. Яка, в дупу, їхня донецько-кацапська земля? Які, в дупу, у них свої почуття і права? Про ці шмарклі можна було говорити позавчора. Зараз - або вони, або ми! Сьогодні будь-які наші методи виправдовують нашу мету. А наша мета така, щоб завтра на нашій землі жили наші діти, а їхні навіть не встигли народитись.

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Доктор Смалець каже:
А наша мета така, щоб завтра на нашій землі жили наші діти, а їхні навіть не встигли народитись.

Ви готові до народження дітей українців?

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

=)))

Аватар пользователя Зоріна Небокрай
0
No votes yet

П. Альберте, прочитала ще раз вашу підказку про статтю, про що просити в бога. Дякую. Здається, що ми українці виконуємо всі божі заповіді і особливо слідуєм цьому пункту: -"Я попросив Бога допомогти мені любити інших так само, як Він любить мене - і Бог сказав: 
«З радістю! О, нарешті ти зрозумів, про що треба просити».

" Не сипте бісер перед свиньми, бо розтопчуть"- здається так сказав Ісус. Вважаю, що треба мати міру і в любові, бо інакше обезціниться. Краще любити того, хто любить тебе і можна першому давати любов і змогти утримати, якщо її топчуть.

Потім, 2 правила про обіцянки вважаю мудрими. Краще не обіцяти і добре спати, а діяти можна і без обіцянки, тоді інша людина буде більше радіти, отримуючи. Автоматично виходить, що обіцяти- це погано.
Далі, вставлене вами фото дівчат вважаю вульгарним і недоречним. Такі фото вже пережиток, бо цікавіше те, що заховане, хтось та підкаже згодом.
Стосовно дітей народжувати, то винна система, що поставила чоловіків у незручне матеріальне становище. Бо жінки всі готові народжувати. Саме те, що сьогодні чоловіки воюють, щоби бути господарем, і так буде.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

За картинку перепрошую=( просто подумав що пана Доктора Смальця вона простимулює до народження українців) але схоже що мені варто у цьому довірите це діло все ж таки жіночій половині людства;)
Стосовно статті про прохання до Бога, то мені якось прикро що на цім сайті ніхто не відає про те що той хто дякую Богу отримує від нього в рази більше енергії, аніж той хто у нього щось просить, адже подяка то є високі вібрації, і прохання десь так ближче до низьких вібрацій

Тому то і виникає таке собі лаконічне запитання, то може досить вже??
Досить просити і вимагати та хотіти коли можна просто брати і творити без будь якої вимушеності?
Тобто якщо у когось є таке ствердне переконання що колорадів треба нищити фізично як це роблять селяни на своїх городах аби уберегти свій врожай картоплі від них, то най вони собі тим і займаються, все одно ж коли треба буде картоплі то ви їм не буде робити зауваження що мовляв навіщо вони нищили жуків..
У даному випадку стосовно картоплі це абстрактний приклад тому прошу без придерань до того що картоплю їсти погано))

Стосовно системи: "Система що вийшла з під системи приречена сама стати системою або частиною іншої системи" =))

Аватар пользователя Доктор Смалець
0
No votes yet

У Вас, пане Альберт, трохи збочена логіка. Я кажу, що йде війна і буде капець - або їм, або нам (якщо не згуртуємось), а Ви мені якісь голі дупи підсовуєте для стимуляції дітонародження. Як на мене, то на війні найбільший "оргазм" відчуваєш тоді, коли дивишся в очі здихаючому ворогові ("...если видел смерть врага еще при этой жизни, в другой тебе дарован будет зоркий верный глаз!" © В.С.В). Ну, а потім, після війни, можна і справжнім коханням зайнятись.

Що стосується практичних інструкцій (дякувати чи просити, і з якою вібрацією) з метою отримання від Всевишнього бонусних балабеників, то я підозрюю, що це не є аж таким принциповим вибором для чоловіка, що має в собі іскру Божу, тобто, є від народження Його частинкою. Головне - не втрачати з Ним зв'язку. Трапляється, що в стосунках з найближчими нам людьми іноді доходить до "найщиріших" прокльонів, але насправді ми все одно їх дуже любимо. Майже так само, як самих себе :-))

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

На рахунок логіки, що правда те правда, тому не даремно про мене мнуть, що я є логік..
Просто ви не враховуєте той факт, що їхня мета аналогічно точно така ж сама по відношенню до нас. І це при тому що вони на відмінно від нас вправно володіють мистецтвом перемагати

На рахунок оргазму при вбивстві як ви зазначили, то такий оргазм людину на тонких планах напрочуд призводить до занепаду у новому втіленні якщо така людина звісно що НЕ є кшатрієм.. Ну якось так!

Аватар пользователя Доктор Смалець
0
No votes yet

З Вами весело, пане Альберт :-)). Крім недоречної картинки, Ви ще розмістили тут недоречний комплімент ворогові. Це хто тут "на відміну від нас вправно володіє мистецтвом перемагати"? Московська орда, що "збирала землі" ціною мільйонних жертв, а потім не знала, що з тією землею робити і купувала за океаном хліб в обмін на нафту?

З кшатріями все ясно. Але навіть, коли звичайному українському сільському шудрі вдасться заколоти чужу свиню, яка залізла в його город з "русского мира", запевняю Вас, що з його "тонкими планами" нічого поганого не трапиться. Радше, навпаки, вони будуть функціонувати з подвоєною енергією в нових втіленнях.

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Доктор Смалець каже:
Це хто тут "на відміну від нас вправно володіє мистецтвом перемагати"? Московська орда, що "збирала землі" ціною мільйонних жертв, а потім не знала, що з тією землею робити і купувала за океаном хліб в обмін на нафту?

Перепрошую, але я мав на увазі про теперішній час що нині вже зараз відбувається в Україні на Сході з Парашою..

Доктор Смалець каже:
З кшатріями все ясно. Але навіть, коли звичайному українському сільському шудрі вдасться заколоти чужу свиню, яка залізла в його город з "русского мира", запевняю Вас, що з його "тонкими планами" нічого поганого не трапиться. Радше, навпаки, вони будуть функціонувати з подвоєною енергією в нових втіленнях.

Ну в принципі на захист власного життя скасовуються там всілякі карми-шмарми.. Ну то все так дійсно і є.. А можна поцікавитися, чого ви також не поїхали на Схід воювати? Чи ви зараз пишете повідомлення з місця бойових дій в зоні як її найменували АТО?)
Тому все ж таки задумайтеся вже нарешті про дітей заки школота це робить на Сході замість вас (без образ).

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

З Вакулою погоджуюсь майже в усьому крім такого: Тобто, треба працювати і цим довести свою правоту.
Тоді росія потягнеться копіювати, як завжди і було.
Росія, як й Ізраїль+ є інструментами ВРАЖОЇ СИЛИ, задіяними проти людства. І ви й досі сподіваєтеся домовитися з Дияволом?