Зоріна Небокрай's picture
Зоріна Небокрай
  • Visits: 7
  • Hits: 8

Всім треба молитися Богородиці!

Почутий сон про Богородицю надихнув мене переглянути молитви про неї. Нижчеподану молитву я створила, поєднавши деякі фрази з інших молитв та писань.

Висновок : Богородиця- це є Творець. Бого-родиця, вона родить богів, а богами є ми з вами. Я знайшла такий вираз “О, Матір Слова втіленого” , тому читайте нижче...

Дорослий хлопець розказав свій сон. Сон короткий, хоч розповідь повторювалася, бо емоційні переживання спонукали хлопця говорити. Наповнена колоритом хвилювань та відтворена мімікою обличчя, розповідь була переконливою. Очі широко розкриті, погляд всеохоплюючий, блиск очей сипав іскрами з мозку. Було видно, що мозок напружено працює для усвідомлення і сприйняття попередньо побаченого.

Я була очевидцем і слухачем. Рішила написати про цей сон. Адже треба обмінюватись знаннями, досвідом, інформацією - це може принести користь.

Сон : “ Виходжу вранці з під”їзду будинку і чую гучний чоловічий голос, ніби з рупору : “Всім треба молитися Богородиці”. Навколишня атмосфера була наповнена цією фразою. Я думаю собі, що я не віруючий і це мене не стосується. Тоді чую свистячий звук і на розі будинку бачу велику сяючу постать жінки. Світло різноманітне і мерехтливе, висота- триповерхова. Я дивлюсь і розумію, що це є Богородиця, але знову думаю, що я не є віруючий. Тоді ця постать наближається до мене і змінюється образ. Перед самими моїми очами постає ікона Богородиці, голова світиться і іскриться. Тут я вже нічого не думав, а повірив.”

Надалі цей же хлопчина розказав про недавній випадок.

На кухні на полиці лежав круг скотчу. Він проходив повз нього декілька раз і думав, що його треба перенести на інше місце. Одного разу він пройшов повз полицю і поза спиною падає скотч до його ніг. Дивина в тому, що ніхто не торкався полиці, вона на відстані, та й кружок не впав вниз, а перемістився, пролетівши вперед і приземлився в положенні, в якому попередньо лежав. Цей випадок приніс хлопцеві нові емоції. Так і невіруючі стають віруючими. Смішно, правда ж? Хлопчина вірить у прибульців і багатоінформований про них.

Почутий сон про Богородицю надихнув мене переглянути молитви про неї. Нижчеподану молитву я створила, поєднавши деякі фрази з інших молитв та писань.

Висновок : Богородиця- це є Творець. Бого-родиця, вона родить богів, а богами є ми з вами. Я знайшла такий вираз “О, Матір Слова втіленого” , тому читайте нижче...

       Молитва    Богородице Діво !

Пресвята Діва, Матір Божа, блаженна Богородиця, настав нас своєю вічною і доброю молитвою. Вознеси над нашими головами і душами сяйво небесне.

Чекаючи Бога, ти приносиш радісну новину - Радуйся!  І світлом всі душі зігріваються.

Радуйся благодатна Маріє!  Благословенна ти поміж жінками, благословен плід лона твого.  Ти породила його, Хреста Спаса, ізбавителя душ наших.

Достойно є воістину блаженною тебе величати, Богородице всеблаженна і пренепорочна - Матір Бога нашого.  Істинна Богородиця, що безотлінне боже Слово породила.

Свята Володарко, Богородице, тебе величаємо і під твою милість прибігаємо.

Всемилостива Діво, молитви наші прийми і щедротами твоїми нас наділи, Єдина чиста і благословенна.  О, Матір Слова втіленого, Діва дів, в милості вислухай молитви і надай нам захисту та світла небесного.

Преславна Вседіво, молитви наші донеси Синові твоєму, Богу нашому, що заради тебе спасає душі наші. Всемогутня володарко, наставниця і захисниця, в душевній скорботі ти переможниця. Образи твої сяють допомогою і вірою нетлінною, що разом з тілом укріплюються. Богородице, заступнице всіх людей, мати щедрот, даруєш насолоду радості життя безкінечного.

Всемогутня Царице неба і землі- сяйво інтелекту, світло вічної мудрості, зцілителька всіх ран бальзамом твоєї любові, несеш в серці палаюче полум”я співчуття. Тебе, Єдину Матір істинного світла, прославляємо і оспівуємо.

Слава Творцю і Сину і Святому Духу!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Хочемо молитись до Богородиці? Будь ласка.

https://t.me/ETEPHET

Comments

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Хочемо молитись до Богородиці? Будь ласка.

https://t.me/ETEPHET

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Зоріна Небокрай пише: "Висновок : Богородиця- це є Творець. Бого-родиця, вона родить богів, а богами є ми з вами. Я знайшла такий вираз “О, Матір Слова втіленого”
Саме так - є Творець і це ніхто інший як матінка Земля, що здатна приймати різні образи і проявляти різні свої властивості, зокрема такі як мироточення ікон, а також приходити до дітей своїх в снах. Частішають сигнали від неї на порозі глобальних змін та катаклізмів. Молитись це добре, а також необхідно спробувати вступити з її силами (силами природи) в більш тісний контакт. Одним із перевірених способів є система тенгрі: https://www.ar25.org/article/systema-tengri-zdatna-garmoniyno-dopovnyty-zhyve-slovo.html
Там де "Живе слово" можете читати молитви Бого-родиці. Головне щоб дійсно вірили в це. Дух в нас від Творця Всесвіту, Тіло від матінки Землі і тільки при такій взаємодії народжується Боголюдина при посередництві Душі - дитини двох Творців, якій необхідно подорослішати, щоби оправдати сподівання батьків наших. https://www.ar25.org/article/pryvitannya.html
Перечитайте мої статті можливо відкриється технологія переходу https://www.ar25.org/blog/viktor-yurchenko
В кожного вона має бути своя (технологія) - в чомусь неповторна.

Радіємо разом,
Моя триєдина
Гарячо-холодна
Арійська родина,
За Тіло,
За Душу,
За Світло Єдине,
За Єдність народів
В цім Світлі Однім.
Брати мої й сестри,
Усі Ми Такі.

Світ це лише відображення Тебе

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Світ це лише відображення Тебе

Майя Українська's picture
0
No votes yet

Щиро дякую!

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую, друзі, за відгуки. П. Вікторе, гарну картинку поставив, доречна і пояснює.Також почитала твої привітання та про вправи. Гуртуємось.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!