Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антифашисти і антирасисти в США виписали собі ліцензію на будь-яке насильство і руйнування

Категорія:

Те, що відбувається тут і зараз, ясно, як божий день. Сьогодні це - генерал Роберт Лі. Завтра це будуть Лінкольн, Вашингтон, Конституція США і всі батьки-засновники. Кінцева мета цього процесу - делегітимізація всіх основних принципів, на яких тримається Америка.

craig-pirrong.jpg

Крег Пірронг (Craig Pirrong) - професор університету Х'юстона, директор Інституту глобального управління в галузі енергетики

Головний смисл в тому, якою ліві бачать не тільки Америку минулого, а й Америку майбутнього. Це - головне, і про це не можна забувати ні на хвилину.

Тріумфальний хід лівих, що захоплюють політичні інститути, нікого не повинен дивувати. Це захоплення було блискуче сплановане і так само блискуче здійснюється, незважаючи на те, що фактично це - підривна операція як за своїми цілями, так і за результатами.

У цій операції є довгострокова мета: радикальне перетворення США в цілому. Але існує і цілком чіткий оперативний план того, як до цієї мети прийти: ставляться конкретні завдання, на виконання яких кидаються всі сили. Як тільки чергова мета досягнута, визначається наступна.

Поки що проголошеною метою є знищення спадщини Конфедерації. Як тільки це завдання буде вирішено, сили будуть перекинуті далі, і в кінцевому рахунку такими ж цілями неминуче виявляться абсолютно всі, хто належить до американського політичного пантеону, а також всі політичні, соціальні та економічні інститути, пов'язані з минулим Америки і з її традиціями.

Ліві зводять цей конфлікт до персоналій і роблять це майстерно, жорстко пропонуючи зробити помилковий вибір між «добром» і «злом». В даному випадку "наці" і білі расисти зображуються як втілення всього антилівого. А ліві, використовуючи корисних ідіотів, пропонують вибрати: якщо ви проти лівих, значить, ви або нацист і расист, або їм співчуваєте.

Особливо бридко в усьому цьому те, що найбільш войовничі й агресивні ліві не тільки відбілюються, але і звеличуються - завдяки їх антирасистським гаслам. Антирасизм став прямою ліцензією на будь-яке насильство і вандалізм.

Антифа - комуністичний, антиліберальний, антиамериканський рух - не просто не піддається критиці, його навіть захищають, оскільки він виставляє напоказ свій антирасизм (фактично містить чималу дозу антибілого расизму), що має виправдовувати будь-які його пороки.

Але історія не буде єдиною жертвою. Жертвою стане і свобода слова. Вона вже майже зникла в університетських кампусах, які перетворилися в щось на зразок теплиці і інкубатора для лівих. І досить скоро просто не залишиться такого місця, де ви могли б вільно висловити те, що думаєте.

Генерал Роберт Лі може стати першою історичною жертвою, але останнім він не буде.

Наші інтереси: 

Подолати паразитичний опір ліваків, що ведуть гібридну війну проти білої раси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи