Зображення користувача Людимир Головань.
Людимир Головань
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Эволюція майдану

Спостерігаючи події на головній площі країни, приходжу до висновку, що процеси, які відбуваються на Майдані, носять не тільки і не стільки політичний характер, скільки загальні для всього людства, коли можна так назвати зміни самосвідомості людей, що постійно присутні або просто спостерігають "Майдан"

Ні для кого не є секретом, що з 2012 року настав новий час в космічному маштабі, і він не може не знайти відображення на цивілізаціїї людей. Всі говорять про зміни людської свідомості, це ми зараз і починаємо спостерігати у найбільш схильних до таких змін народів. Час покірності й страха минає і настає час особистої відповідальності за свої дії, за своє життя, за свій конкретний вибір тут і зараз, кожну хвилину свого життя. Ера Вовка - час очищення від страхів та погноблення. Що ми бачимо на Майдані?

Люди прийшли на площу ще в листопаді 2013 обурені зміною економічного, і в першу чергу економічного курса уряду. Мирні акції протеста студентів і молоді поступово переростали у активне обурення поведінкою керівництва країни. Зростало напруження з боку народу, а влада відмовчувалася або просто ігнорувала вимоги людей. Емоційна температура суспільства зростала з кожним днем й любі спроби якось вплинути, заспокоїти людей приводили до нових загострень.

Знаєте, це схоже на температурну гарячку маленької дитини, коли імунитет матері стає слабкішим, і дитина починає знайомитися з вірусами та бактеріями, що живуть навколо нього. Не треба збивати таку температуру, вона піднімется знов и знов, поки процесси зростання, дорослішання організм не пройде самотужки . Так і Майдан "горить" не так собі. Якщо подивитись хоча б на реакції й вимоги мітінгувальників на площі, то вони за час протесту значно змінились. Вже не просто курс уряду турбує людей, і навіть не склад уряду - їх турбує склад конституції країни, а значить законодавчий уклад держави і, отже,  правила за якими живе народ. Люди хочуть брати відповідальрість за те що з ними відбувається на себе, створити нову правову конституцію. Зрозуміло, ці процеси торкаються й тих, хто неприсутній на Майдані, вони відбуваються зараз всюди, по всій країні і навіть за кордоном з тими, хто себе вважає народом України, або подумки разом з ним.

Ось ми й підійшли до самого головного процесу, що відбувається зараз в Україні. Українцям необхідно самоопреділитися як народу. І вони самоопреділяються як народ. Це значить визнати й прийняти усю багатовікову історію своєї країни, побачити і усвідомити закономірності розвитку свого народу разом із землею, на якій він перебуває віками. Усвідомити в першу чергу себе нащадком древніх Родів, що здавна жили тут... Цей процес запущений і його не зупинити вже ніякими політичними силами і заходами. Люди знову і знову звертаються до історичних фактів, знову і знову відшукують у свідченнях минулого відповіді на питання, що терзають душі в сучасній ситуації.  
Чому над країною нависла загроза розколу, і чи не знайомий це сценарій вже зіграний неодноразово  у минулому?
Я тут не наводитиму історичні дані, історії України - це не те, чим я володію досконально. Але я досить довго проживаю і богато чого відчуваю на Українській землі, я багато спостерігала і порівнювала, читала і слухала, і смію припустити, що є у українців особливий дар, який просто потрібний сусіднім народам.
Народи не випадково утворилися в НА-РОДы. Цей тисячолітній процес еволюції відбувався на певній землі, він призводив до особливого енергетичного стану людей.
Одні народи були освіченішими, інші агресивнішими. Одні звеличували дух і свідомість, інші силу і волю. Одним народам легко давалися сакральні або природні знання, інші здобували без зусиль багатства. І тільки нащадки народів нинішньої УКРАЇНИ  завжди зберігали золоту середину сердечного світла. Цей стан чистої любові, який українцям дається без зусиль і дозволяє відкривати будь-які рівні взаємодії зі світом. Ось чому українці такі потрібні іншим народам. Ось чому Україну розривають надвоє вже не вперше в її історії. Але сила народу була і є в його єдності, розрив порушить енергетичну цілісність Родів і, як результат, програють усі - і завойовники і переможені, на багато років порушиться основна функція цієї землі - об'єднувати народи. Україна здатна об'єднувати народи. Не їй треба приєднуватися, а до неї. Тоді виникне правильний струм енергії, який допоможе значній частині людства піднятися до стану творця.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)