Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Майбутнє України визначатиметься у найближчі 3 місяці – Волкер

Спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер закликав Вашингтон надати якомога більшу підтримку новому президентові України Володимиру Зеленському.

kurtvolker.jpg

Курт Волкер

«Майбутнє України на найближчі п’ять років буде визначатися в найближчі три місяці», – сказав Волкер 18 червня на слуханнях у комітеті із закордонних справ Сенату США, повдомляє Радіо Свобода.

Волкер зазначив, що не бачить «будь-яких ознак» від Москви у бажанні покласти край збройному конфлікту на Донбасі.

Росія, втім, не є єдиною загрозою стабільності України, додав Волкер. Олігархи, на його думку, часто впливають на державні рішення «за кулісами» і «душать економічний розвиток».

За словами Волкера, в найближчі тижні Володимир Зеленський приїде до Вашингтона на зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

На початку червня після зустрічі з Куртом Волкером радник президента США Дональда Трампа Джон Болтон заявив, що обрання Володимира Зеленського президентом України створює нову можливість для досягнення миру на Донбасі. Болтон назвав це «ключовим кроком для покращення відносин США та Росії».

За даними ООН, станом на кінець грудня 2018 року, за час конфлікту загинули близько 13 тисяч людей із усіх його боків, майже 30 тисяч – поранені.

Наші інтереси: 

США будуть продовжувати підтримувати Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи