Зображення користувача Валерій Швець.
Валерій Швець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ковід мовою чисел, або Страх породжує владу тих, хто керує цим страхом

Світ:

"Рушниця породжує владу", – сказав Мао Цзе Дун. Я б узагальнив цю фразу: "Страх породжує владу", а рушниця – лише частинний випадок того страху у найбрутальнішій формі, характерній для тоталітарної системи. Страх породжує владу тих, хто керує цим страхом.

Згідно з пропагандою, це – продукт таємної дослідної лабораторії у китайському місті Ухань, який вийшов за межі лабораторії. Є дані, що лабораторія мала фінансування не лише від китайського уряду. Можливо, цим пояснюється той факт, що проти Китаю з боку світової спільноти не висунуто жодних офіційних обвинувачень.

Кого найбільше вражає цей вірус – це людей похилого віку (як і всі інші хвороби. – НО).

Наскільки небезпечним є цей вірус? Важко сказати.

Профіль смертності від Covid-19 відповідає профілю природної смертності

Коли людина хворіє на грип, а помирає від інфаркту, то причиною смерті вважають інфаркт. Якщо людина хворіє КОВІДом, а помирає від інфаркту, то причиною смерті за нинішньою медичною практикою вважають КОВІД.

Оскільки інших даних у нас нема, то візьмемо за основу саме такі дані [1]. 

Результати обробки деяких з них наведені нижче в таблиці. Вони відповідають 8 лютому 2022 року.

Ми провели розрахунки для 125 країн світу.

У більшості країн світу смертність складає соті відсотка від населення за весь період поширення хвороби, а рівень щепленого населення у більшості таких країн менший, ніж в Україні (в більшості африканських країн він становить лише декілька відсотків).

Смертність становить у Пакистані, Кенії, Сомалі – 0.01%, Венесуелі – 0.02%.

Розглянемо детальніше європейські країни, де рівень щеплення перевищує рівень щеплення в Україні.

Країни з рівнем смертності вищим за рівень смертності в Україні – це Бельгія, Латвія, Румунія, Польща, Словенія, Литва, Молдова, Словаччина, Чехія, Боснія, Македонія, Угорщина, Болгарія. В Болгарії він найвищий – це 0.49%.

У цьому переліку – найбідніші країни Європи, крім Бельгії. У решти європейських країн, а це – найбагатші країни Європи – рівень смертності нижчий, інколи набагато нижчий.

Так у Швеції, знаменитій тим, що вона не практикувала локдауни, не вводила суворих обмежень на життя і працю громадян, рівень смертності склав 0.16%. У Білорусі, де так звана пандемія була повністю проігнорована, відсоток летальних наслідків становить лише 0.07%.

Країна

Населення

Кількість, що захворіли

Кількість, що померли

Кількість, що щепились

Україна

41208001

10.60%

0.25%

37.60%

Польща

37780000

13.83%

0.28%

59.27%

Сполучені штати

334998398

23.29%

0.28%

69.00%

Велика Британія

65761117

27.07%

0.24%

75.00%

Наведені дані свідчать про те, що прямого зв’язку між рівнем щеплення населення і його смертністю нема. Швидше навпаки.

Я далекий від думки вважати, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей, хоча і не виключаю таку можливість.

Після масових щеплень пройшло надто мало часу, щоб робити такі песимістичні висновки. Якщо за кілька років смертність у країнах з високим рівнем щеплення суттєво зросте, то конспірологи матимуть рацію.

Американський сенатор звернувся до Департаменту оборони США щодо зростання важких діагнозів після ковід-вакцинації

Правда, насторожує той факт, що існує декілька видів так званих вакцин з різними малозрозумілими революційними механізмами дії й та швидкість, з якою ці вакцини з’явились, що абсолютно не характерно для цієї галузі медицини. Таке враження, а саме так вважають конспірологи, що подібні вакцини існували ще до появи знаменитого вірусу і зараз іде їх випробовування на безпрецедентно високій кількості людей. Зазвичай таким людям платять за право експериментувати з їхнім здоров’ям, але тут все відбувається на безоплатній добровільній або примусовій основі.

Існують сумніви й щодо того, чи те, чим щеплять людей, взагалі є вакциною з огляду на її неефективність. Проте певну закономірність серед європейських країн можна спостерігати. У країнах з високим рівнем життя і відповідно якістю медичного обслуговування відносна смертність значно нижча, ніж у решти країн Європи.

Отже, магістральний шлях подолання цієї та майбутніх епідемій не у примусовій вакцинації, як це практикує наша влада, а у радикальному поліпшенні медичного обслуговування людей.

У наступній табличці наведені дані щодо причин смерті в Україні. Видно, що КОВІД займає доволі почесне місце серед цих причин. Зрозуміло, якщо довіряти правильності встановлення причин смерті людей. На мою думку, вона завищена у декілька разів. Ці дані свідчать, що в перерахунку на рік в Україні помирає від хвороб, що пов’язують з КОРОНАВІРУСОМ приблизно одна особа на кожну тисячу.

Без відповіді залишається питання, а як би виглядали наведені нами результати, якби медиків матеріально не стимулювали завищувати у звітах смертність від КОВІДУ?

Причини смерті в Україні

Онкологічні хвороби

10.52%

Хвороби систем кровообігу

60.36%

Хвороби, що пов’язують з коронавірусом

11.84%

Інші причини

17.28%

Чи є вакцинація шкідливою для здоров’я?

Безумовно є. Тому дітей у малому віці щеплять мінімальною кількістю класичних добре апробованих вакцин.

Головне питання вакцинації: благотворно чи згубно впливають вакцини на здоров'я?

При доволі поширених аутоімунних захворюваннях стимулюють не підвищення імунітету, а його зниження через застосування доволі небезпечних імунодепресантів. Життя таких людей – це балансування на рівні мінімально необхідного для підтримання подальшого життя імунітету і воно часто закінчується смертю, наприклад, від онкологічних захворювань, спровокованих низьким імунітетом. Якщо імунітет підвищити, то вони вмирають від основного діагнозу. Дивно, що навіть цю категорію людей, наприклад з пересадженою ниркою, також не звільняють від щеплень.

Як сказав один з класиків медицини, що стояв біля витоків вакцинації: "Щеплення – це постріл у темряву". Тому перед таким пострілом слід добре все зважити та дозволити людині самій ухвалювати відповідне рішення.

Вакцинація шкідлива для всіх. Що відбудеться після її скасування

Щеплення завжди скорочують середню тривалість життя людської популяції. Але її скорочує й небезпечна хвороба. Масове щеплення доцільне тоді, коли ймовірність смерті від вакцинації значно менша від ймовірності смерті від даної небезпечної хвороби.

Приклад: хай середня тривалість життя 70 років, а вакцинація скорочує життя у середньому на 1 рік. Ймовірність смерті від щеплення тоді 1/70. Це означає, що при великій загальній кількості людей річна смертність зросте на 1.4%.

Смертність від КОВІДУ в Україні поки що становить річно 0.13% (згідно з у кілька разів завищеною статистикою. – НО). А від вакцинації?

Відповіді нема. Але люди у владі, далекі від медицини, приймають доленосні для людей рішення на користь чи на шкоду людям?

У більшості випадків вони й самі цього достеменно не знають, хоча часто думають, що на користь.

Я пригадую резолюцію першого секретаря комуністичної партії України Щербицького на першому повідомленні про Чорнобильську трагедію і колосальний витік радіації у навколишній простір після вибуху одного з реакторів: "Радіація? А що це таке?".

Нині влада стала ніби демократичною, але рівень її компетентності десь такий же. Можливо, це – це властивість будь-якої влади – її некомпетентність у всьому, що не стосується правил гри у саму владу.

Чи були виправданими локдауни та інші каральні заходи нашої влади проти власного населення? Чи був виправданим потужний удар по середньому і дрібному бізнесу, по системі середньої й вищої освіти? Думаю, – ні. Хто відповість за колосальні матеріальні та моральні збитки? Некомпетентна влада? У мене щодо цього сумніви.

У знаменитому фільмі Георгія Данелія "Кін-дза-дза" пацаки на планеті Кін-дза-дза носили дзвіночок, причеплений до носа. Він візуально і за допомогою звуку визначав їх низькій соціальний стан. При зустрічі з четланами вони мали присідати та казати «КУ». Можливо саме це чекає і нас після того, як ми спочатку звикнемо до пов’язок на лиці, які жодного позитивного медичного сенсу у боротьбі з вірусом, на мою думку, не мають.

Маски не захищають від вірусів, тому їх носіння безглузде – комплексне дослідження AAPS (США)

Права людини та свобода особистості мають залишитись головним прапором сучасного світу. Особливо це стосується України та українців.

Всі люди, незалежно від того вакциновані вони чи ні, в однаковій мірі можуть бути носіями вірусу і становити небезпеку один для одного так само і як і будь-які неживі предмети.

Для українців особиста свобода – це найвища цінність життя і не слід намагатись її знищити. Це – небезпечно для будь-якої влади. Життя людини належить лише самій людині, а не бюрократичному апарату, що намагається перебрати на себе цю відповідальність. Наше суспільство має залишити та оберігати за кожною людиною право вибору у всіх загрозливих ситуаціях щодо її власного життя.

Так стверджую я – людина, яка вже четвертий місяць не отримує платню через відмову від вакцинації.


[1] Мінфін. Коронавірус: статистика по країнах. index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/geography/

Наші інтереси: 

Аналізуємо ковідоаферу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Прекрасна стаття, але одне речення викликало питання: "Я далекий від думки вважати, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей, хоча і не виключаю таку можливість". Тобто автор не вважає, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей. Тобто автор вважає, що так звані щеплення йдуть на користь здоров’я людей? Це речення суперечить загальному тексту.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Прекрасна стаття, але одне речення викликало питання: "Я далекий від думки вважати, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей, хоча і не виключаю таку можливість". Тобто автор не вважає, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей. Тобто автор вважає, що так звані щеплення йдуть на користь здоров’я людей? Це речення суперечить загальному тексту.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Якщо чесно, то я з Вами згоден. Такого типу статті дуже важко пробиваються до читача через саботаж засобів масової інформації. Тому моє сумнівне твердження - це певна димова завіса. Тобто лаконічна теза наче цілком лояльна до організаторів КОВІД-істерії, але детальна розшифровка її заперечує.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Свіжий приклад. Цю статтю надрукувала одна Одеська газета, але в електронному варіанті вона не з'явилась. Між електронним варіантом і паперовим звичайно проходить декілька днів. За ці дні очевидно хтось комусь подзвонив. У мене багато є що сказати людям, але чим відвертіше я висловлюю свої погляди, тим меншою є моя аудиторія.