Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подвійні стандарти ліберальних ЗМІ: за що ліваки ненавидять Трампа

Категорія:

Дуже багато писалося про подвійні стандарти в оцінці подій і в оцінці людей і за часів Обами. Виявилося, що тема невичерпна ... Не засумуєш. Особливо зараз, коли в Білому домі людина, яку частина країни ненавидить люто, ірраціонально і несвідомо, просто за те, що він існує.

Заодно ненавидять його дружину, сина-підлітка, всіх його старших дітей і онуків, їхніх дружин і чоловіків. Вони не ті, не так одягнені, не те кажуть, вони всі божевільні, всі відірвані від життя, всі расисти-фашисти, і всіх є сенс хоча б пересаджати.

Ну ось пройдемося просто по двом дрібницям. Страшні події на півдні країни, ураганні вітри, повені. Визнано, що це ще страшніше, ніж знаменита Катріна.

Але це так неважливо, що сам Трамп передав до Луїзіани на допомогу власні $ 100,000, що, за визнанням людей на півдні, була координація між федеральною і штатною владою, що губернатор Луїзіани (до речі, демократ Джон Едвардс) сказав, що команда Білого дому і сам Трамп дуже допомогли і допомагають, правда, сказав це, видушуючи з себе слова подяки. 

Перед візитом Трампа Едвардс сказав, що вітає приїзд Трампа, ЯКЩО той не використовує цей візит для своїх політичних цілей. 

Напевно, Едвардс знав, як попередній президент використовував такі події?

Це все так погано... А що ж важливо в очах ненависників Трампа? А ось що.

Меланія Трамп на підборах

Виявляється, Меланія, дружина президента, йшла в літак на високих підборах! І ось страшний доказ цьому немислимому злочину, детально освітленому в ліберальній пресі.

Одним із критиків Меланії стала ось ця дама, яка пише про моду в відомому журналі. Ні, я, звичайно, розумію, чому її і таких, як вона, обурює все, що робить, носить і те, як виглядає Меланія ... Подивіться на неї, і ви самі все зрозумієте. Слова не додадуть нічого. І не подумайте, що я вибрала найгірше фото. Повірте, інші ще страшніше.

Вони дико обурені, що Меланія піднімалася на борт літака на підборах, а мета польоту - допомога людям, що постраждали від повені. У соціальних мережах з'явилися знімки ластів на підборах, відео кульгавих дам на підборах... 

Але якщо бездарно одягнені люди ще й не мають мізків або хоча б досвіду, щоб зрозуміти, що, напевно, швидше за все Меланія (як і будь-який інша людина, що виїжджає на кілька днів) взяла з собою зміну одягу та взуття ... може, навіть і зубну щітку не забула, то це зовсім погано. 

Якби вистачило розуму, ну, не розуму, так хоча б совісті, не кричати з приводу каблуків, на яких вони самі ходити не вміють, то, можливо, вони б себе не виставили такими ідіотами. Тому що зійшла з трапа літака Меланія ось так: сорочка, штани, кросівки.

Меланія Трамп в кросівках

І поки ліберальний народ веселився з приводу каблуків Меланії Трамп, повискуючи, що в такому взутті не їздять допомагати, журнал Independent Journal Review дав цікавий аналіз: кросівки Меланії коштують $ 60, а ось кросівки на Мішель Обамі, в яких вона з'явилася годувати бідних у 2009 році , коштували $ 549, бо вони зроблені відомим французьким дизайнером Lanvin. А за тиждень до цього Мішель садила дерева в одязі за $ 2000. В принципі мені все одно, могла б прийти і обвішана діамантами на суботник.

Але який же ліберальний підхід до всього цього! Як клянуть Меланію за кожен крок, поворот, мову і як захоплені були кожним рухом Мішель Обами.

А ось і другий факт з цілої серії подвійних стандартів і неправди, в яку ліберали намагаються вплутати Трампа.

Трохи передісторії. У США існують імміграційні закони, які кожен з нас, хто приїзджає сюди легально, випробував на собі. З нами розмовляли в посольстві США. Перевіряли наше здоров'я і медичну історію. Говорили буквально з кожною родиною. Ставили багато запитань. 

З півдня в США йшла неконтрольована, найбільша нелегальна іміграція. Кордон переходили десятки і сотні тисяч людей, серед яких були і члени бандформувань, і ті, хто віз наркотики, хто займався продажем людей. 

У штаті Арізона і в одному його графстві, де шерифом був Джо Арпайо, це особливо болісно відчувалося: зґвалтування, вбивства, в своїх дворах люди знаходили шприци, презервативи, сміття, іноді трупи.

Шериф Джо Арпайо

Всі заклики до влади дотримуватися вже наявних законів не приводили ні до яких результатів. І тоді шериф Арпайо змушений був зайнятися боротьбою з нелегальною імміграцією своїми силами.

Він дозволив співробітникам зупиняти без видимих ​​причин тих людей на вулиці, які виглядали як імігранти. 

Чи добре це? Ні не добре. А чи добре, коли федеральна влада не дотримується нею ж виданих  законів і перекидає це на місцеву владу? Теж недобре. 

Шериф виявився між Сциллою і Харибдою: з одного боку, на нього тиснуть ті, хто його обрав, і вибирав протягом багатьох років...  Люди, для яких життя ставало нестерпним. З іншого боку, на нього тиснула федеральна влада - Обама, забороняючи чіпати нелегалів. 

Незадовго до останніх виборів шериф був заарештований і звинувачений в расизмі. Його швидко засудили. Кілька днів тому президент Трамп видав наказ, в якому дано помилування шерифу Арпайо.

На прес-конференції з Трампом журналіст ставить йому запитання: 
- У той час, коли ураган Гарві розігрався, ви вирішили помилувати шерифа Арпайо. Про що ви думали, видаючи цей наказ, і що ви скажете тим, хто критикує вас, навіть тим, хто у вашій партії вважає, що це помилкове рішення? 
Трамп відповідає (короткий варіант): 
- Багато людей вважають, що це було правильне рішення... Він виконав величезну роботу для жителів Арізони. Він зміцнював кордон, боровся з нелегальною еміграцією. Його люблять в Арізоні. На мій погляд, з ним обійшлися вкрай несправедливо. Його заарештували як раз перед черговими виборами в Арізоні, які він би знову виграв. Його багато разів обирали саме тому, що він думав про людей...  Він ветеран армії, багато років віддав роботі в поліції.

А ось тут можна ознайомитися детально з відповіддю Трампа на питання, чому він помилував шерифа Джо Арпайо.

І тут Трамп витягує з піджака папір і знайомить журналістів із тим, хто з президентів кого прощав і за які злочини ... 
Всіма лівими пещений душка Білл Клінтон помилував 456 осіб, які вчинили доведені злочини. В останні години в офісі він пробачив 140 осіб, серед них - Роджер Клінтон, його зведений брат, звинувачений в торгівлі кокаїном.

Федеральний прокурор Мері Уайт була призначена для розслідування помилування Марка Річа, засновника фінансової компанії Glencore. Він був звинувачений в несплаті податків, а також в скоєнні нелегальних угод з Іраном в той час, коли американські дипломати були в заручниках. Він знаходився в Швейцарії і не повернувся в США. 20 січня 2001 року, в свій останній день в Білому домі, Білл Клінтон його помилував. Коли Джеймс Комі змінив на посту Мері Уайт, він не знайшов нічого нелегального в помилуваннях Клінтона. 

До речі, Річ був помилуваний після того, як його дружина внесла до Фонду Клінтонів солідну суму.

Крім того, Клінтон помилував Сьюзан Розенберг, члена терористичного угрупування Weather Underground, до якої належав і друг Обами Білл Айерс. Він помилував наркоділка, який поширював продукцію на кілька штатів. 

Президент Обама помилував Лопеса Рів'єру, одного з учасників пуерторіканського угруповання, що організувало 28 терактів в Чикаго ...

Трамп підтвердив, що не жалкує про своє рішення пробачити Джо Арпайо, ветерана армії, людини, що стоїть на сторожі законів США, незаслужено звинуваченого, і висловив упевненість в тому, що жителі Арізони згодні з ним. 

А в чому тут подвійний стандарт, запитаєте ви. Тільки в тому, що пресі не було діла до того, кого пробачив Клінтон чи Обама і за що пробачили. Вони й не запитували. 

А Трампа запитують, та ще й з підколкою: як, мовляв, в середині урагану ви таке змогли зробити?!

А він міг і повинен був це зробити, тому що Арпайо постраждав тільки з однієї причини: федеральний уряд не виконував своїх же законів, а він їх намагався дотримуватися.

Поки стаття була в роботі, назрів новий шквал звинувачень на адресу Трампа ... Мовляв, він нічого не зробив .. Він не обіймав людей і не плакав разом з ними ... Він не зробив ніяких внесків ...

Поки вишукуються нові звинувачення, президентський літак вивозить людей із зони повені і розселяє їх в Trump Tower.

Наші інтереси: 

Війна фейкових ЗМІ проти Трампа триває.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а що б писала ліберальна преса, якби Меланія Трамп одягла б лапті ? :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!