Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 52
  • Переглядів: 60

Понад 92% американської преси стоїть на лівацьких позиціях – Олена Пригова на Diaspora UA

Чому до українців доходить лише частина інформації про події в США? Ким і чому правда про справжні події в США замовчується та перекручується? Чи має це відношення до війни в Україні?

220620yelenaprigova-2-min.jpg

Журналіст Олена Пригова (Нью-Йорк)
Журналіст Олена Пригова (Нью-Йорк)

Олена Пригова, яка на початку 90-х працювала в Україні на одному з телеканалів, сьогодні мешкає в США. Вона б'є на сполох, що сьогодні, які й раніше, українські журналісти подають інформацію зі США дуже однобоко – тільки те, що транслюється демократами США.

"Моє завдання як журналіста – казати правду, якою б вона не була, аналізувати факти, а не коментарі до фактів... Не треба видавати за правду те, що вам здається правдою... ", – сказала вона.

92-96% всієї американської преси – це абсолютно ліва ліберальна преса, каже Олена Пригова. "Якщо вам будуть подавати інформацію тільки з одного боку, ви почнете кульгати, бо у вас не буде балансу", – каже вона.

Пригова також розповіла, чому католицька церква підтримує Путіна, чому Папа Римський шукає контакти з московським патріархом Кирилом, і зауважила, що Україна, на жаль, прямує до глобалізму.

Українська контрпропаганда не спрацьовує. Українським політикам потрібно працювати не тільки з американськими демократами, а й з республіканцями. Потрібно говорити не тільки з електоратом демократів, а й з виборцями республіканців у США.

У листопаді-грудні минулого року відбулася подія, про яку в Україні просто не згадали. Хтось знає про Данченка? За що його заарештували? Хтось знає про те, що Гіларі Клінтон проплатила "російське досьє"?

Коли люди не мають повної інформації, вони вірять в брехню.

Наші інтереси: 

Просуваємо праві джерела. Сучасні українські медіа перетворилися на лівацько-демократичні рупори і вже не виконують своїх функцій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Читачі "Народного Оглядача" добре знають і про Данченка, і про Клінтонів, і про їхні афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Читачі "Народного Оглядача" добре знають і про Данченка, і про Клінтонів, і про їхні афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!