Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україні не потрібна дружба з проросійським Китаєм, - експерт Артур Харитонов

Ніхто не знає, чого очікувати від Китаю. Гонконг підтримує Україну. Гонгконці беруть приклад з українців. Український Майдан надихнув їх до революції парасольок. Гонконгський лідер демократичних сил вважає, що Україна захищає Європу. Китай та Росія - це два брати, і ті, хто бореться проти них, є союзниками.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо розповів Артур Харитонов, експерт з євроатлантичної та тихоокеанської політики. Він сказав, що Китай є спонсором війни на сході України.

В Азії Україну сприймають як найбільшу країну Європи, країну рівня Німеччини та США, сказав Харитонов. Він відзначив, що Тайвань також підтримує Україну. До речі, Тайвань прагне незалежності від Китаю.

Міністерство інформаційної політики, міністерство молоді та спорту, українські єврооптимісти люблять їздити до Японії (Японія добре забезпечує їхні поїздки). Але їхні поїздки є неефективними. Вони витрачають величезні бюджетні кошти, але жодних результатів від тих поїздок нема.

Україна має активніше працювати з прогресивними країнами Азії, вважає експерт.  

Наші інтереси: 

Несподівано. Відверто. Континентальний блок - це реальність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи