Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 31
  • Переглядів: 34

Герб Щастя і прапор Грай-Воля (голосування)

Категорія:

Творимо прапор Вільної Української Держави, опираючись на власну традицію, світовий досвід прапорництва і сучасні технології.

prapor_fus-.jpg

Прапор Вільної Української Держави
Прапор Вільної Української Держави

Державна символіка: нові можливості

Символіка – це сконцентрований світогляд. Державна символіка призначена для ідентифікації держави, маніфестації  її світогляду і гуртування громадян.

Головними у державній символіці є герб і прапор. Первинним завжди є герб – «емблема», «знак», «карб». Прапор доповнює і поширює ідею герба, зокрема, прапор робиться так, щоб його було видно здалека. Тому повноцінним державним символом є прапор з гербом.

У давнину прапор робили максимально простим для того, щоб його легко було виготовити, наприклад, зшити з двох чи трьох різнокольорових смуг тканини. Тому такий прапор нерідко був тільки нагадуванням про герб та його зміст. Сучасні методи друку на тканині знімають старі технологічні обмеження, тож зникає розділення на «складний герб» і «простий прапор».

Як створити гарний прапор

При розробці нового прапора треба виходити передусім з власних цілей, історичних обставин і культурних традицій. Проте є певні правила, які можуть виявитися у пригоді. Прикладом є п'ять принципів Теда Кеї «Гарний прапор, поганий прапор», що їх рекомендує Північно-американське вексилологічне товариство.

1. Спрощуйте: прапор має бути настільки простим, щоб дитина могла намалювати його по пам’яті.

2. Використовуйте символи, що мають чітку мету: зображення на прапорі та його кольори мають відбивати те, що вони символізують.

3. Використовуйте 2-3 кольори, які добре контрастують і взяті зі стандартного набору кольорів.

4. Жодних літер, адже прапор є графічним символом.

5. Відрізняйтесь або споріднюйтесь: уникайте дублювання інших прапорів, але використовуйте схожості, якщо треба вказати на зв’язки.

Герб Щастя

Гербом проектованої нами Вільної Української Держави є вже готовий герб Святого Володимира, спеціально розроблений до аріянського хрещення Русі у 987 році. Як нещодавно ми з’ясували, цей герб називається Щастя.

Щастя – це стан найвищого задоволення, коли в людині радіє вся її істота, тобто все її божественне, духовне і психофізичне. Це відчуття народжується тоді, коли Сокіл Волі (Святий дух) і Лебідь Грай (шляхетна людина, Homo ludens, гравець) дружно взаємодіють і, врешті-решт, досягають повної гармонії. Саме ця взаємодія й зображена на гербі Щастя. Його сенс розкриває і доповнює кольорова композиція прапора та його назва.

Прапор Грай-Воля

Основою для герба є традиційний український сонячно-блакитний прапор, який символізує взаємодію Сонця (вгорі) і Води (внизу). Сонячна і блакитна смуги гармонійно співвідносяться по висоті як 62:38 – згідно з Золотою пропорцією, що притаманна живим істотам.

З фізичної точки зору зелений колір символізує практичну реалізацію потенціалу Сонця і Води. В результаті їх взаємодії народжується  Життя. Тобто зелений колір – це не те, що колись відбудеться, а те, що вже є. Для того, щоб задумана подія швидше матеріалізувалася, треба уявляти, ніби ця подія вже відбулася.

З метафізичної точки зору сонячний колір символізує божественне, а блакитний – людське. Їх гармонійна взаємодія народжує боголюдину, тобто людину, яка володіє не тільки духовною, а й божественною свідомістю. Слово «людина» означає «гравець». Найкращою формою самовдосконалення є гра. Зелений колір – це ігровий простір, в якому формується боголюдина.

Щит з гербом Щастя вказує на те, що головне завдання Вільної Української Держави – захищати щастя нації. Для цього держава плекає чисте природне середовище (зелений простір), підтримує знання й громадянські свободи (Сокіл Святого Духа) і заохочує самовдосконалення громадян (Лебідь шляхетної людини), дбаючи про їх духовний і матеріальний добробут.       

Грай-Воля – це Щастя

Сонячно-блакитний прапор з гербом Щастя на зеленому щиті називається Грай-Воля. У такий спосіб назва прапора розкриває зміст герба Щастя.

Герб є обов’язковим елементом сонячно-блакитного Прапора. Тобто прапор Грай-Воля обов’язково має сонячну і блакитну горизонтальні смуги, зелений щит і сонячний герб Щастя на цьому щиті.

Герб може зображуватися окремо. Якщо ж герб зображується на зеленому щиті, що навколо обов’язково мають бути сонячна і блакитна смуги зі співвідношенням висот 62:38.  

Висновки

1. Герб Вільної Української держави називається Щастя.

2. Сонячно-блакитний прапор з гербом Щастя на зеленому щиті називається Грай-Воля.

3. Щастя нації – найвища мета держави. Для її досягнення держава плекає Волю, Гру і чистий ігровий простір.

Музика під настрій: Моцарт. Маленька нічна серенада. Алегро.

Пропозиція ставиться на консенсусне голосування. Діємо як ділова корпорація. Голосування відбувається інвестиційними внесками: що більший внесок акціонера, то більша вага його голосу.

Голосування передбачає три варіанти відповідей: «Підтримую», «Не заперечую», «Проти».

Правила голосування:

1. Якщо «Підтримую», то треба написати будь-який коментар і бути готовим відповідати на запитання інших акціонерів для захисту своєї позиції.

2. Якщо «Не заперечую», то можна нічого не писати, адже акціонер просто погоджується з тими, хто підтримує.

3. Якщо «Проти», то акціонер має обґрунтувати своє рішення і бути готовим відповідати на запитання інших акціонерів для захисту своєї позиції.

У процесі голосування прагнемо дійти консенсусу, тобто однозгідності. Консенсус досягається тоді, коли «за» проголосували двоє чи більше акціонерів, а інвестиційна частка тих, хто «проти», не перевищує 10%.

Якщо в ході дискусії акціонер змінить свою думку, то він може відкликати свій голос і проголосувати по-новому. Голосування безкоштовне :)


Додаткова інформація: Чому сонячно-блакитний? 10 аргументів на користь прапора Перемоги

Наші інтереси: 

Творимо правильну символіку! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сенс у тому, що люди, які пропонують рішення, розібралися у справі, готові відповідати на запитання і аргументовано відстоювати свою позицію.

Так само ті, які проти, мають вагомі аргументи і готові їх відстоювати.

Усі інші, які не бажають глибоко вникати в суть питання, просто "не заперечують".

Пропозицію "за" може висувати й одна людина, але для надійності має бути хоча б двоє (як у суді, де потрібно щонайменше двоє свідків).

Якщо ставити обмеження 50% "за", то це може загальмувати процес інноваційності. Проте можна спробувати.

Якщо це принципово, то прошу обґрунтувати свою пропозицію і зробити відповідну публікацію з голосуванням. Як проголосуємо, так і буде.

Анатолій Висота каже:
Для Златояра: МИ ТУТ РАЗОМ ТВОРИМО МАЙБУТНЮ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ. Про ПРАВИЛА ГОЛОСУВАННЯ: У процесі голосування прагнемо дійти консенсусу, тобто однозгідності. Консенсус досягається тоді, коли «за» проголосували двоє чи більше акціонерів, а інвестиційна частка тих, хто «проти», не перевищує 10%.
Ми живемо, намагаємося жити по ПРАВДІ. Забудьте про КОНСЕНСУС, коли є ті, що голосують "проти". Отже це є голосування інвеститорів за їхньою ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ВАГОЮ. Коли досягається сумарна інвестиційна вага більше від 50% - ухвала приймається. Коли менше від 50% - то це має характер РЕКОМЕНДАЦІЇ для прийняття інших ухвал у майбутньому. Хто мене розуміє?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Вдала думка поміняти назви місцями, бо мені вона вчора також проскочила в голові. Тому і підтримую)). Так ядро стало Щастям, а простір Грай Воля.
А ось стосовно зеленого кольору на прапорі, то переступаю з закритими очами. Несмак. Надіюсь, що прийде комусь думка зробити щит герба малиновим чи білим або малиновий щит і білий Лебідь-Щастя всередині. Можна ж прапор зробити красивим як легінь. Щоб і оку було любо глянути, ми ж творимо для Душі.
З такими красивими назвами прапор кричить сам:- Щастя то красиве має бути.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я звернула увагу на італійських карабінерів у святковому одязі. То носять червоне високе пір'я на головних високих уборах, червоні широкі лампаси на штанах, білими широкими полосами обшиті ззаду і спереду лацкани кителю, а одяг чорний. Я здивовно дивилась, що вони як наречені дівиці, а весь народ ними милується і втішається. Тому розмалюймо прапор до ладу, щоби радіти,- Грай Воля. Якщо не хочете розмалювати, то просто викиньте зелений колір.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Вірю і Радію! ... "Хай Сонце за обрієм або в зеніті, ми ласкою Божою щиро зігріті" (Л.У)

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хм-м-м-м... А так, здається, і дійсно краще...
Прапор-стяг - є полотном-простором, який вільно виГРАє-майорить на вітрі, тому назва ГРАЙ-ВОЛЯ таки ближче до прапора. А на гербі таки щасливе єднання СОКОЛА ВОЛІ і ЛЕБЕДЯ ДОЛІ.
Але, так швидко у нас назви змінюються! Це тому, що приходить усвідомлення прописних істин.
Можна проголосувати й "за".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ігоре, тепер логічно буде переголосувати в минулих голосуваннях, адже думка змінилася.

Цитата:
Якщо в ході дискусії акціонер змінить свою думку, то він може відкликати свій голос і проголосувати по-новому.

Уже бачу двох акціонерів, які змінили свою думку :-).
Тому, переголосуймо в статті ЩАСТЯ - найменування сонячно-блакитного прапора Вільної Української Держави (голосування). Та й тут також - ГРАЙ! – ім’я-трансформер для герба ТГ
Бо за правилами голосування ми б мали вже прийняти рішення на користь назви "Щастя" для прапора, оскільки частка тих, хто був "за" і "не заперечую" щодо такої назви становила більше 70%, а тих, хто проголосував "проти" - біля 7%.
Щоб бути послідовними ))

П.С. Тепер виникло технічне питання: Як відслідковувати попередні голосування, щоб один акціонер не приймав рішень, які суперечать одне одному? Може, всі статті з голосуванням об'єднувати одним тегом "Голосування"???

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Там уже є тег "голосування".

У статті про голосування за прапор Щастя можна дописати, що ця дискусія вивела нас на правильне розуміння назви герба і прапора, і дати посилання на цю статтю.

Арсен Дубовик каже:
Ігоре, тепер логічно буде переголосувати в минулих голосуваннях, адже думка змінилася.
Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Якщо в ході дискусії акціонер змінить свою думку, то він може відкликати свій голос і проголосувати по-новому. </blockquote>

Уже бачу двох акціонерів, які змінили свою думку :-).
Тому, переголосуймо в статті <a href="https://www.ar25.org/node/31529" class="bb-url" rel="nofollow">ЩАСТЯ - найменування сонячно-блакитного прапора Вільної Української Держави (голосування)</a>. Та й тут також - <a href="https://www.ar25.org/node/28512" class="bb-url" rel="nofollow">ГРАЙ! – ім’я-трансформер для герба ТГ</a>
Бо за правилами голосування ми б мали вже прийняти рішення на користь назви "Щастя" для прапора, оскільки частка тих, хто був "за" і "не заперечую" щодо такої назви становила більше 70%, а тих, хто проголосував "проти" - біля 7%.
Щоб бути послідовними ))
П.С. Тепер виникло технічне питання: Як відслідковувати попередні голосування, щоб один акціонер не приймав рішень, які суперечать одне одному? Може, всі статті з голосуванням об'єднувати одним тегом "Голосування"???

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О! Отак можливо підрахувати пропорцію послідовників і творчих людей! Ця пропорція для акціонерів НО, що взяли участь у голосуванні, становить 93/7. Це вже не 95/5! Цей факт дуже тішить! Нагадаю, що в цифроні 8 останній рядок "Опираємось!"

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Підтримую.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Грай-Воля - це коли в сонячний день веселий екологічний прапор Вільної Української Держави грає-майорить на вітрі.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Двокольоровий сонячно-блакитний - це прапор потенційних можливостей. Настав час реалізації. Для цього додаємо третій колір - зелений.

Маємо трійцю кольорів для повного Ψ - триєдиного Щастя, потрійної радості - божественного, духовного і психофізичного.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Але ж пане Каганець, при всій до Вас повазі, хіба зелений колір у символіці українців має якесь історичне обгрунтування ?
З зеленим кольором на прапорі у мене чомусь асоціюється ісламський радикалізм.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зелений колір навіть глибше вкорінений в українську традицію, ніж жовтий і блакитний. Йому присвячена Зелена неділя - Трійця - з трьома днями до і після ("Зелені свята" - цілий тиждень).

Златояр Забава каже:
Але ж пане Каганець, при всій до Вас повазі, хіба зелений колір у символіці українців має якесь історичне обгрунтування ?
З зеленим кольором на прапорі у мене чомусь асоціюється ісламський радикалізм.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Я мав на увазі саме колір у державній чи національній символіці, а не у релігійних чи звичаєвих обрядах. Зелені свята чи щось схоже не тільки українці відзначали. Це давнє язичницьке свято, яке мало свій аналог у багатьох європейських народів. Так що посилатися на Зелені Свята, як на причину та потребу вкорінення в українську традицію зеленого кольору, який має бути обов'язово присутній у символіці не доречно.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Pidtrymuju!
Dumaju, shcho sami daty holosuvannia vkazujut na analitychnyj rozvytok, jakyj vyvodyt nas na krashchu dumku, a z neju - pownistiu hodjusia!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Хто пояснить, чому у варіанті пана Каганця порушено рівне співвідношення жовтого до блакитного ?
Вважаю, що на прапорі повинна бути все таки сварга, а не тризуб.
І зелений колір у прапорі Русі-України зовсім ні до чого.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Це для того, якщо стяг все таки перевернуть, жовтого було більше.

Златояр Забава каже:
Хто пояснить, чому у варіанті пана Каганця порушено рівне співвідношення жовтого до блакитного ?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Найпростіший спосіб саботажу - прикидатися наївним радикалом. Може щось чув про Золоту пропорцію? Ми про це вже говоримо багато років.

Так само щодо сварги. Чи ти зовсім не в курсі справ?

Златояр Забава каже:
Хто пояснить, чому у варіанті пана Каганця порушено рівне співвідношення жовтого до блакитного ?
Вважаю, що на прапорі повинна бути все таки сварга, а не тризуб.
І зелений колір у прапорі Русі-України зовсім ні до чого.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

До чого тут взагалі саботаж та "наївний радикалізм" ?
Якщо ви не вмієте чи не можете донести свою думку то не варто дивуватися, що хтось чогось не знає.
Ви тут, вибачте, не настільки поширені теорії та гіпотези викладаєте, щоб їх усі знали, а тим більше підтримували. А я особисто не слідкую за усіма статтями та є хоч порівнянно давнім, але не постійним читачем.
Отже наберіться перш за все терпіння та елементарної культури спілкування.
Якщо ви усіх будете сприймати, як ворогів, то швидко перейдете, в очах суспільства, з розряду цікавих диваків з перспективою до розряду шизанутих маргіналів без перспективи.
Якщо ліньки кинути посилання на статтю чи пояснити, чи взагалі немає доводів, то не потрібно хамити, молодий чоловіче !
Це по-перше, а по-друге, не потрібно мені тикати, я з вами кіз не пас.
Ви мене що провокуєте щоб потім забанити ?
Певно я не зовсім вписуюсь у ваше фентезійне коло "наївних радикалів" котрі співають усьому сказаному вами загальний одобрямс. ))

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

То ви, добродію, не саботажник, а просто не в темі... Буває. Даю посилання:

Звертання на ти.

Золотий переріз. Для розвитку потрібна не рівновага, а гармонія.

Щодо "шизанутих маргіналів без перспективи". Це про тих, хто пропонує будувати сучасний політичний рух під знаком свастики.

Златояр Забава каже:
До чого тут взагалі саботаж та "наївний радикалізм" ?
Якщо ви не вмієте чи не можете донести свою думку то не варто дивуватися, що хтось чогось не знає.
Ви тут, вибачте, не настільки поширені теорії та гіпотези викладаєте, щоб їх усі знали, а тим більше підтримували. Отже наберіться перш за все терпіння та елементарної культури спілкування.
Якщо ви усіх будете сприймати, як ворогів, то швидко перейдете з кола цікавих диваків з перспективою до кола шизанутих маргіналів без перспективи.
Якщо ліньки кинути посилання на статтю чи пояснити, чи взагалі немає доводів, то не потрібно хамити, молодий чоловіче !
Це по-перше, а по-друге, не потрібно мені тикати, я з вами кіз не пас.
Ви мене що провокуєте щоб потім забанити ?
Певно я не зовсім вписуюсь у ваше фентезійне коло "наївних радикалів" котрі співають усьому сказаному вами загальний одобрямс. ))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Та так. Багато чого я тут у вас пропустив цікавого ))
Навіть якщо з усім погодитись, мені був до вподоби перший варіант без зеленого кольору.
https://www.ar25.org/node/25989

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Щодо "шизанутих маргіналів без перспективи". Це про тих, хто пропонує будувати сучасний політичний рух під знаком свастики.

Але ж ваш рух (не знаю політичний він чи ні) має емблемою саме трипільську сваргу.
Взагаліто усі упередження до свастики - це справа часу.
Щодо символіки Азову також усі спочатку панікували, а тепер звикли.
Ба, навіть пояснювальну передачу бачив по якомусь каналу, що Ідея Нації не має відношення до Вовчого Крюка дивізії СС, а якщо й має то сама руна Вовчий Крюк, як і свастика існували задовго до нацистів.
І це, замітьте, на в основному підконтрольних юдеям СМІ, не знаю навіть як таке проскочило.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Те, що корисно для езотеричного сайту, може бути убивчим для політичного руху.

Златояр Забава каже:
Але ж ваш рух (не знаю політичний він чи ні) має емблемою саме трипільську сваргу.
Взагаліто усі упередження до свастики - це справа часу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Характерно, що Трійця символізується саме зеленим кольором. 1 - жовтий, 2 - блакитний, 3 - зелений.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

То все пошуки, дискусії, чорновики, проміжні результати. У цій статті - розв'язання проблеми.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Підтримую! З усім погоджуюся.

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство, я ось що вам скажу.
З самого відкриття сайту я заходив до вас та читав з задоволенням статті пана Каганця. Я став прихильником аріанства у викладенні пана Каганця, а також це підштовхнуло мене до більш поглибленного вивчення усього що з цим пов'язано.
За що я дуже вдячний пану Каганцю.
Зізнаюсь, що завдяки пану Каганцю та його статтям про аріохристиянство, я змінив свій внутрішній стан у кращий бік, це вивело мене з болісного тупику нерозуміння та несприйняття іудео-християнської парадигми та внутрішніх конфліктів, які виникали через це.
Більш того, я почав активно пропагувати у соцмережах аріанство, так як я його розумію, перш за все на теоритичній базі пана Каганця.
Але при трохи глибшому вивченні цього питання з інших альтернативних джерел, розгляді існуючих історичних фактів або навіть трохи уважнішому вивченні фактів, які приводив сам пан Каганець, я почав замічати деякі неспівпадіння, не точності та зрозумів, що пан Каганець не завжди керується історичними фактами, але деколи фантазією, що він, можливо й не безпідставно, вважає третім відчуттям.
Але скажіть мені чи вправі ви у такій справі керуватися якимись відчуттями та давати привід для того щоб опоненти звинувачували вас у тому, що ви підмінюєте історію фентезі жанром ?
Дайте чітко відповідь чим ви займаєтесь (НО та пан Каганець), історично-науковими дослідженнями та реконструкцією чи викладанням фантазійно-релігійних теорій та гіпотез ?
Хотілось би, щоб вашою (нашою) ціллю було подальше створення нової (реконструйованої) справжньої хрестиянської релігії.
Але тоді для цього потрібний більш твердий, обгрунтований історичний та фактологічний фундамент, а не якісь там припущення - одна баба казала.
Часто можна побачити на сайті НО такого роду статті "Відкрито...", "Розгадано...", з інтересом починаєш читати з надією на якісь сенсаційні відкриття та факти, а в реалії маємо лише припущення, що представляються, як факти.
При чому доводами служать ну зовсім висмоктані з пальця речі.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Розвиток науки відбувається саме такий чином. Спочатку туманне передчуття, потім невиразна ідея, далі наукова гіпотеза і величезна кількість чорнової роботи.

Врешті-решт приходимо до цілісної системи знань, яка внутрішньо логічна, узгоджується з зовнішніми фактами, приносить радість і дає добрі плоди, тобто практично працює.

Якщо є конкретні аргументовані зауваження, а не "одна баба сказала", то їх бажано викладати у своєму блозі або в коментарях до відповідної статті.

Златояр Забава каже:
Шановне товариство, я ось що вам скажу.
З самого відкриття сайту я заходив до вас та читав з задоволенням статті пана Каганця. Я став прихильником аріанства у викладенні пана Каганця, а також це підштовхнуло мене до бідьш поглибленного вивчення усього що з цим пов'язано.
За що я дуже вдячний пану Каганцю.
Признаюсь, що завдяки пану Каганцю та його статтям про аріохристиянсвто, я змінив свій внутрішній стан, це вивело мене з болісного тупику нерозуміння та внутрішнього конфлікту через нерозуміння та несприйняття іудео-християнської парадигми та внутрішніх конфліктів, які виникали через це.
Більш того, я почав активно пропагувати у соцмережах аріанство, так як я його розумію, перш за все на теоритичній базі пана Каганця.
Але при трохи глибшому вивченні цього питання з інших альтернативних джерел, розгляді існуючих історичних фактів або навіть трохи уважнішому вивченні фактів, які приводив сам пан Каганець, я почав замічати деякі неспівпадіння, не точності та зрозумів, що пан Каганець не завжди керується історичними фактами, але деколи фантазією, що він, можливо й не безпідставно, вважаю третім відчуттям.
Але скажіть мені чи вправі ви у такій справі керуватися якимись відчуттями та давати привід для того щоб опоненти звинувачували вас у тому, що ви підмінюєте історію фентезі жанром ?
Дайте чітко відповідь чим ви займаєтесь (НО та пан Каганець), історично-науковими дослідженнями та реконструкцією чи викладанням фантазійно-релігійних теорій та гіпотез ?
Хотілось би, щоб вашою (нашою) ціллю була подальше створення нової (реконструйованої) справжньої хрестиянської релігії ?
Але тоді для цього потрібний більш твердий, обгрунтований історичний та фактологічний фундамент, а не якісь там припущення - одна баба казала.
Часто можна побачити на сайті НО такого роду статті "Відкрито...", "Розгадано...", з інтересом починаєш читаи з надією на якісь сенсаційні відкриття та факти, а в реалії маємо лише припущення, що представляються, як факти.
При чому доводами служать ну зовсім висмоктані з пальця речі.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Дякую. Візьму до уваги.

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Хотілось би, щоб "НО" та пан Каганець більше залучав до цих досліджень (якщо це все таки дослідження, маю таку надію) ширше коло. Не тільки відвідувачів сайту, але й вчених, істориків, археологів і т.п.
А якщо висувається якась гіпотеза, щоб про це прямо та чітко було вказано у статті, або вказано, що тема знаходиться в дослідженні.
На разі результати досліджень наступні....Виникаюсь такі гіпотези ....При отриманні більшого об'єму фактів, маємо такі теорії...і т.д. і т.п.
А то з першого погляду, пересічному відвідувачу здається, що це нібито вже встановлені істини.
А потім, десь через пів року-рік, все змінюється до навпаки.
То виходить, що це якийсь літературно-фентезійний клуб.
Я нікого не звинувачую. В цілому ідею сайту та пана Каганця підтримую.
Прошу зробити правильні висновки та прийняти до уваги мої зауваження.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Златояре, долучайся!!! )))

Златояр Забава каже:
...Хотілось би, щоб "НО" та пан Каганець більше залучав до цих досліджень (якщо це все таки дослідження, маю таку надію) ширше коло....

Ось платформа для досліджень - Дослідницька лабораторія ТГ.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Щодо теми цієї статті. Прапор є розкриттям символіки герба. В основу герба покладена ідея трійці (єдність божественного, духовного і земного світів), яка й дає Щастя.

На прапорі також має бути трійця кольорів.

Божественно-духовний початок символізований сонячним кольором.
Земний початок символізований блакитним (водяним) кольором.
Має бути третій колір - результат їх взаємодії.

Досі українці мали два кольори - кольори потенційних можливостей, які самі не реалізували, тому їхній потенціал йшов на розвиток інших народів. Зверніть увагу: коли говорять про Україну, то найчастіше звучить словосполучення "величезний потенціал".

Настав час працювати на себе: "Нам пора для України жить" (Іван Франко).

Українцям треба перепрограмувати своє мислення і орієнтуватися на якісну реалізацію наших великих потенційних можливостей. Головний спосіб перепрограмування - запровадження відповідної символіки.

Нам потрібний зелений колір - колір реалізації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зелений колір присутній на прапорах третини держав Європи.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано


А ще зелений колір присутній на прапорах більшості країн Африки. То й що ?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це до того, що зелений колір притаманний європейській традиції державної символіки, а не лише "радикальному ісламізму". Зелений колір на прапорах мають Литва, Білорусь, Болгарія, Італія, Ірландія, Угорщина, Португалія, Валлія.

Златояр Забава каже:
А ще зелений колір присутній на прапорах більшості країн Африки. То й що ?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Хоча б вже Білорусь у приклад не приводили.
Сучасний лукашенківський прапор Білорусі - це витвір соцреалізму з совкової казки про 15 братніх республік сестер та ніякого відношення ні до історії Литви-Білорусі, ні до езотеричного співвідношення кольорів не має.
Історичний прапор Литви-Білорусі біло-червоно-білий.

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Ой, мудрий Бацька щось певно знав про зелений колір )))

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Може, відчував?) А червоний колір - це колір виснаженої дієвості, виснаженої раджа-гуни. Для прапора Литви-Білорусі б, на мою думку, підійшов би померанчевий колір, замість червоного. Адже померанчевий корір - це колір дієвості, повної сил.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Для Златояра: МИ ТУТ РАЗОМ ТВОРИМО МАЙБУТНЮ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ.

Тепер щодо ПРАВИЛ ГОЛОСУВАННЯ:

Цитата:
...У процесі голосування прагнемо дійти консенсусу, тобто однозгідності. Консенсус досягається тоді, коли «за» проголосували двоє чи більше акціонерів, а інвестиційна частка тих, хто «проти», не перевищує 10%...

Ми живемо/намагаємося жити по ПРАВДІ. Забудьте про "КОНСЕНСУС", коли є ті, що голосують "проти".
Отже, це є голосування інвеститорів за їхньою ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ВАГОЮ.
Коли досягається сумарна інвестиційна вага більше від 50% - ухвала приймається.
Коли менше від 50% - то це має характер РЕКОМЕНДАЦІЇ для прийняття інших ухвал у майбутньому.

Хто мене розуміє?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сенс у тому, що люди, які пропонують рішення, розібралися у справі, готові відповідати на запитання і аргументовано відстоювати свою позицію.

Так само ті, які проти, мають вагомі аргументи і готові їх відстоювати.

Усі інші, які не бажають глибоко вникати в суть питання, просто "не заперечують".

Пропозицію "за" може висувати й одна людина, але для надійності має бути хоча б двоє (як у суді, де потрібно щонайменше двоє свідків).

Якщо ставити обмеження 50% "за", то це може загальмувати процес інноваційності. Проте можна спробувати.

Якщо це принципово, то прошу обґрунтувати свою пропозицію і зробити відповідну публікацію з голосуванням. Як проголосуємо, так і буде.

Анатолій Висота каже:
Для Златояра: МИ ТУТ РАЗОМ ТВОРИМО МАЙБУТНЮ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ. Про ПРАВИЛА ГОЛОСУВАННЯ: У процесі голосування прагнемо дійти консенсусу, тобто однозгідності. Консенсус досягається тоді, коли «за» проголосували двоє чи більше акціонерів, а інвестиційна частка тих, хто «проти», не перевищує 10%.
Ми живемо, намагаємося жити по ПРАВДІ. Забудьте про КОНСЕНСУС, коли є ті, що голосують "проти". Отже це є голосування інвеститорів за їхньою ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ВАГОЮ. Коли досягається сумарна інвестиційна вага більше від 50% - ухвала приймається. Коли менше від 50% - то це має характер РЕКОМЕНДАЦІЇ для прийняття інших ухвал у майбутньому. Хто мене розуміє?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Для Златояра: МИ ТУТ РАЗОМ ТВОРИМО МАЙБУТНЮ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ.

Ой, давайте тільки без зайвого пафосу.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Заперечую саму ідею голосування за прапор нашої країни аватарами..Одна справа вирішувати такими голосуваннями якісь внутрішні питання сайту НО,інша справа Державна Символіка нашої країни..
На рахунок кольорів,то мені зеленій "ріже" зір..в геральдиці добре не розбираюся,тому щось пропонувати чи критикувати не буду..Своє бачення прапора, від якого у ворогів тремтять коліна,раніше описав у своєму блозі..Дякую.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Підтримую, друже!
Це справді буде по ПРАВДІ, тому ПРАВильно!
1)Внутрішні справи сайту голосувати приймімо у будь якому вигляді
2)Голосування за символіку і інші доленосні для країни речі - голосування без масок.
Так?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добродії, отямтеся і спустіться на землю :) Ми тут тільки погоджуємо пропозицію для установчих зборів, а не затверджуємо "доленосні для країни речі".

Для розвитку цієї справи нам потрібні не портрети (правдивість яких ви ніколи не перевірите), а гроші для програмування електронної держави і активна робота з її популяризації. Тому один "аватар", який реально підтримує нас інвестиціями (грошима чи роботою) важливіший за тисячу пасивних "портретів".

Арсен Дубовик каже:
Підтримую, друже!
Це справді буде по ПРАВДІ, тому ПРАВильно!
1)Внутрішні справи сайту голосувати приймімо у будь якому вигляді
2)Голосування за символіку і інші доленосні для країни речі - голосування без масок.
Так?

Поки що ледве назбирали на оплату сервера за вересень, а ще треба заплатити програмістам, якщо хочемо розвитку сайту.

Якщо до кінця місяця не назбираємо 5-10 тисяч гривень, то на цьому все й закінчиться, незважаючи на красу і правдивість ваших портретів.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А! Тоді зрозуміло.

Миро Продум каже:
...Ми тут тільки погоджуємо пропозицію для установчих зборів...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Аватари за символіку не голосують!" - сказав "реальний" Явсе Світ зі "справжнім" аватаром і тут же проголосував "проти". Так би мовити, "і словом, і ділом".

Друже, ти спочатку визначся, чого хочеш - "демократії чи севрюги з хріном" :)

Явсе Світ каже:
Заперечую саму ідею голосування за прапор нашої країни аватарами..Одна справа вирішувати такими голосуваннями якісь внутрішні питання сайту НО,інша справа Державна Символіка нашої країни..
На рахунок кольорів,то мені зеленій "ріже" зір..в геральдиці добре не розбираюся,тому щось пропонувати чи критикувати не буду..Своє бачення прапора, від якого у ворогів тремтять коліна,раніше описав у своєму блозі..Дякую.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Підтримую думку,що для спільної справи важливішим є платоспроможний аватар ніж відкритий критик зануда.
Кому цікаво, то у моєму блозі є і моя фізіономія і моє повне ім'я і навіть фото мого кота..
А хочеться мені справедливих правил Гри на державотворчому сайті..коли людина відкрита то це значить,що вона готова взяти на себе відповідальність за можливі помилки у важливих питаннях..а не просто видалити себе аватара,якого в реалі можливо ніколи і не існувало..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друже Явсе!
Ми навряд чи уникнем помилок. Головне, чесно їх признати та по можливості швиденько виправити.
А платоспроможність - це питання приоритетів, а не величини доходу. Можна потратити на дітей, яким все одно буде мало..., а можна на таке модне утеплення хати... або віддати волонтерам "на армію"... може не вкрадуть...
Звичайно, можу помилятись...

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

++++

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Як цікаво дізнаватися про значення кольорів, їх вплив...чергування... їх поєднання і роль у геральдиці...
Веселка... Чи РайДуга?...Поєднання. Білий Світ чи кольоровий? Різнобарвний! Грає-виграє Життям!
Явсе Світ каже, що лише коліна у ворогів тремтять... Тому прапор-знамено такий, щоб вже п"яти мелькали з нашої землі! А це ПереМога Життя, ПРАВди, Любові! Вірю! Працюю, і Радію, і вчуся

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >