Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Facebook + Skype + Elgg: інструментарій для самоорганізації Третього Гетьманату

Це якісні і безкоштовні засоби дистанційної взаємодії. Фейсбук використовуємо для попереднього знайомства, Скайп – для проведення аудіо і відео обговорень, Ellg – для створення локальних мереж однодумців.
Що таке Третій Гетьманат? Читайте у статті Рух Третій Гетьманат: основні принципи.

Для формування нової української держави застосовуємо досвід сучасного білого руху в США: Український дракон, або конкурс на Президента.

Для попереднього знайомства використовуємо соціальну мережу Фейсбук, в якій уже перебуває мільйон українців: Рух Третій Гетьманат у мережі Facebook.

Нещодавно вийшов Skype 5 для Windows, інтегрований з Фейсбук. У новій версії Skype з’явився відеочат, в якому можуть брати участь до 10 людей одночасно. Раніше ця кількість обмежувалась до 5 людей. Програма має зручний україномовний інтерфейс.

Але найцікавішою новинкою виявилася інтеграція програми з Facebook. Зокрема, в інтерфейсі Skype з’явилася окрема вкладка соціальної мережі, в якій транслюється стрічка новин ваших друзів. Як і у веб-версії Facebook, новини можна коментувати. Єдиною відмінністю цієї стрічки є те, що біля імені ваших друзів тепер буде показуватись кнопка Call, за допомогою якої можна зробити миттєвий дзвінок другу.

Завантажити Скайп-5 можна з офіційного сайту www.skype.com.

Для створення локальних мереж, зручних для конкретної роботи в середовищі однодумців, доцільно використати конструктор Elgg, головний сайт elgg.org. Перевага в тому, що ви повністю контролюєте створену вами систему, адже це відкрите і безкоштовне програмне забезпечення. Розвиток Elgg підтримується міжнародною спільнотою програмістів. Нещодавно побачила світ версія 1.7.5. Для неї вже готова українізація, хто цікавиться – пишіть мені на [email protected] або через Фейсбук.

З поштових сервісів зараз найпривабливіше виглядає gmail.com. Проте корисно мати кілька поштових скриньок. Зокрема, доцільно підписати розсилку новин «Народного Оглядача» одночасно на дві скриньки. Сьогодні це особливо актуально для власників скриньок на сервісі META.UA, який місяць тому заблокував розсилку новин з НО. Якщо не вдається автоматична підписка на головній сторінці SD.ORG.UA – пишіть на sensar [at] meta.ua. У розсилку НО потрапляють тільки найважливіші статті, що мають резонансний або стратегічний характер.


В тему:

Рух Третій Гетьманат: основні принципи

Український дракон, або конкурс на Президента

Передплачуємо "Раду Козацьку" собі і друзям!

Рух Третій Гетьманат у мережі Facebook

Усе тільки починається!

Чаювання для президента

Українців на Facebook вже майже 900 тис.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи