Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китай об'єднується з Росією проти Америки

Категорія:

Новий міністр оборони Китаю Вей Фенхе під час свого візиту до Москви заявив, що Китай готовий підтримати Росію у протистоянні із  США.

«По-перше, в якості нового міністра оборони Китаю я здійснюю візит саме до Росії, щоб показати світу високий рівень розвитку наших двосторонніх відносин і тверду рішучість наших збройних сил зміцнювати стратегічну взаємодію», - наводить слова Вей Фенхе на зустрічі зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу державне агентство ТАСС .

«По-друге, щоб підтримати російську сторону в організації Московської конференції з міжнародної безпеки. Китайська сторона приїхала, щоб американцям дати знати про тісні зв'язки Збройних сил Китаю і Росії, особливо в цій ситуації. Ми приїхали, щоб підтримати вас», - заявив Вей Фенхе. «І на міжнародних майданчиках китайська сторона готова з російською стороною висловити нашу загальну заклопотаність і єдину позицію з важливої міжнародної проблематики», - додав він.

Вей Фенхе відвідує сьому конференцію з міжнародної безпеки в Москві на чолі китайської делегації за участю високопоставлених військових. В інтерв'ю російській пресі він підкреслив, що його поїздка узгоджена особисто з головою КНР Сі Цзіньпіном.

Цього року конференція з безпеки, яка проводиться під егідою російського Міністерства оборони, присвячена перемозі над тероризмом в Сирії. Російська сторона пообіцяла поділитися досвідом боротьби з ІДІЛ. Крім того, Міністерство оборони представить свою оцінку подальшого розвитку ситуації в Близькосхідному регіоні, включаючи питання постконфліктного відновлення.

Відзначається, що до порядку денного конференції включено питання безпеки в Європі, Азії, Африці і Латинській Америці. Спеціальна сесія буде присвячена обговоренню феномена «м'якої сили» як інструменту вирішення військово-політичних завдань.

Наші інтереси: 

Союз РФ-КНР становить загрозу Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ох вже цей континентальний блок.)

Коментарі

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ох вже цей континентальний блок.)