Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Прибутки виробників вакцин зростають з кожним новим доказом неефективності їхнього продукту

Світ:

Я намагався, але так і не знайшов у світовій економіці іншого прикладу, де прибутки виробників значно зростають з кожним новим доказом неефективності їх продукту. Тільки вакцинація.

Після такої заяви Pfizer про третю дозу і щорічну ревакцинацію, Захар Мілютін написав:

"Хочу нагадати, що "бустери" (додаткові дози) – це геніальний з комерційної точки зору та унікальний у світовій економіці винахід вакцинної індустрії. Тільки но чергова вакцина отримує чергові незаперечні докази своєї неефективності, її виробники подвоюють (або потроюють) прибутки через додавання "бустерних" доз.

Коли в кінці першої половини 20-го століття з'явилась АКДП (вакцина від кашлюка, дифтерії та правцю), три її дози мали захистити дитину від трьох хвороб на все життя. Потім виявилось, що вакциновані трьома дозами АКДП таки хворіють. А на кашлюк досить масово. Додали четверту. Все одно хворіють на кашлюк. Та ще й антитіла від дифтерії та правця "кудись діваються".

Додали ревакцинацію дорослих що десять років від дифтерії та правця. І ще одну дозу кашлюка для вагітних та майбутнього оточення малюка. Бо ж ті чотири, що їх вже вкололи оточенню малюка в дитинстві все одно не діють...

Але кашлюк продовжує сипатись в статистику найобколотійшої країни світу (США) десятками тисяч зареєстрованих і ще більшою кількість незареєстрованих випадків.

І ось трохи більше як рік тому прямо перед "пандемією" на останньому у 2019-му засіданні Комітет імунізаційних практик американського Центру контролю захворювань вирішив, що бустер кашлюка навіть після 5-6 вже отриманих в дитинстві доз не завадить робити дорослим що десять років разом з дифтерією та правцем.

А якщо десь поряд з цими дорослими народилась або має народитись немовля, то треба ще бустер кашлюка – "поза чергою", бо всі попередні дози незалежно від кількості вже "можуть не подіяти".

Схожа пісня з кором. Коли запроваджували вакцинацію від кору, то кололи один раз і планували елімінувати хворобу за 10 років. Через 30 років визнали, що не вийшло. Бо вакциновані таки хворіють. Додали в 1990-ті другу дозу, і виробники подвоїли прибутки. Знову не вийшло. Бо виявляється, що і двічі вакциновані хворіють.

ОК. Додаємо 3-тю дозу КПК для людей в "зонах ризику" (рекомендація CDC 2018-го). І ще "нульову" – для дітей до року (наш український МОЗ). "Нульова", бо потім все одно треба ще дві. Або три, якщо "в зоні ризику".

Думаю, з часом по кору, як і з дифтерією та кашлюком, перейдемо на 5 доз в дитинстві + бустер що десять років до кінця життя. 

Потім як з грипом на щорічні. З ковідом жадоба індустрії в купі з марністю наявних ін'єкцій змушує запускати бустери одразу за "основною" серією.

Я намагався, але так і не знайшов у світовій економіці іншого прикладу, де прибутки виробників значно зростають з кожним новим доказом неефективності їх продукту.

Тільки вакцинація.

 

 

Наші інтереси: 

Вивчаємо питання, думаємо. Не даємо себе обманювати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зустрічала таких, як я, що загубили "зошит вакцинацій". Ніколи, відтоді, не мала щеплень, і не пам'ятаю, що таке грипа.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зустрічала таких, як я, що загубили "зошит вакцинацій". Ніколи, відтоді, не мала щеплень, і не пам'ятаю, що таке грипа.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !