Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп виділить $1 мільйон особистих коштів на ліквідацію наслідків урагану "Гарві"

Категорія:

За останніми даними, в американському штаті Техас кількість загиблих внаслідок урагану "Гарві" досягла щонайменше 37 осіб. Президент США Дональд Трамп виділить один мільйон доларів особистих коштів на ліквідацію наслідків руйнівного урагану.

Про це повідомила прес-секретар Трампа Сара Сандерс під час вчорашнього брифінгу, йдеться в матеріалі на сайті Білого дому.

«Я мала можливість раніше спілкуватися безпосередньо з президентом, і я рада повідомити, що він хоче долучитись до зусиль, які роблять багато людей по всій країні. Він надає мільйон доларів особистих грошей», – сказала Сандерс.

Як повідомляв УНІАН, за останніми даними, в американському штаті Техас кількість загиблих внаслідок урагану "Гарві" досягла щонайменше 37 осіб.

При цьому багато міст були паралізовані. Найскрутніша ситуація у Г'юстоні, де тисячі людей опинилися у складному становищі в затоплених будинках, виникла необхідність евакуації навіть з центрів для надання допомоги та закладів для тимчасового житла, де містяни шукали прихисток під час стихійного лиха.

"Гарві" став найбільш руйнівним на території США за останні 12 років, відтоді як у 2005 році на країну обрушився ураган "Катріна". Тоді загинуло приблизно 1800 осіб.

Наші інтереси: 

Негода і негаразди гуртують людей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ЯКІ РІЗНІ МІЛЬЙОНЕРИ В АМЕРИЦІ І В УКРАЇНІ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ЯКІ РІЗНІ МІЛЬЙОНЕРИ В АМЕРИЦІ І В УКРАЇНІ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!