Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пентагон створить нове командування для допомоги Україні

Категорія:

Міністерство оборони США має намір створити нове командування для координації озброєння та навчання України. Робота у цьому напрямку вже розпочалася.

22070901.jpg

Фото: wikipedia.org

Згідно з даними ЗМІ, нове командування базуватиметься у німецькому Вісбадені, що неподалік від багатьох навчальних майданчиків, які використовують США для навчання українських військових поводженню із західною зброєю, пише Цензор.Нет.

В новому командуванні служитимуть близько 300 людей. Командування підпорядковуватиметься верховному головнокомандувачу Об’єднаних сил НАТО в Європі генералу Крістоферу Каволі.

CNN пише, що нове командування створить більш формальну структуру в збройних силах для управління поставками.

"Ця місія у Німеччині оптимізує систему навчання та допомоги, яку США та союзники створили на ходу після російського вторгнення", - зазначає The New York Times.

Повний план щодо створення цього підрозділу вже було передано міністру оборони США й очікується, що остаточне рішення буде ухвалено упродовж найближчих тижнів.

"Новий підрозділ свідчить, що США очікує продовження російської загрози для України та її сусідів ще багато років", - зауважує The New York Times.

Раніше ми вже писали, що Пентагон дасть назву операції в Україні й призначить генерала, який очолить навчання та допомогу.

Наші інтереси: 

Фундаментальна допомога Україні військових США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

А чи не буде це "командування", тормозили наступ. Адже це командування підпорядковане психопатам демократам. Ленд-ліз цьому доказ.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

А чи не буде це "командування", тормозили наступ. Адже це командування підпорядковане психопатам демократам. Ленд-ліз цьому доказ.