Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Неолітична революція. Арійські варни Гіперборії

У другій половині 6 тис. до н. е. Український народ – Народ Вепра – здійснив расовий перехід: з середовища Борійської раси народилась Арійська раса. Стимулом до перетворень послужили кліматичні зміни, екологічна криза і Великий Потоп 55 ст.
Початок:

Всесвіт, Сварга, Брахма

Три поверхи духовного світу

Фізичний світ: душа, плоть, реінкарнація

Нова раса

Перша людська раса – неоантропи

Егрегори

Егрегор Сварога – Творця Всесвіту

Егрегор Лади – Матері Землі

Хрест – графічний аналог жовто-блакитного прапора

Культ вепра – вчителя і захисника

Три настанови Святого Вепра

Стратегія Вепра

Свята трійця Борії

Адам – першолюдина Білої раси

Перша релігія людства

Продовження:

Під час цього потопу, відомого також як «Циркумпонтійська катастрофа» (див. у статті Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія) вижили найдинамічніші борійці. Вони створили новий світ, початок якого Українська традиція відносить до 5508 р. до н. е. Народження Арійської раси було єдино можливим способом подолання тодішньої екологічної кризи.

Стрімкий процес тотального перетворення світогляду, організації та технологій отримав назву «Велика неолітична революція». Українська Борія здійснила цивілізаційно-расовий стрибок на вищий рівень і стала Гіперборією, тобто вищою, сильнішою Борією. Території Борії, залиті водами Чорного моря, назвали «старою землею», «альт ланд» – Атлантидою. Цим же словом почали називати всю колишню цивілізацію Борії.

Традиція (передання, звичай, культура) – це сукупність знань, переказів, символів, практик, обрядів, пісень, танців, вірувань, мистецтв, технологій, завдяки яким народ вижив у боротьбі за існування. Жива традиція зберігає цей безцінний життєвий досвід, культивує його (відбирає й підтримує все найкраще), творить нові засоби еволюційного просування.

Гіперборія продовжила первинну, або, як її називають, Примордіальну традицію Білої раси, і підняла її на вищий рівень.

Найвиразніше пряма спадкоємність простежується в орнаменталістиці:

Свастичні меандри Борії
Браслет 25 тис. до н. е. з Мізина (Україна) і чаша з атакуючими сваргами 6 тис. до н. е. із Джан Хасана (Анатолія). Той самий свастичний узор, характерний для Білої раси. Ці предмети розділяє 20 тисячоліть, але вони виготовлені в одній традиції. Внизу — узор з традиційної української вишиванки


У доарійський період (40–6 тис. до н. е.) одним з найголовніших чинників структурування суспільства був вік людини: дитинство, молодість, зрілість, старість. Діти допомагали старшим, молоді займалися полюванням і війнами, зрілі займалися господарством, старійшини керували і навчали. Чим старішою була людина, тим вона вважалася мудрішою, адже володіла більшим життєвим досвідом. Звідси слова «старший», «старійшина», «старшина», що означають керівник, зверхник, начальник.

Арійська раса застосувала радикально іншу соціальну структуру. Арії виявили, що людина має вроджені здібності до виконання однієї з трьох базових соціальних функцій: 1) наука і священнодійство; 2) війна; 3) землеробство, тваринництво, фізична праця в цілому. В результаті були започатковані три арійські варни: 1) брахмани (мудреці, друїди, волхви), 2) кшатрії (воїни), 3) вайш’ї (господарники). Разом вони складали цілісне народне тіло — його «голову», «руки», «корпус». Входження до цих варн визначалося не віком людини і не соціальним походженням, а її здібностями.

Арії усвідомили, що боголюдське розкриття людини найкраще відбувається в середовищі своєї варни, у досконалому виконанні своєї соціальної функції. Варнове служіння розглядали як шлях людини до виконання нею свого божественного призначення. Так виникло уявлення про шлях брахмана, шлях кшатрія і шлях господарника.

Кожен з цих шляхів володіє суттєвими особливостями. Тому кожна варна має свого егрегора (бога), який підтримує її цілісність, дозволяє обмінюватися інформацією та енергією поза часом і простором. Всі інші боги-егрегори були похідними від цих трьох головних варнових богів-егрегорів.

Продовження: Структурування егрегора Народу Вепра. Боги арійських варн.


В тему:

Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія

Учені змоделювали Великий Потоп 8 тисячоліть тому

Біблія змальовує гігантську катастрофу в Чорному морі

Підводні дослідники знайшли нові докази Великого потопу

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи