Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

2007: Сонячний Вепр, Реформація, Спільна Дія

Почни з себе!

Арійський Дідух - символ Спільної Дії
Арійський Дідух - символ Спільної Дії. Музей трипільської культури "Прадавня Аратта-Україна". Фото НО

Шановні друзі! Щиро вітаю Вас і Ваші родини з Роком Сонячного Вепра!

Згідно з арійським гороскопом, «у цей рік загострюються напруження, боротьба і суперечності. Люди, народжені в рік Вепра, хоробрі, відважні, безстрашні й рішучі. Вепр завжди готовий вчинити жорсткий опір ворогу і намагається в усьому бути першим. Попри завзятість і впертість, він чудово підкоряється владі вищої Ідеї. Він вміє вірно оцінювати свої сили і не допускає безглуздих вчинків. У мирній обстановці він прислухається до чужих думок і достатньо терпимий, особливо до своїх. Вепр дуже багато прощає своїм близьким, навіть дозволяючи їм сісти собі на шию».

Що не кажіть, а в цьому щось є. Згідно з циклічністю перехідного періоду 1996—2015, у наступному році завершується фаза генерування ідеї Великого Переходу і починається фаза її практичної реалізації, створення діючого прототипу. 2007-й має стати роком організаційного оформлення масового руху середнього класу України — роком Спільної Дії.

Це буде рік зцілення українського народу — рік здобуття ним ментальної і організаційної цілісності. Сакральна символіка — Сонячний Вепр і арійський Сніп-Дідух. Ключове слово — Реформація.

Тотем України — Сонячний Вепр — нагадає українцям, що нас наснажує енергетика тисячі поколінь наших предків. За нас — могутня воля до життя мамонтобоїв Білої раси, що народилася на Землі Вепра — Сонячній Борії — у 25 тисячолітті до н. е. За нас — грандіозний пасіонарний спалах Аратти-Гіперборії — Вищої Борії — 55-го століття до н. е. і народження нового, Арійського світу. За нас — сонячна Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого — послання нащадкам на два тисячоліття у майбутнє задля подолання глобальної кризи і здійснення Великого Переходу. Будь-яке послання адресується тому, хто спроможний його прочитали. Ми прочитали це ПОСЛАННЯ, отже ми і є Його духовними нащадками.

Сталося так, що ворогу вдалося нас розсварити і нацькувати один на одного. Українці сьогодні подібні на солому, розкидану по широкому полю планети. Настав час залишити в минулому всі слабкості та роздори. Ми запалюємо вогонь і збираємо розсіяне воїнство світла. Арійський Сніп-Дідух — традиційний символ єдності світового українства, знак незламної колективної сили нашого духу, сакральна емблема СПІЛЬНОЇ ДІЇ — священного надзусилля заради світла, свободи, здоров’я і добробуту.

Нинішня цивілізаційна система вичерпала себе. Вона вже не придатна для реформ, тобто покращення і вдосконалення. Старий плід повинен згнити, щоб з нього виріс чистий і здоровий паросток нової цивілізації. Тому нас цікавить розрив зі старим і творення нового. Це РЕФОРМАЦІЯ — грандіозний процес перетворення всього способу життя, зміна наукової парадигми і суспільно-політичного устрою, соціальна реорганізація згідно з природними і Божими законами, технологічний прорив, тотальне оздоровлення населення України і розчищення простору для сонячної самореалізації української людини. Символ Реформації — Сонцебіг, атакуюча сварга, знак планетарного Центру, навколо якого обертається Всесвіт. Ми відновимо сакральний статус України — Вишньої Борії, планетарного Яйця-Райця, «країни, з якої все починається». І тоді світ рине вперед!

Що для цього треба зробити? Почни з себе! Залиши в минулому всі образи, ненависть, тривоги, незгоди, лінивство, шкідливі звички. Помирися з братом. Перестань лицемірити і брехати: «Хай буде ваше слово: так — так; ні — ні. А що більше цього, те від лихого». Плекай українську мову. Неси людям слово правди. Нічого не бійся. Вдосконалюйся духовно і фізично. Шануй предків. Прославляй героїв. Дбай про дітей. Роби добрі справи. Молись і працюй. Відкрийся до Божого Слова і втілюй його в життя: «Я сказав: ви — боги. Істинно кажу вам: коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого».

Сонячний Вепр, Реформація, Спільна Дія —

Хай Буде!
------------------------------------------
В тему:

Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія

Пшениця без куколю

Третій Гетьманат

Війна людей і роботів

Держава Землі Білого Вепра

Добра Новина для Четвертого Переходу

Згадай себе!

Андрій Середа: «Націоналізм плюс солідаризм. Це гарний сплав»

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи