Зображення користувача Людимир Головань.
Людимир Головань
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Эволюція майдану

Спостерігаючи події на головній площі країни, приходжу до висновку, що процеси, які відбуваються на Майдані, носять не тільки і не стільки політичний характер, скільки загальні для всього людства, коли можна так назвати зміни самосвідомості людей, що постійно присутні або просто спостерігають "Майдан"

Ні для кого не є секретом, що з 2012 року настав новий час в космічному маштабі, і він не може не знайти відображення на цивілізаціїї людей. Всі говорять про зміни людської свідомості, це ми зараз і починаємо спостерігати у найбільш схильних до таких змін народів. Час покірності й страха минає і настає час особистої відповідальності за свої дії, за своє життя, за свій конкретний вибір тут і зараз, кожну хвилину свого життя. Ера Вовка - час очищення від страхів та погноблення. Що ми бачимо на Майдані?

Люди прийшли на площу ще в листопаді 2013 обурені зміною економічного, і в першу чергу економічного курса уряду. Мирні акції протеста студентів і молоді поступово переростали у активне обурення поведінкою керівництва країни. Зростало напруження з боку народу, а влада відмовчувалася або просто ігнорувала вимоги людей. Емоційна температура суспільства зростала з кожним днем й любі спроби якось вплинути, заспокоїти людей приводили до нових загострень.

Знаєте, це схоже на температурну гарячку маленької дитини, коли імунитет матері стає слабкішим, і дитина починає знайомитися з вірусами та бактеріями, що живуть навколо нього. Не треба збивати таку температуру, вона піднімется знов и знов, поки процесси зростання, дорослішання організм не пройде самотужки . Так і Майдан "горить" не так собі. Якщо подивитись хоча б на реакції й вимоги мітінгувальників на площі, то вони за час протесту значно змінились. Вже не просто курс уряду турбує людей, і навіть не склад уряду - їх турбує склад конституції країни, а значить законодавчий уклад держави і, отже,  правила за якими живе народ. Люди хочуть брати відповідальрість за те що з ними відбувається на себе, створити нову правову конституцію. Зрозуміло, ці процеси торкаються й тих, хто неприсутній на Майдані, вони відбуваються зараз всюди, по всій країні і навіть за кордоном з тими, хто себе вважає народом України, або подумки разом з ним.

Ось ми й підійшли до самого головного процесу, що відбувається зараз в Україні. Українцям необхідно самоопреділитися як народу. І вони самоопреділяються як народ. Це значить визнати й прийняти усю багатовікову історію своєї країни, побачити і усвідомити закономірності розвитку свого народу разом із землею, на якій він перебуває віками. Усвідомити в першу чергу себе нащадком древніх Родів, що здавна жили тут... Цей процес запущений і його не зупинити вже ніякими політичними силами і заходами. Люди знову і знову звертаються до історичних фактів, знову і знову відшукують у свідченнях минулого відповіді на питання, що терзають душі в сучасній ситуації.  
Чому над країною нависла загроза розколу, і чи не знайомий це сценарій вже зіграний неодноразово  у минулому?
Я тут не наводитиму історичні дані, історії України - це не те, чим я володію досконально. Але я досить довго проживаю і богато чого відчуваю на Українській землі, я багато спостерігала і порівнювала, читала і слухала, і смію припустити, що є у українців особливий дар, який просто потрібний сусіднім народам.
Народи не випадково утворилися в НА-РОДы. Цей тисячолітній процес еволюції відбувався на певній землі, він призводив до особливого енергетичного стану людей.
Одні народи були освіченішими, інші агресивнішими. Одні звеличували дух і свідомість, інші силу і волю. Одним народам легко давалися сакральні або природні знання, інші здобували без зусиль багатства. І тільки нащадки народів нинішньої УКРАЇНИ  завжди зберігали золоту середину сердечного світла. Цей стан чистої любові, який українцям дається без зусиль і дозволяє відкривати будь-які рівні взаємодії зі світом. Ось чому українці такі потрібні іншим народам. Ось чому Україну розривають надвоє вже не вперше в її історії. Але сила народу була і є в його єдності, розрив порушить енергетичну цілісність Родів і, як результат, програють усі - і завойовники і переможені, на багато років порушиться основна функція цієї землі - об'єднувати народи. Україна здатна об'єднувати народи. Не їй треба приєднуватися, а до неї. Тоді виникне правильний струм енергії, який допоможе значній частині людства піднятися до стану творця.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)