Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 50
  • Переглядів: 58

Понад 92% американської преси стоїть на лівацьких позиціях – Олена Пригова на Diaspora UA

Чому до українців доходить лише частина інформації про події в США? Ким і чому правда про справжні події в США замовчується та перекручується? Чи має це відношення до війни в Україні?

220620yelenaprigova-2-min.jpg

Журналіст Олена Пригова (Нью-Йорк)
Журналіст Олена Пригова (Нью-Йорк)

Олена Пригова, яка на початку 90-х працювала в Україні на одному з телеканалів, сьогодні мешкає в США. Вона б'є на сполох, що сьогодні, які й раніше, українські журналісти подають інформацію зі США дуже однобоко – тільки те, що транслюється демократами США.

"Моє завдання як журналіста – казати правду, якою б вона не була, аналізувати факти, а не коментарі до фактів... Не треба видавати за правду те, що вам здається правдою... ", – сказала вона.

92-96% всієї американської преси – це абсолютно ліва ліберальна преса, каже Олена Пригова. "Якщо вам будуть подавати інформацію тільки з одного боку, ви почнете кульгати, бо у вас не буде балансу", – каже вона.

Пригова також розповіла, чому католицька церква підтримує Путіна, чому Папа Римський шукає контакти з московським патріархом Кирилом, і зауважила, що Україна, на жаль, прямує до глобалізму.

Українська контрпропаганда не спрацьовує. Українським політикам потрібно працювати не тільки з американськими демократами, а й з республіканцями. Потрібно говорити не тільки з електоратом демократів, а й з виборцями республіканців у США.

У листопаді-грудні минулого року відбулася подія, про яку в Україні просто не згадали. Хтось знає про Данченка? За що його заарештували? Хтось знає про те, що Гіларі Клінтон проплатила "російське досьє"?

Коли люди не мають повної інформації, вони вірять в брехню.

Наші інтереси: 

Просуваємо праві джерела. Сучасні українські медіа перетворилися на лівацько-демократичні рупори і вже не виконують своїх функцій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Читачі "Народного Оглядача" добре знають і про Данченка, і про Клінтонів, і про їхні афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Читачі "Народного Оглядача" добре знають і про Данченка, і про Клінтонів, і про їхні афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!