Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сайти знайомств для невакцинованих набирають популярності закордоном

Категорія:

Після того, як сайти для знайомств, такі як Tinder, Bumble and Co під час ковідної пандемії запровадили наклейки про вакцинацію як функцію, бажання знайти партнерів-однодумців зросло і серед багатьох не вакцинованих людей. Відтоді по всьому світу з'явилося все більше порталів знайомств, які об'єднують не вакцинованих одинаків.

Про це пише Epoch Times і зауважує, що для багатьох питання "Чи вакциновані ви?" продовжує відігравати вирішальну роль у пошуку партнера. Досі між вакцинованими та не вакцинованими існує глибока прірва – в тому числі коли справа доходить до вибору партнера.

Платформи знайомств для не вакцинованих переходять в онлайн

Знайомства для "свідомих і не вакцинованих людей", які вважають за краще "триматися за руки замість того, щоб тримати дистанцію", – так рекламує швейцарська онлайн-платформа Conscious:Love (раніше Vaccine-Free:Love), яка налічує близько 15 тисяч членів. За 21 євро на місяць можна отримати преміум-доступ і підвищений шанс знайти не вакцинованого партнера на все життя.

Дві подруги Шелбі Томсон і Хізер Пайл з Мауї, Гаваї, прийшли до подібної ідеї. Вони хотіли полегшити соціалізацію не вакцинованих людей, які під час пандемії зазнали медичної "дискримінації".

У травні 2021 року Томсон і Пайл запустили додаток для знайомств "Unjected" ("Не вакциновані") в додатках Google та Apple. Однак невдовзі після запуску вони отримали численні листи з погрозами, за якими пішли негативні повідомлення у ЗМІ.

Apple без зайвих роздумів вирішила видалити додаток "Unjected" з App Store, оскільки він нібито містив медичну дезінформацію. Коли Google також погрожував заблокувати додаток, дві бізнесвумен шукали альтернативи.

Томсон розповіла Epoch Times: "Ми подумали, що світ високих технологій нам не друг. Вони не хочуть, щоб ми існували. Вони завжди будуть робити все можливе, щоб переконатися, що нас цензурують або видалять з мережі".

Через кілька місяців сайт Unjected.com з'явився в Інтернеті за допомогою хостингу веб-доменів GoDaddy.

Більше, ніж платформа для знайомств для не інфікованих

Однак Unjected – це не просто платформа знайомств для не вакцинованих, пояснює далі Томсон. На сайті невакциновані люди також можуть пропонувати й шукати "безмРНК" сперму або донорську кров.

За словами засновника, однією лише службою знайомств скористалися близько 110 тисяч підписників у 85 країнах. Щомісяця додається від 3 до 5 тисяч нових користувачів. Справи йдуть добре.

За словами засновниці, сайт знайомств особливо швидко зростав у 2021 році. Причиною, за її словами, стало те, що багато невакцинованих людей втратили роботу через правила щодо коронавірусу.

Забігаючи наперед, Томсон також бачить позитивний розвиток для "Unjected". "Я бачу [серед не вакцинованих] потребу в партнерстві та дружбі. Ця потреба буде зростати, тому що люди хочуть знайти кохання і створити сім'ю".

Якщо припустити, що ця тенденція збережеться, то поділ людей на вакцинованих і не вакцинованих, швидше за все, залишиться в осяжному майбутньому.

Що загалом відбувається? Відповідь у статті «Генетичний форсаж – прискорювач переходу до держави шляхетних людей нового циклу».

Наші інтереси: 

Цікава і важлива  тенденція. Люди розуміють, що вакцинація згубно впливає на здоров'я і псує кров, тож для створення сім'ї та народження дітей такі люди ставляться з урахуванням цього фактору.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Надія Олегівна.
4
Середнє: 4 (1 голос)

Я думаю, що у невакцинованих немає додатку ДІЯ. Хоча ті, хто має, може бути невакцинованим також.

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Мені цікавіше зрозуміти, чи є факт вакцинації чи її відсутності вирішальним під час створення родини. А ще цікавіше, які мотиви рухають людьми, які вирішують пройти "процедуру". Бувають випадки, коли один із подружжя вколеться, а другий - ні. Або, якщо одні батьки, наприклад, колють собі гмо-гидоту проти "ковіду", щоб не захворіти й не заразити дітей, то інші не бажають робити дітям навіть такі "необхідні" "планові" щеплення, доцільність яких уже давно "доведена" й "не підлягає сумніву".

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Словом, скільки людей, стільки й ідей і мотивів.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми вже давно обговорювали питання про те, яка соціальна група може стати основою для формування нової української нації. Було висловлено припущення, що це може бути рух волонтерів. Проте після цієї публікації скидається на те, що такою соціальною групою можуть стати невакциновані – "фрівакси". У них чіткіша групова ідентичність і сильніші внутрішні переконання, адже вони вистояли в умовах жорсткого пресингу зі сторони влади, ЗМІ та зазомбованих ними "ваксерів".  

У "фріваксів" були різні мотиви протидіяти агресивному вакцинаційному пресингу: тут і турбота про здоров'я, і небажання брати участь у цьому шахрайстві (особливо в ролі обдуреного), і захист громадянських свобод, і релігійні переконання. Тепер, після публікації статистики про смертність і каліцтва вакцинованих, з'явилися нові мотиви: фрівакси не бажають взаємодіяти з носіями "брудної крові" і некритичного мислення, натомість тягнуться до носіїв чистої крові та вільного розуму, які цінують свободу і мають достатньо вольових якостей для її відстоювання.

Вакцинація розділила людей на "шляхетних" і "масових". Шляхетні в меншості, тому почуваються вразливими. Їх врятує тільки самоорганізація. Важливим інструментом самоорганізації може стати соцмережа "фріманів" (термін з "Дюни" Френка Герберта), тобто невакцинованих.      

Найважливіше, що відтепер солідарність фріманів має біологічні підстави. До популярної фрази "ми з тобою однієї крові" тепер можна додати – "і вона в нас чиста". Починається самоорганізація "чистокровних".  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Як взнати, що людина не є вакцинованою?

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ніяк. Дуже правильне питання поставили.

Зображення користувача Надія Олегівна.
4
Середнє: 4 (1 голос)

Я думаю, що у невакцинованих немає додатку ДІЯ. Хоча ті, хто має, може бути невакцинованим також.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

<blockquote><strong>Каро Лін wrote:</strong> Я думаю, що у невакцинованих немає додатку ДІЯ. Хоча ті, хто має, може бути невакцинованим також.</blockquote>
Я невакцинований. І додаток Дія маю. Без нього мене свого часу не пустили до метро. Тоді, правда, чи то під час "лохдауну", чи то під час наступу росії на Київ, повсюдно перевіряли документи, а я забув паперовий паспорт. Правоохоронці тоді порадили оновити Дію, і тоді з'явилося тимчасове посвідчення особи.
А нещодавно я згадав, що Дію радять регулярно оновлювати. Але коли її оновлюєш, вона жаліється на брак місця. Тому розпихує все, що бачить і куди захоче, точніше, взагалі вимагає видаляти. От така морока з цією Дією.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

<blockquote><strong>Ігор Каганець wrote:</strong> До популярної фрази "ми з тобою однієї крові" тепер можна додати – "і вона в нас чиста". Починається самоорганізація "чистокровних". </blockquote>
Цікаве формулювання. Для мене втім важливіше, щоб рідна людина була зі мною однієї точки зору, мислила "на тій же хвилі". Наразі я таких людей у найближчому оточенні не спостерігаю.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут дуже важливий момент полягає в тому, що у "фріманів" єдність на основі чистоти світогляду посилюється єдністю на основі чистоти крові. Так би мовити, ідеологія х біологія (х – знак множення).

Костянтин Струк wrote: Цікаве формулювання. Для мене втім важливіше, щоб рідна людина була зі мною однієї точки зору, мислила "на тій же хвилі". Наразі я таких людей у найближчому оточенні не спостерігаю.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На нинішньому етапі доказом невакцинованості людини є те, що людина сама це стверджує. Це поки що працює тому, що невакцинованість нині вважається екстремізмом і чимось ненормальним: ще існує сформована пропагандою інерція уявлень, що невакциновані є небезпечними.

Проте ситуація швидко змінюється. Пройде трохи часу, і вакциновані будуть розповідати, що вони не вакцинувалися, тому також мають чисту кров і клепку в голові. Тоді доказом невакцинованості буде аналіз крові – як біохімічний, так і візуальний через мікроскоп.    

З усього цього випливає, що самоорганізацію невакцинованих треба починати негайно – поки ще працює словесне підтвердження свого вакцинаційного статусу. Потім буде складніше – треба буде показувати висновок з біолабораторії.

Андрій Юрків wrote: Як взнати, що людина не є вакцинованою?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А чи не краще дати людям спокій? Якщо факт "вакцинації" чи її відсутності це те саме пляшкове горло, то хай будуть ті, хто його не пройде, і ті, кому хочеться на той бік.
Зрештою, коли людину, навіть "вакциновану", не беруть у кардіологію без результатів ПЛР-тесту - чия вина, що людина не готова пройти крізь це горло?

Поки дихаю - сподіваюсь!