Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дослідження: Невакциновані діти мають значно краще здоров'я – The Epoch Times (США)

Світ:

З 2000 хлопчиків і дівчаток, народжених з листопаду 2005 року по червень 2015 року дослідження виявило, що вакциновані діти демонструють значно вищі шанси затримки розвитку, астми, вушних інфекцій та шлунково-кишкових розладів. У дітей, які були щеплені на ранніх стадіях свого життя, виявляють більше проблем зі здоров’ям, ніж в їх невакцинованих однолітків.

20070807.jpg

Photo by Justin Sullivan/Getty Images

Брайан Гукер, головний науковець цього дослідження та професор університету Сімпсона в Реддінгу, штат Каліфорнія, поділився своїми висновками з The Epoch Times, написав Захар Мілютін на Фейсбук.

«У нас були всі їхні записи при народженні; у нас були всі записи про вакцинацію протягом першого року життя. А потім у нас були всі наступні призначення до дати закінчення дослідження - червень 2018 року», - сказав Гукер.

Досліджували щеплених і нещеплених дітей у віці 6, 12, 18 та 24 місяці. Результати показали, що у вакцинованих дітей вірогідність виникнення астми є до чотирьох разів вищою, що вони мають вищі ризики затримки розвитку. При ранній вакцинації шлунково-кишкові розлади були значущими в 6 місяців.

Основна частина вакцин, які рекомендує Центр контролю захворювань (CDC) для дітей, вводиться протягом першого року життя. Гукер вважає, що це багато в такому молодому віці.

Стосовно того, що надихнуло його працювати над цим дослідженням, він сказав, що його 22-річного сина було пошкоджено вакциною, коли йому було 15 місяців.

"Він не говорить, він має сильну затримку в розвитку й у нього є деякі з розладів, які ми розглянули конкретно тут, а саме затримка розвитку і шлунково-кишковий розлад", - розповів науковець.

Він вважає, що ніколи не було прямого порівняння в медичній практиці вакцинованих проти невакцинованих дітей та їх результатів для здоров'я.

"Тому я справді відчував, що це значний пробіл у науковій літературі, і я хочу зробити все можливе... і, сподіваюся, спонукаю інших до проведення подібних досліджень", - сказав Хукер.

Наші інтереси: 

Вакцинація шкідлива для здоров'я. Скасування примусової вакцинації - потужний засіб підвищення індивідуального і колективного здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

facebook швиденько відмітив цю інформацію, як "Неправдива інформація".

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

facebook швиденько відмітив цю інформацію, як "Неправдива інформація".

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ця інформація дуже важлива, на мою думку. Вперше отриманий такий переконливий доказ шкідливості вакцинації. Це вимагає найбільшого її поширення!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!