Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Легенда про Лісника

 

Документальний фільм-розслідування про долю українського розвідника, сотника ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, буддійського наставника, воїна, психолога, революціонера — Олега Володимировича Мужчиля.

 

 

 

«Легенда про Лісника» Частина 1

Проект «Базальт» представляє: документальний фільм-розслідування про долю українського розвідника, сотника ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, буддійського наставника, воїна, психолога, революціонера — Олега Володимировича Мужчиля. Перша частина фільму – розповідь про біографію, віхи його життя аж до трагічного вечора 9 грудня 2015 року. «Легенда про Лісника» — фільм у двох частинах, що містять унікальні інтерв’ю з ветеранами Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», співробітниками спецслужб України, адвокатами, з використанням архівних відео- та фотоматеріалів. Всі інтерв’ю будуть опубліковані повністю після виходу другої частини фільму.

 

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи