Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Ритм безсмертя - геніальний і генітальний

Пророцтва медіум: “Гормон смерті виділяється за визначеним графіком та перешкоджає процесу омолодження. Ви називаєте це старінням ... Вчені зареєструють тінь біомагнітної структури ДНК, і ця тінь залишиться для них загадкою ... Ви навчитеся змінювати деякі магнітні команди ДНК. Ви виявите гормон смерті і навчитеся його відключати ".

 

Вченими підтверджено, що безсмертними є статеві клітини і клітини мозку. Вже встановлено, що "Клітина - це особлива матерія Всесвіту, Космосу". Одна єдина клітина містить відомості, які можна укласти в кілька десятків тисяч томів енциклопедії, крім усього іншого - .. величезний "біорезервуар" інформації ". Молекули білків і нуклеїнових кислот (ДНК і РНК) утворюють біологічну клітину, найменшу одиницю живого.

Що таке гени? Гени є носіями і передавачами біологічної спадкової інформації людини. Ця макромолекула дезоксирибонуклеїнової кислоти (також позначається DNA)
Саме від цієї біологічної речовини залежить наша фігура, особливості організму і навіть поведінка. Але, що особливо важливо, від нього залежить наше життя, старіння, хвороби і смерть.


Гени - це «головнокомандувач» людського організму. Вони регулюють і координують діяльність всього живого організму, старіння і розщеплення клітин. Коли вони піддаються зовнішній агресії, то пошкоджуються, втрачають свою активність, навіть зазнають патологічних змін, що призводить до хвороб і передчасного старіння.
Людське життя залежить від внутрішніх і зовнішніх факторів. Внутрішнім фактором є гени, зовнішнім фактором є навколишнє середовище, включаючи природне і соціальне. Старіння є процесом комплексної контрольно-регулювальної роботи багатьох генів

Лекція 1881р.  А. Вейсмана в університеті Фрайбурга була першою спробою пояснити феномен старіння і «природної смерті» багатоклітинних організмів у рамках теорії природного відбору і клітинної теорії. «Я розглядаю смерть не як первинну необхідність, а як щось, придбане ще в процесі адаптації. Я вважаю, що життя має фіксовану тривалість не тому, що по природі своїй не може бути необмеженим, а тому, що необмежене існування індивідуумів було б розкішшю без будь-якої випливаючої з неї вигоди».
«... Здатність до зростання шляхом ділення не вічна, а обмежена. Нескінченно входити в процес розподілу можуть тільки статеві клітини, які, є "безсмертними» клітинами”.

Український геронтолог Олексій Бойко говорить, що усі хвороби у голові :"У результаті незворотних патологічних змін у нейронах (і особливо в гормоносинтезуючих) починає неухильно і несприятливо змінюватися рівень гомеостазу, що завдає шкоди системам життєзабезпечення організму, від чого переривається плин його життя". Нейрони є основними компонентами нервової системи, яка включає головний та спинний мозок. З раннього дитинства в нашому мозку перестають з'являтися нові нервові клітки. Саме це, на думку Бойко, запускає програму старіння організму і його неминучої смерті.

"...Концепція феноптоза від академіка В. Скулачова - розумоглядна абстракція, яка припускає, що феноптоз (смерть людини) обумовлений апоптозом в гіпотетичніому ланцюгу подій: мітоптоз - апоптоз - органоптоз - феноптоз. Проти цього свідчить той факт, що в мозку дорослих ссавців спостерігається низький рівень апоптозу (смерті клітини) і тому пул (група) нейронів протягом їх життя зменшується незначно. Іншими словами, очевидно, що у ссавців шкідливі вікові прояви апоптозу не є причиною старіння, а наслідком постмітотичності мозку. А тому боротьба з апоптозом (смертю клітини) не може привести до значного прориву в області збільшення тривалості людського життя ". Так О. Бойко висловився про нововідкритий “іон Скулачева”, який передбачає в найближчі роки збільшення життя людей до 800 років, методом внесення нової генетичної програми в мітохондрії організму.

Ось ми знаємо, що певні області мозку, включаючи гіпокамп (де створюються нові спогади) і нюхової цибулини (центр обробки запаху) регулярно генерують нові клітини мозку. Якщо ж мозок постійно тренується, то в будь-якому віці «вирощуються» нові клітини. Мозок людини дуже пластичний, він постійно змінюється у відповідь на придбання нового досвіду або вражень. Така пластичність зберігається і в літньому віці. Все, що ми робимо і думаємо, відображено в структурних моделях мозку.

Отже, мозок не старіє — він геніальний, статева клітина не старіє - вона генітальна. Така розгадка Слова Ген, що несе безсмертя, початок і завершення людини.

А. Вейсман та інші геронтологи вважають: ... "Вектор еволюції феномена старіння йшов від початкових потенційно безсмертних форм до все більш і більш схильних до старіння. Тобто потенційне безсмертя втрачено в ході еволюції".
Принцип еволюції феномена старіння - заміна зовнішніх факторів смерті нестаріючих Metazoa запрограмованими в геномі внутрішніми факторами смерті.
У світлі «третьої концепції геронтології» зрозуміло і те, що вільнорадикальні та інші клітинні процеси у особин потенційно безсмертних видів не перешкоджають їх вічної молодості, тоді як у старіючих форм беруть активну участь у їх старінні.


Організм людини працює як фабрика смерті. Досить сказати, що кожну секунду в ньому помирають 4 мільярди еритроцитів, мільйони клітин шкіри, кришталика ока, кісток і т. д. Так що кожною миттю свого життя ми зобов'язані смерті. У хромосом є особливі кінцеві ділянки - теломіри, які після кожного подвоєння хромосом стають трохи коротшими, і в якийсь момент вони коротшають настільки, що клітина вже не може ділитися. Ось такий теломір! Виявляється, він реагує на статус, на самоповагу людини, на почуття господаря власного життя.

Якщо клітини з кожним поділом неминуче старіють, то повинен існувати і механізм омолодження, якийсь спеціальний білок, той фермент, який здатний відновлювати вкорочені кінчики хромосом. Існування такого ферменту було передбачене Олексієм Оловниковим, і це згодом підтвердилося. Був знайдений фермент, який відновлює теломіри - він отримав назву теломераза. Цей фермент працює в статевих клітинах, які не мають права старіти, але він же працює в клітинах ракових пухлин, які теж не старіють і можуть ділитися нескінченно. Здавалося, що таємниця старіння розкрита, бо теломіри і фермент теломераза захищають хромосоми. Але виявився ряд фактів, що не укладаються в теломірную теорію. Значить ці гени тільки реєструють факт того, що діється в організмі, а діяльність твориться в іншому місці.

Після 20-25 років чутливість гіпоталамуса в мозку знижується і починається найцікавіше. Гіпоталамус, як ні в чому не бувало, продовжує давати команди на вироблення гормонів - кортизолу (гормону стресу), статевих та відповідальних за апетит. Рівень таких гормонів в крові постійно збільшується і, зрештою, починає зашкалювати. Ось тут-то і запускаються процеси старіння. Гормони ж росту, які сприяють зростанню м'язової тканини і рухової активності, чим далі, тим більше пригнічуються жирами. Вечірній голод якраз і розгальмовує вироблення гормонів росту. Голодний організм економить глюкозу і починає переробляти свій власний жир, а значить і потрібні нам гормони ніщо не гнітить. Висновок: лягай спати голодним, але такий вихід тільки уповільнює, а не видаляє процес старіння.

Підраховано, що за 70 років життя наш організм виробляє з кисню, що вдихається з повітрям,  майже тонну радикалів, але переважну його частину сам же і нейтралізує. Розташована в голові шишковидна залоза (епіфіз) продукує і кидає в атаку на радикали мелатонін. Кров розносить бойову зброю по всьому організму, і з кожного мільйона шкідників воно залишає «в живих» не більше чотирьох. При старінні активність епіфіза падає, мелатоніну виробляється все менше, і виникає вікова патологія.

Мелатонін впливає на сон і також відомо, що нестача сну призводить до незворотних пошкоджень мозку. У людей, які мало сплять, білок SIRT3 не активується, через що нейрони починають масово гинути. Сон є лікувально-репаративною процедурою під дією Космосу.


Вчений Володимир Дильман вже давно припускав, що в гіпоталамусі людини цокає біологічний годинник. Але він не пояснив, що є пружиною його механізму. Він пов'язував цокання годинника з рівнем гормонів, які виконують безліч функцій в організмі. Основними гормональними центрами мозку є гіпоталамус, гіпофіз і епіфіз. В ендокринній системі працює своя система стримувань і противаг - виробляються гормони, синергисти і антагоністи, все для того, щоб надійно працювала система.

Біолог О. Оловніков вважає, що природа використовує цю управлінську ендокринну систему, ще й щоб час рахувати. Знаємо, що приблизно в п'ятнадцять років відбувається статеве дозрівання, в тридцять - інтелектуально дозріває мозок, в п'ятдесят - менопауза у жінок чи андропауза у чоловіків. Гормони підпорядковуються різним ритмам. Людина взагалі наскрізь пронизана ритмами.

Олексій Оловніков визначив, що всякий раз при діленні клітини ці теломіри на хромосомах коротшають, і що це і є причина старіння. Однак він висунув нову оригінальну теорію, яку назвав редумірною. Він визначив, що старіння пов'язане з укороченням не теломір, а редумір. Редумір ж - це новий тип ДНК, які, як маленькі петельки, розташовуються на хромосомній ДНК. На його думку, вони коротшають під впливом викидів гормонів, а пік цих викидів наступає за участю місяця Молодика. Це фаза, коли місяць перебуває між Землею й Сонцем. У цей час він обернений до Землі неосвітленою частиною й невидимий для земного спостерігача. Як правило молодик — це останній 28 день місячного циклу (безмісяччя).

Період обертання Місяця навколо Землі дорівнює періоду його ж обертання навколо своєї осі, тому до Землі він звернений завжди однією стороною. Найбільші за діаметром місячні кратери розташовані саме на зворотному боці Місяця. Кора цієї частини Місяця тонша, а ось мантія навпаки ближче до кори і більш щільна. Гравітаційне поле у нього також неоднорідне. На видимій стороні Місяця спостерігали зони збільшеної гравітації,  а ось на зворотній стороні зони гравітації розкидані у вигляді концентричних кілець по поверхні. Є догадки, що всередині Місяць пустотілий.

Так, за участю Місяця ми живемо на Землі.   Гравітаційна сила Місяця багато менша земної,  але в Молодика, коли Земля, Місяць і Сонце шикуються в одну лінію, гравітаційна сила Місяця підсумовується з сонячною. І тоді, наприклад, відбуваються найбільш потужні океанські приливи, і відбувається зміщення піщинок в епіфізі мозку людини. Саме тому епіфізарний гравісенсор вчений назвав луносенсором. Він вважає, що Т-ритм - це місячний 28-денний ритм. Сонце - наш ритмокерівник в добових ритмах, а Місяць теж наш ритмокерівник, тільки в ритмах, контролюючих тривалість життя.

Кількість прожитих років гіпоталамус людини запам'ятовує укороченими акромірами, а не теломірами великої ДНК. Так, теломіри теж коротшають, але вони є як би свідками процесу старіння. Теломіри не можуть про своє вкорочення сказати клітині, а хрономіри можуть тому, що від них зрештою залежить активність структурних генів.

Є наукова назва - пісок мозку (brain sand). Це такі кальцієві камінці, які знаходяться в міжклітинному просторі в епіфізі, або інакше в шишкоподібній залозі нашого мозку. Вони щільніші і крупніші клітин, і під впливом Місяця, особливо в період Молодика, сильно тиснуть на клітини епіфіза, і ті починають у відповідь викидати з цієї ендокринної залози нейропептідні гормони, що знаходяться в спеціальних клітинних вакуолях. Так формується пік викиду гормонів. Епіфізарні гормони атакують гіпоталамус, стимулюють його, через нього - гіпофіз, і сумарно виникає гормональний коктейль, який змушує клітини, що містять хрономіри, особливо напружено працювати і в ході цієї роботи вкорочувати їх. Ознаки молодого Місяця - фізична і нервова перевтома.

Пророцтва медіум: “Гормон смерті виділяється за визначеним графіком та перешкоджає процесу омолодження. Ви називаєте це старінням ... Вчені зареєструють тінь біомагнітної структури ДНК, і ця тінь залишиться для них загадкою ... Ви навчитеся змінювати деякі магнітні команди ДНК. Ви виявите гормон смерті і навчитеся його відключати ".

Кожна клітина, володіючи ДНК, наділена свідомістю, усвідомлює себе й інші клітини, і знаходиться в контакті зі Всесвітом, будучи, по суті, її частиною. Кількість і різноманітність клітин в організмі людини (близько 70 триліонів), всі вони самоподібні, як і всі процеси, що відбуваються в клітинах. За висловом німецького вченого Р. Глазера, конструкція біологічних клітин "дуже добре продумана". Ким добре продумана?

http://Перевернули стрілки і отримали ключ життя

http://Вона "безотлінне Боже Слово породила"

http://Програма майбутнього: Bстановлюємо справедливість

http://Чому жінки ближчi до просвітлeння?

http://Космічний зв"язок: ДНК

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Пісня - О, Україно..

http://Звідки взявся символ хрестa?

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Релігія Всесвіту з гербом України

http://Механізм дії сатан

http://Золотий гомін - пророцтво П.Тичини

http://Народження русалок

http://Про простір, паралельний світ, тіло

http://Світ починається з крапки

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

До теми пані Зоріна...
http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=51972

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

До теми пані Зоріна...
http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=51972

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, п. Явсе. за посилання відео. Мені стало в пригоді.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!