Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дослідження: Невакциновані діти мають значно краще здоров'я – The Epoch Times (США)

Світ:

З 2000 хлопчиків і дівчаток, народжених з листопаду 2005 року по червень 2015 року дослідження виявило, що вакциновані діти демонструють значно вищі шанси затримки розвитку, астми, вушних інфекцій та шлунково-кишкових розладів. У дітей, які були щеплені на ранніх стадіях свого життя, виявляють більше проблем зі здоров’ям, ніж в їх невакцинованих однолітків.

20070807.jpg

Photo by Justin Sullivan/Getty Images

Брайан Гукер, головний науковець цього дослідження та професор університету Сімпсона в Реддінгу, штат Каліфорнія, поділився своїми висновками з The Epoch Times, написав Захар Мілютін на Фейсбук.

«У нас були всі їхні записи при народженні; у нас були всі записи про вакцинацію протягом першого року життя. А потім у нас були всі наступні призначення до дати закінчення дослідження - червень 2018 року», - сказав Гукер.

Досліджували щеплених і нещеплених дітей у віці 6, 12, 18 та 24 місяці. Результати показали, що у вакцинованих дітей вірогідність виникнення астми є до чотирьох разів вищою, що вони мають вищі ризики затримки розвитку. При ранній вакцинації шлунково-кишкові розлади були значущими в 6 місяців.

Основна частина вакцин, які рекомендує Центр контролю захворювань (CDC) для дітей, вводиться протягом першого року життя. Гукер вважає, що це багато в такому молодому віці.

Стосовно того, що надихнуло його працювати над цим дослідженням, він сказав, що його 22-річного сина було пошкоджено вакциною, коли йому було 15 місяців.

"Він не говорить, він має сильну затримку в розвитку й у нього є деякі з розладів, які ми розглянули конкретно тут, а саме затримка розвитку і шлунково-кишковий розлад", - розповів науковець.

Він вважає, що ніколи не було прямого порівняння в медичній практиці вакцинованих проти невакцинованих дітей та їх результатів для здоров'я.

"Тому я справді відчував, що це значний пробіл у науковій літературі, і я хочу зробити все можливе... і, сподіваюся, спонукаю інших до проведення подібних досліджень", - сказав Хукер.

Наші інтереси: 

Вакцинація шкідлива для здоров'я. Скасування примусової вакцинації - потужний засіб підвищення індивідуального і колективного здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

facebook швиденько відмітив цю інформацію, як "Неправдива інформація".

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

facebook швиденько відмітив цю інформацію, як "Неправдива інформація".

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ця інформація дуже важлива, на мою думку. Вперше отриманий такий переконливий доказ шкідливості вакцинації. Це вимагає найбільшого її поширення!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!