Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наступними буде арештовано оперативників Гіларі Клінтон

Категорія:

Спецтема:

Таке допущення напрошується з інтерв'ю колишнього Директора Національної Розвідки Джона Реткліффа (John Ratcliffe) на FoxNews.

20211110johnratcliffe.jpg

Джон Реткліфф / John Ratcliffe

«Коли я став Директором Національної Розвідки (Director of National Intelligence - DNI)», - розповідає Реткліфф, - «то я запитав документи, щоб перевірити, чи дійсно мала місце змова команди Трампа та російських спецслужб. Я не побачив жодного такого документа. Проте в документах розвідки, деякі з яких я розсекретив, я дійсно побачив, що мала місце змова штабу Клінтон з росіянами з метою створення досьє… І що тут важливо – наша розвідувальна спільнота і наше ФБР знали про це. Були розвіддані, що штаб Гіларі Клінтон пропрацьовує план очорнення Дональда Трампа, щоб брехливо звинуватити його у зв’язках з Росією. І розвідувальна спільнота, і ФБР знали про це».

Джон Реткліфф також розповів, що коли він був на посаді, то встиг розсекретити частину з цих документів. А також велику кількість цих документів, які не можна було розсекречувати, він передав спецпрокурору Джону Дурему (John Durham), котрий розслідує справу появи фальшивого досьє, на основі якого і була побудована вся антитрампівська кампанія. Нагадаю, що днями був заарештований один зі співавторів цього фальшивого досьє Ігор Данченко.

Ось це інтерв'ю

 

До речі, у вересні колишній радник Білла Клінтона  Дік Морріс (Dick Morris) висловив допущення, що розслідування спецпрокурора Дурема врешті-решт призведе до арешту Гіларі Клінтон.

«Річ у тому, що нити тягнуться до Гіларі», - сказав Морріс в інтерв’ю у програмі «The Cats Roundtable» на радіо New York WABC 770 AM.

«Річ у тому, що це [тобто поява і «легалізація» фальшивого досьє] призвело до двох років розслідувань і майже імпічменту Трампа, але це було повною фальшивкою».

Ну що ж, залишається побажати, щоб розслідування спецпрокурора Дурема не зупинилося на «стрілочниках», а дійшло до справжніх авторів отої кількарічної масованої антитрампівської істерії, яка коштувала Америці (і світу в цілому) дуже дорого.

Наші інтереси: 

Покарання за здійснений злочин має бути невідворотним.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи