Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 18
  • Hits: 19

Поверни прапор: Хай буде Сонце!

Категорія:

Українці часто запитують себе: Чому якась невидима сила тримає нас у кайданах? А відповідь проста: ворог людини нав’язав нам символ поразки – синьо-жовтий: Вода гасить Сонце. Що робити? Не чекай на інших! Підніми Сонячно-блакитний прапор перемоги та процвітання – і у твою кров увійде Сонце!

Хай Сонце – прабог всіх релігій –
золотопере й життєсійне,
благословить мій дім крилатий!

Богдан-Ігор Антонич, 1936

Подібне тягнеться до подібного: світле до світлого, темне до темного. В результаті взаємного тяжіння думок та емоцій формуються психоенергетичні утворення – егрегори (енергери). Вони бувають світлими і темними. Для досягнення успіху треба від'єднатися від егрегора поразки і приєднатися до егрегора перемоги.

Ось як розповідає про таке перемикання Тарас Шевченко у вірші «Мені тринадцятий минало» (1847). Спочатку описується приєднання до сонячного егрегора святості: «Мені так любо, любо стало, неначе в Бога». Аж раптом відбувається під’єднання до егрегора страждань: «Запекло, почервоніло і рай запалило... Село почорніло... І хлинули сльози». Та після того, як малого Тараса поцілувала дівчина, він знову вмикається у сонячний егрегор: «Неначе сонце засіяло, неначе все на світі стало, моє... лани, гаї, сади!.. І ми, жартуючи, погнали чужі ягнята до води».

Очевидно, що на матеріальному рівні ситуація не змінилася: ті ж самі село, хати, сади, ягнята... Радикально змінилося сприймання дійсності – в залежності від приєднання до того чи іншого егрегора. Як бачимо, у тій самій матеріальній реальності можна і пасивно страждати, і радіти життю.

Пізнай істину – і у твою кров увійде Сонце!
Григорій Сковорода

Уявімо собі телевізор з двома телеканалами. Канал «Воля і пригоди» транслює позитивну інформацію, від якої хочеться співати, діяти, перемагати. Канал під назвою «Страждання і боротьба» висвітлює темну сторону буття, історію поразок і трагедій: після його перегляду хочеться втекти і заховатися. Якщо в когось працює «канал поразки», то його треба негайно перемкнути на «канал перемоги». Це робиться за допомогою пульту управління: натискаєш на кнопку – і готово! З телевізором просто, а чи існує в реальному житті кнопка з написом «Щастя»?

Такою кнопкою є символіка. Це не просто знак, а магічний інструмент керування реальністю. Головне призначення символіки – точне приєднання до відповідного егрегора: яка символіка – такий егрегор, отже – емоції, думки, дії та події. 

Магічною кнопкою, що вмикає щастя, є сонячно-блакитний прапор. Слово «блакитний», по-давньому – «облочистий» – означає «водяний», «вологий». Тому цей прапор символізує Сонце над Водою. Це символ природовідповідного ладу: Сонце зігріває Воду, разом вони народжують Життя. Сонячно-блакитний – це прапор Життя, Щастя, Радості, Перемоги, Процвітання. Сонце – вгорі!

Українці часто запитують себе: Чому якась невидима сила тримає нас у кайданах? Чому все має бути гарно, а виходить не так? А відповідь проста: більшість українців підключена до егрегора боротьби і страждань. Для тримання України в рабстві, ворог людини нав’язав нам символ поразки – синьо-жовтий: Вода гасить Сонце. Це заперечення природного порядку. Такий перевернутий прапор включає народ в егрегор страждань, темноти, невігластва, розбратів, брехні.

Що робити? Не чекай на інших! Натисни магічну кнопку «Життя», підніми Сонячно-блакитний прапор перемоги та процвітання – і у твою кров увійде Сонце!

Розгорнімо прапор
Сонячно-блакитний,
Прапор України!
Рідний, заповітний!

Олександр Олесь, 1917

                        

Завантажуй листівку "Поверни прапор: Хай буде Сонце!" у форматах DOCX і PDF

Роздруковуємо і поширюємо серед друзів, сусідів, знайомих і незнайомих!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Дякую п. Розумному і п. Володимиру за інформацію!

Comments

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Жовтий колір Сонця дійсний тоді,коли ми дивимось на нього із Землі..в реальності Сонце іншого кольору.Про це знає кожен космонавт..Все у матеріальному світі відносне.Але символи народу повинні мати правильний порядок.Час змін прийшов.Хай буде..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

На фейсбуці обіцяли .док файл для роздруку (

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Творимир Здобудьволя's picture
0
No votes yet

+++

Немає релігії понад істину

Творимир Здобудьволя's picture
0
No votes yet

http://www.prapor.info/

СВІТОВИЙ
ГРОМАДСЬКИЙ РУХ УКРАЇНЦІВ
"ПОВЕРНУТИ ПРАПОР"

ЗА ПОВЕРНЕННЯ ІСТИННОГО ПРАПОРА УКРАЇНІ​

Приєднуйтесь, усі небайдужі до долі нашої Української землі, кожна людина може щось зробити, а разом ми покладем історичний початок у новій та світлій історії рідного краю. Нам лише варто відкрити серце, взятись за руки та повірити в це ...
Підписати петицію

Немає релігії понад істину

Людимир Головань's picture
0
No votes yet

9 березня о 12 годині в Києві біля пам"ятника Т.Г.Шевченку перевертаємо прапор! Працюймо на гармонізацію процесів, що відбуваються!

Будьмо!

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

повертаємо

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Пане Людимире! Прошу вас після цієї РЕАЛЬНОЇ акції подати ТУТ ваш опис події!

Людимир Головань's picture
0
No votes yet

Будьмо!

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Був у парку ім. Шевченка, бачив жовто-блакитні прапори (ба, навіть транспаранти!)Чув, як деякі люди обговорювали, чи треба і для чого обертати прапор. Отримав листівку від руху "Повернути прапор". Так що, вважаю, рух шириться.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Володимир Щербина's picture
0
No votes yet

Ось трохи фото з парку Шевченка і ходи
https://www.ar25.org/node/24809

Творю, отже існую.

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Дякую п. Розумному і п. Володимиру за інформацію!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

А таки "Жовто-синя хвиля
По планеті йде!"
!!! ))))

?!Пам'ятаєте пісню "Україна, вперед!"?!
(Повну перероблену версію шукаймо у коментарі до статті "Україна: Повстання гобітів. Мордору гаплик! (відео))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)