Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

17 березня на Михайлівській площі в Києві зібралось кілька тисяч людей на зустріч з Порошенком

Мітинг широко не рекламувався, інформація про нього поширювалася переважно через агітаційні намети Порошенка.

19031702.jpg

Фото: Петро Порошенко /Twitter

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на Михайлівській площі в центрі Української столиці була встановлена сцена, на ній по черзі виступали артисти, активісти, соратники Петра Порошенка.

Михайлівська площа повністю заповнена людьми, люди стоять також і на прилеглих вулицях - Десятинній, Трьохсвятительській, Михайлівській, Володимирському проїзді. Багато хто прийшов з національними прапорами України. Людей також привезли на автобусах, але переважна більшість прибуває на площу своїм ходом і на громадському транспорті.

Прінтскрін з twitter.com/poroshenko

Охорона на площі посилена, на ній встановлено мобільний огорожу висотою менше метра, на підходах до якої правоохоронці перевіряють громадян металошукачами. Ближче до сцени, біля будівлі Дипломатичної академії МЗС, стоїть 9 рамок із металошукачами.

Правоохоронці частково перекрили автомобільний рух вулицями Великою Житомирською та Володимирською. 

"31 березня або підтвердимо наш рух до Європи, або повернемося назад до імперії. Ворог у нас один, хоч різні у нього маски: популісти, псевдо-патріоти, віртуальні картинки і відкрита агентура Кремля. А за лаштунками ті, хто вже домовляється про капітуляцію. Пам'ятайте про це!" , - написав Порошенко на своєму Твітері.

"Ще трохи зусиль, і цієї весни ми успішно пройдемо точку неповернення під Росію. Впевнений, що протягом найближчих п’яти років ми завершимо усі фундаментальні зміни, започатковані в попередні п’ять років, і вибори 2024 року не будуть вже ані стратегічними, ані доленосними", - додав він.

Порошенко порадив добре подумати і не довіряти деяким телевізійним шоу: "Не думайте, що Путін повірить тим, хто стане на коліна і попросить «царської милості». Москва сльозам не вірить і рахується тільки з силою! Не довіряйте віртуальним картинкам телевізійних ток-шоу".

Відео зустрічі Петра Порошенка з киянами (Фейсбук Петра Порошенка).

 

Наші інтереси: 

Підтримати Порошенка на цих виборах означає не дати можливості популістам, пройдисвітам і політичним консервам повернути Україну назад.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи