Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про засудження президентом Трампом насильства на расовому ґрунті

Про протести  у Шарлотсвіллі  в минулі вихідні Роджер Саймон (Roger Simon) з Pajama Media, що характеризує себе як «єврейський хлопець», написав наступне: «Я сподіваюся, що президенту Трампу є що сказати з цього питання, але американські президенти часто засмучували нас, коли справа стосувалася заснованого на ненависті насильства і риторики невеликого числа їхніх прибічників».

Взяти, наприклад, нашого останнього президента. Президент Обама не засуджував агресивних расистів з руху BLM (Black Lives Matter - Життя чорних має значення). Навпаки, Обама і демократична партія регулярно підтримували сумнівну справу BLM і надавали їм політичне прикриття.

Незважаючи на постійне застосування цим рухом насильства, вандалізму і расистської риторики, в серпні 2015 року Національний демократичний комітет прийняв резолюцію, «яка стверджує» BLM. У липні 2016 року у похоронах п'яти Далаських поліцейських, убитих расистом, натхненним цим рухом, президент Обама продовжив виступати на захист BLM. 

Після перестрілок в Далласі глави правоохоронних органів закинули президентові Обамі в тому, що він сприяє розпалюванню «війни з поліцейськими».

Крім того, рух BLM вже давно заявляв про цілі свого існування. Як відзначала в 2015 році Кеті Павлич (Katie Pavlich): «Прийшов час засудити рух Black Lives Matter і заявити відверто, що це таке: це расистська, жорстока група ненависників, яка виступає за вбивство поліцейських. Докази цьому містяться в їхній риториці і написані на їх футболках».

Пані Павлич продовжує свою заяву, згадуючи, що рух захоплюється такими людьми, як Ассата Шакур (Assata Shakur), «відомої також як Джоан Чезімард (Joanne Chesimard), яка застрелила поліцейського штату Нью-Джерсі в 1973 році».

У минулому році Девід Френч (David French) з National Review згадав про огидний нарис BLM, де рух виражав підтримку і захоплення (крім Фіделя Кастро) Майклу Фінні (Michael Finney), Ральфу Гудвину (Ralph Goodwin), Чарльзу Хіллу (Charles Hill ) і Х'ю Ньютону (Huey Newton). Всі вони були вбивцями поліцейських.

Френч правомірно запитує: «Скільки деспотів і вбивць має виправдати рух BLM, поки він не буде витіснений за межі життя Америки? Скільки заколотів і вбивств він повинен спровокувати - часто за допомогою брехні і фабрикації?» Мабуть, ще недостатньо.

Незважаючи на все це, достатньо було єдиного інциденту за участю «Білих націоналістів» - при цьому не було навіть натяку на підтримку з боку президента Трампа і його адміністрації - щоб всі, хто приїхав в Шарлотсвілль расисти раптом стали «людьми» Трампа.

Зрозуміло, ліві експерти регулярно називали активістів з Вірджинії «людьми Трампа», бажаючи охрестити будь-якого прихильника правих расистом.

Незважаючи на всі докази, що зв'язують Обаму, демократів і BLM, наскільки я пам'ятаю, ліберальні ЗМІ жодного разу не ліпили на чорних расистів ярлик «людей Обами».

Це не повинно нікого дивувати, і я думаю, подвійні стандарти в цьому питанні (а також і в багатьох інших) збережуться. Замість того, щоб довести, що Трамп - расист, події в Шарлотсвіллі, насамперед, виявляють глибину корупції ЗМІ лівого спрямування.

Наші інтереси: 

Війна куплених ЗМІ проти Дональда Трампа триває.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Події в Шарлотсвіллі виявляють глибину корупції ЗМІ лівого спрямування!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Події в Шарлотсвіллі виявляють глибину корупції ЗМІ лівого спрямування!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!