Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рейтинг Трампа серед американців зріс до рекордного рівня

Рівень схвалення роботи президента США Дональда Трампа серед американців на сьогодні становить, в середньому, 45%. Раніше такого рівня підтримки йому вдалося досягти лише у перший тиждень після вступу на посаду.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного аналітичною компанією Gallup.

Відзначається, що поліпшення оцінки роботи президента може бути викликане його історичною зустріччю з главою КНДР Кім Чен Ином.

Вказується також, що протягом усього строку Трампа, його рейтинг залишався значно нижче рейтингу інших американських президентів в аналогічні періоди перебування на посаді.

В останні два тижні 90% республіканців висловили схвалення діяльності Трампа. Рівень його підтримки серед людей з незалежними політичними поглядами також зріс до 42%.

При цьому, рейтинг Трампа серед демократів залишається дуже низьким – на рівні 10%.

Дослідження Gallup базується на телефонному опитуванні, проведеному в період з 11 по 17 червня серед 1511 повнолітніх американців, що живуть в 50 штатах та окрузі Колумбія.

Раніше повідомлялося, що 57% американців задоволені ситуацією в США, що є найвищим показником з 2007 року. При цьому лише 41% опитаних схвалюють роботу Дональда Трампа на посту президента США в цілому.

Наші інтереси: 

Велике бачиться на відстані. Американці починають цінити свого президента.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи