Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Живе Слово – головний магічний інструмент аріянства

Для зцілення людей, керування стихіями, гармонізації простору, формування потрібних подій Ісус Хрестос застосовував Слово. Так само діяли Його учні.

151225-isus.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Ісус не давав людям таблетки чи цілющі відвари, не пропонував їм масажі, примочки і припарки. Він використовував силу Слова. За його допомогою Ісус керував цілющою енергією Світла, а для кращої її передачі інколи застосовував фізичний контакт – дотик рукою.  

Цілюща сила

Як же настав вечір, по заході сонця, почали приносити до Ісуса усіх недужих та біснуватих. Усе місто зібралося перед дверима. І на кожного з них Він клав руки й оздоровляв їх Словом.

Слово керує стихією

Аж ось зірвалася на морі така велика буря, що хвилі заливали човен, і учні були в небезпеці. А Він був на кормі і спав на подушці. Ті кинулись до Нього, збудили Його й кажуть: Рятуй, Господи, ми погибаємо! Чи байдуже тобі, що гинемо? А Він до них каже: Чого ви полохливі, маловіри? Тоді погрозив вітрові й розбурханим хвилям, і сказав до моря: Замовкни! Ущухни! І затих вітер, і ущухли хвилі, і настала велика тиша.

Всемогутнє слово Синів Блискавки

І вислав посланців перед собою; пішли вони й увійшли в якесь самарянське село щоб Йому приготувати місце. Та самаряни Його не пустили, бо сприйняли Його за прочанина до Єрусалиму. Побачивши те, учні Яків та Іван сказали: Господи, хочеш – ми скажемо, щоб вогонь зійшов з неба і пожер їх. Ісус, обернувшись, став докоряти їм. І вони пішли в інше село.

Дерзай, дочко! Віра твоя спасла тебе

Слідом же за Ним ішло багато люду, що тиснувся до Нього. І ось одна жінка, що дванадцять років страждала на кровотечу й натерпілась чимало від багатьох лікарів та витратила все, що мала, а полегші ніякої не зазнала, ба й, навпаки, ще гірше їй стало, почувши про Ісуса, підійшла в натовпі ззаду й доторкнулась Його одежі. Мовила бо: “Як доторкнуся до його одежі – видужаю”. І висохла тієї ж хвилини її кровотеча, і вона почула тілом, що видужала від недуги. Ісус, вмить почувши, що з Нього вийшла сила, обернувся до народу і спитав: Хто доторкнувся до моєї одежі? А що всі відпекувались, Петро мовив: Бачиш, як натовп тиснеться до Тебе, і питаєш: хто Мене доторкнувся? Ісус сказав: Хтось доторкнувся до Мене, бо Я чув, як сила вийшла з Мене. І озирнувся навколо, щоб побачити ту, що так вчинила. Жінка ж, налякана, побачивши, що не втаїться, – знала бо, що сталось з нею – тремтячи підійшла й, упавши Йому до ніг, призналася перед усіма людьми, чому до Нього доторкнулась і як негайно одужала.  Він їй сказав: Дерзай, дочко! Віра твоя спасла тебе. Іди в мирі й будь здорова від твоєї недуги.

Приклад для наслідування

Ісус подав нам приклад. Тому ми також застосовуємо Слово як головний інструмент перетворення себе і навколишньої реальності. Ця чарівна технологія називається «Живе Слово».

Докладніше у статті: Чому саме «Живе Слово»?    

Ті, що опанували цю технологію, застосовують Слово для піднесення у Простір волі (в євангельській термінології – Царство боже), що супроводжується звільненням від хронічних хвороб, омолодженням, поліпшенням матеріального стану, формуванням гармонійного соціального оточення, цікавою роботою, самореалізацією,  красою. Рух угору здійснюється згідно з настановою Ісуса Хреста «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться».

Прагнення спілкуватися з собі подібними заохочує цих людей займатися вдосконаленням не лише себе, а й суспільства в цілому. Для активного просування Світла вони об’єднуються в Центр стартап-культури Гартленд.  

Сакральне Слово

Застосування Слова для боголюдської реалізації виховує дуже шанобливе, уважне, зацікавлене ставлення до української мови. Її висока магічна ефективність викликана тим, що українська мова – це Сакральна мова аріянства і ділова мова постіндустріальної цивілізації Міжмор’я.  

Українська мова є сакральною, тому що вона була внутрішньою мовою Ісуса, його родичів і друзів. Проте працює і зворотний зв’язок: Ісус розвився до рівня боголюдини завдяки тому, що з дитинства розмовляв українською мовою, отримував нею знання, відновлював нею зв’язок між своєю людською і божественною свідомістю.

Враховуючи ефективність української мови у молитвах до свого божественного Я, можна припустити, що українська мова є найкращим (а може й єдиним) засобом для еволюції від людини до боголюдини.

Врешті-решт, українська мова є прямим спадкоємцем мови засновників Трипільської цивілізації. Давньою українською мовою розмовляв Ной-Їма-Рама-Гермес - головний творець нового світу.

Давня українська мова є первинною – від неї походять всі інші арійські (індоєвропейські) мови.

Хай мова ваша буде чиста і точна

Ви чули теж, що було сказано стародавнім: не клянись неправдиво і виконуй твої клятви Господові. А я кажу вам не клястися зовсім. Хай буде ваше слово: так так; ні ні. А що більше цього, те від лихого. За кожне пусте слово, яке скажуть люди, дадуть відповідь.

Практичне аріянство

Опанування «Живого Слова» і правильний рух у Простір волі починається з перегляду навчального відео:

Початковий 40-денний курс Живого Слова (інструкція, форми 1-4, цифрони, звукони)

Наші інтереси: 

Застосовуємо магічний інструментарій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи