Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Реформи в країні повинні відповідати потребам американських робітників", – Трамп

Дональд Трамп у щотижневому зверненні до громадян США закликав купувати американські товари. Президент США заявив, що реформа імміграційної системи Сполучених Штатів повинна в першу чергу відповідати «потребам американських робітників».

За словами Трампа, він із першого дня після вступу на посаду почав боротьбу за права простих людей.

«Занадто довго американські робітники були забуті урядом, – зазначив очільник Білого дому. – Їхні інтереси вважалися другорядними в порівнянні з глобальними проектами. Зароблене ними було відібране у них і роздане по всьому світу, відправлене за океан», – цитує Дональда Трампа VOA.

Як стверджує президент США, очолювана ним адміністрація «запропонувала нове бачення». Під час візиту на завод компанії Snap-On в Кеноші, штат Вісконсін, Дональд Трамп зустрівся з робітниками і, за його словами, запропонував їм нову програму дій.

«У Вісконсині я підписав виконавчий указ про закупівлю американських товарів і надання роботи, в першу чергу, американцям, – розповів президент США. – Я ухвалив історичне рішення для того, щоб федеральні проекти реалізовувалися з використанням американських товарів, щоб американські робітники і компанії не укладали невигідних для них контрактів із країнами, які порушують правила і чинні закони, використовуючи США в своїх цілях».

Крім цього, президент Трамп заявив, що вже ухвалив рішення про реформу імміграційної системи США для того, «щоб вона в першу чергу відповідала потребам американських робітників».

«Ми позбавляємося нормативів, які знищують наші робочі місця, захищаємо наші кордони і просуваємо використання американських джерел енергії», – пояснив свої рішення глава Білого дому.

Одразу після обрання президентом США Дональд Трамп пообіцяв у перший же день після вступу на посаду скасувати суперечливу Транстихоокеанську торговельну угоду. Тоді він заявив:

«Я збираюся випустити повідомлення про намір вийти з Транстихоокеанського партнерства, яке є потенційною катастрофою для нашої країни. Замість цього ми вестимемо переговори про справедливі двосторонні торговельні угоди, які повернуть робочі місця і промисловість до американських берегів», – вказав Трамп у виступі щодо своїх пріоритетів на перші 100 днів президентства.

Його риторика була схвально сприйнята людьми в багатьох промислових районах США, які втратили багато робочих місць і пов’язують це з іншим масштабним договором – Північноамериканською угодою про вільну торгівлю.

Тодішній президент Барак Обама, який завершував своє восьмирічне перебування на посаді, наполягав на ратифікації угоди про Транстихоокеанське партнерство, яка мала б сприяти зниженню тарифів та усуненню торговельних бар’єрів між 12 країнами регіону.

Наші інтереси: 

Пообіцяв - тепер виконує. Нашим політикам варто повчитись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам би такого Президента!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам би такого Президента!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!