Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Батьків не попереджують про наслідки вакцинації. Лікарів не хвилюють проблеми вакцинованих

Світ:

Наталія Коломієць, яка виросла в сім'ї лікарів і є професійним лікарем, розповіла у своєму виступі на акції проти примусової вакцинації 6 червня 2020, що в медичних вищих навчальних закладах зовсім не приділяють уваги темі вакцинації: нема повноцінного висвітлення цих питань, не пояснюють, що це таке, з чого складаються вакцини, як вони діють на організм і як можуть вплинути на здоров'я.

20060702.jpg

Наталія Коломієць

Як часто буває, особистий важкий досвід підштовхнув її до вивчення темного боку вакцинації, а саме стан здоров'я її доньки, яку у трирічному віці вакцинували проти гепатиту Б. Протягом декількох тижнів дитина перетворилася на свою повну протилежність, стала переляканою та агресивною.

Вивчаючи питання вакцинації, Наталія побачила набагато страшніші випадки, які сталися з іншими дітьми після вакцинації. Вона звернула увагу присутніх на саморобний меморіал дітей, які загинули внаслідок вакцинації протягом 2015-2019 років.

Ці діти померли після вакцинації за офіційним свідченням МОЗ. Таких дітей 77. Але – це лише офіційно визнані! Це – тільки частина айсберга, каже Наталя Коломієць.

Вакцинація починалася з випробувань на дітях, зараз ця практика продовжується. Вакцини та імунобіологічні препарати випробовують на дітях дитячих домів і притулків (в тому числі і в Україні).

Чиновники від медицини, як мантру, повторюють історію про ліквідацію натуральної віспи завдяки вакцинації.

В кінці 70-х років сталося так, що кількість поствакцинальних ускладнень після щеплення від віспи перевищила кількість тих, хто захворів на віспу. Тому й оголосили, що віспа ліквідована.

Через декілька років після «ліквідації» віспи почали реєструвати перші випадки СНІДу. На початку 80-х років особа з ВООЗ, яка захотіла залишитися невідомою, заявила в Таймз, що нішу віспи тепер займе СНІД.

«ВІЧ став активним тільки після того, як йому відчинили двері ліквідацією натуральної віспи», – каже Наталя Коломієць.

Масова вакцинація може навіть через покоління викликати проблеми.

Наталія Коломієць навела приклад лікарів, які займалися викриттям шкоди вакцинації. Раїса Манжолова, головний акушер-гінеколог Казахстану, хотіла вияснити, чому останнім часом вагітність і пологи у жінок ускладнюються, фертильне здоров’я так сильно погіршується, чому такі високі показники невиношування жінками дітей і стерильності.

Галина Червонська, російська лікарка-вірусолог, яка одна з перших на пострадянському просторі почала говорити про шкоду щеплень, про те, що будь-яка вакцина – чужорідна для дитини, має токсичні речовини і що діти стають інвалідами через вакцинацію.

Вона провела експеримент на лабораторних кроликах, яких вакцинувала всього двома дитячими вакцинами, і побачила зменшення народжуваності тварин та погіршення їх якості (вони відрізнялися від норми і були меншими за розмірами). Врешті-решт п’яте покоління вже було повністю безплідним.

Вчений Михайло Супотніцький дійшов висновку, що натуральна віспа здійснювала селективний тиск: від віспи вмирали люди, у яких був пошкоджений геном, ті, у яких були проблеми з імунітетом із-за аутоімунних і генетичних мутацій. Вони не виживали. Але так працює природа і природний відбір.

Що сталося, коли забрали цей селективний тиск? У популяції планети Земля з’явилося величезна кількість людей з так званим дефектним імунітетом. Вони живуть, але вони не можуть давати потомство.

Але батьків не попереджують про наслідки вакцинації і не кажуть, якою ціною буде захищена їхня дитина.

Німецький доктор Андреа Бахмейєр у 2011 році провів в інтернеті опитування батьків 14 тисяч дітей і зібрав дані про здоров’я і вакцинацію дітей. Виявилося, що вакциновані діти мають від 2 до 5 разів більше хронічних важких хвороб, серед яких аутизм, цукровий діабет І типу (який інсулінозалежний), бронхіальна астма і розумова відсталість і багато таких, які невиліковні і є вироком інвалідності.

Наймасштабнішим було дослідженням Терези Дейшер із США, яке проводилося протягом 30 років на території Данії, Великобританії, Америки і Австралії.

З 80-років минулого століття вчені побачили катастрофічний ріст кількості дітей з психічними розладами і з розумовою відсталістю. Вчені фіксували дитячу ранню шизофренія, різні аутоімунні захворювання і навіть хвороба Паркінсона – хвороби, які раніше у дітей не реєструвалися.

Дейшер припустила, що такий ефект дають вакцинні віруси, які вирощуються на абортивних ембріонах.

Наталія Коломієць зауважила, що переважну більшість лікарів взагалі не хвилюють ці проблеми. А тих небагатьох відповідальних і мужніх лікарів та вчених-медиків навіть позбавляють права практики і медичних ліцензій, якщо вони йдуть в розріз із загальною «лінією партії», наприклад, доктора Ендрю  Вейкфілд за публікацію його дослідження у відомому медичному журналі «Ланцет» про зв'язок між щепленням від кору, краснухи та паротиту та розвитком аутизму і запальної хвороби кишківника у дітей.

На акції також виступив відомий активіст і редактор спеціалізованого сайту, що присвячений темі вакцинації, Захар Мілютін.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація - небезпечна для здоров'я. Доносити правду про вакцинацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи