Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп назвав фейковими свої низькі рейтинги: У нас все добре - ніхто нас не подолає!

Категорія:

Президент США Дональд Трамп вважає, що публікація провідними ЗМІ Сполучених Штатів рейтингів, за якими він отримує низьку оцінку своєї діяльності, є поширенням "фейкових новин" і вкотре звинуватив американські ЗМІ у брехні. Про це він написав у Тwitter. 

"Фейкові новини не хочуть говорити про те, наскільки великою й міцною є наша ОСНОВА. Вони показують Фейкові Опитування так само, як і повідомляють Фейкові Новини. Попри виключно негативні повідомлення, у нас все добре - ніхто нас не подолає. ЗРОБИМО АМЕРИКУ ВЕЛИКОЮ ЗНОВУ!", - наголосив глава Білого дому.

Під кінець року американські ЗМІ публікують результати соціологічних опитувань, порівнюючи довіру населення до президента Трампа в перший його рік на посаді з попередніми главами держави.

Зокрема, у недавно опублікованому дослідженні на телеканалі CNN зазначається, що Дональд Трамп має найгірший рейтинг підтримки (35%) в порівнянні з усіма його попередниками.

Наприклад, Джордж Буш-молодший завершив свій перший календарний рік президентства з 86%, Джон Кеннеді мав 77%, Джордж Буш-старший - 71%, а Дуайт Ейзенхауер - 69% виборців, які підтримували його політику. Річард Ніксон, Джиммі Картер, Білл Клінтон та Барак Обама наприкінці свого першого року мали, в середньому, не менше 50%.

Найгіршим до цього вважався Рональд Рейган, якому довіряли лише 49% на початковому періоді президентства в США.

Наші інтереси: 

Війна ЗМІ проти Дональда Трампа триває. Але це робить його ще сильнішим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи