Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 19

Поверни прапор: Хай буде Сонце!

Категорія:

Українці часто запитують себе: Чому якась невидима сила тримає нас у кайданах? А відповідь проста: ворог людини нав’язав нам символ поразки – синьо-жовтий: Вода гасить Сонце. Що робити? Не чекай на інших! Підніми Сонячно-блакитний прапор перемоги та процвітання – і у твою кров увійде Сонце!

Хай Сонце – прабог всіх релігій –
золотопере й життєсійне,
благословить мій дім крилатий!

Богдан-Ігор Антонич, 1936

Подібне тягнеться до подібного: світле до світлого, темне до темного. В результаті взаємного тяжіння думок та емоцій формуються психоенергетичні утворення – егрегори (енергери). Вони бувають світлими і темними. Для досягнення успіху треба від'єднатися від егрегора поразки і приєднатися до егрегора перемоги.

Ось як розповідає про таке перемикання Тарас Шевченко у вірші «Мені тринадцятий минало» (1847). Спочатку описується приєднання до сонячного егрегора святості: «Мені так любо, любо стало, неначе в Бога». Аж раптом відбувається під’єднання до егрегора страждань: «Запекло, почервоніло і рай запалило... Село почорніло... І хлинули сльози». Та після того, як малого Тараса поцілувала дівчина, він знову вмикається у сонячний егрегор: «Неначе сонце засіяло, неначе все на світі стало, моє... лани, гаї, сади!.. І ми, жартуючи, погнали чужі ягнята до води».

Очевидно, що на матеріальному рівні ситуація не змінилася: ті ж самі село, хати, сади, ягнята... Радикально змінилося сприймання дійсності – в залежності від приєднання до того чи іншого егрегора. Як бачимо, у тій самій матеріальній реальності можна і пасивно страждати, і радіти життю.

Пізнай істину – і у твою кров увійде Сонце!
Григорій Сковорода

Уявімо собі телевізор з двома телеканалами. Канал «Воля і пригоди» транслює позитивну інформацію, від якої хочеться співати, діяти, перемагати. Канал під назвою «Страждання і боротьба» висвітлює темну сторону буття, історію поразок і трагедій: після його перегляду хочеться втекти і заховатися. Якщо в когось працює «канал поразки», то його треба негайно перемкнути на «канал перемоги». Це робиться за допомогою пульту управління: натискаєш на кнопку – і готово! З телевізором просто, а чи існує в реальному житті кнопка з написом «Щастя»?

Такою кнопкою є символіка. Це не просто знак, а магічний інструмент керування реальністю. Головне призначення символіки – точне приєднання до відповідного егрегора: яка символіка – такий егрегор, отже – емоції, думки, дії та події. 

Магічною кнопкою, що вмикає щастя, є сонячно-блакитний прапор. Слово «блакитний», по-давньому – «облочистий» – означає «водяний», «вологий». Тому цей прапор символізує Сонце над Водою. Це символ природовідповідного ладу: Сонце зігріває Воду, разом вони народжують Життя. Сонячно-блакитний – це прапор Життя, Щастя, Радості, Перемоги, Процвітання. Сонце – вгорі!

Українці часто запитують себе: Чому якась невидима сила тримає нас у кайданах? Чому все має бути гарно, а виходить не так? А відповідь проста: більшість українців підключена до егрегора боротьби і страждань. Для тримання України в рабстві, ворог людини нав’язав нам символ поразки – синьо-жовтий: Вода гасить Сонце. Це заперечення природного порядку. Такий перевернутий прапор включає народ в егрегор страждань, темноти, невігластва, розбратів, брехні.

Що робити? Не чекай на інших! Натисни магічну кнопку «Життя», підніми Сонячно-блакитний прапор перемоги та процвітання – і у твою кров увійде Сонце!

Розгорнімо прапор
Сонячно-блакитний,
Прапор України!
Рідний, заповітний!

Олександр Олесь, 1917

                        

Завантажуй листівку "Поверни прапор: Хай буде Сонце!" у форматах DOCX і PDF

Роздруковуємо і поширюємо серед друзів, сусідів, знайомих і незнайомих!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Ось трохи фото з парку Шевченка і ходи
https://www.ar25.org/node/24809

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Жовтий колір Сонця дійсний тоді,коли ми дивимось на нього із Землі..в реальності Сонце іншого кольору.Про це знає кожен космонавт..Все у матеріальному світі відносне.Але символи народу повинні мати правильний порядок.Час змін прийшов.Хай буде..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

На фейсбуці обіцяли .док файл для роздруку (

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

+++

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

http://www.prapor.info/

СВІТОВИЙ
ГРОМАДСЬКИЙ РУХ УКРАЇНЦІВ
"ПОВЕРНУТИ ПРАПОР"

ЗА ПОВЕРНЕННЯ ІСТИННОГО ПРАПОРА УКРАЇНІ​

Приєднуйтесь, усі небайдужі до долі нашої Української землі, кожна людина може щось зробити, а разом ми покладем історичний початок у новій та світлій історії рідного краю. Нам лише варто відкрити серце, взятись за руки та повірити в це ...
Підписати петицію

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

9 березня о 12 годині в Києві біля пам"ятника Т.Г.Шевченку перевертаємо прапор! Працюймо на гармонізацію процесів, що відбуваються!

Будьмо!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

повертаємо

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пане Людимире! Прошу вас після цієї РЕАЛЬНОЇ акції подати ТУТ ваш опис події!

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

Будьмо!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Був у парку ім. Шевченка, бачив жовто-блакитні прапори (ба, навіть транспаранти!)Чув, як деякі люди обговорювали, чи треба і для чого обертати прапор. Отримав листівку від руху "Повернути прапор". Так що, вважаю, рух шириться.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Ось трохи фото з парку Шевченка і ходи
https://www.ar25.org/node/24809

Творю, отже існую.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Розумному і п. Володимиру за інформацію!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А таки "Жовто-синя хвиля
По планеті йде!"
!!! ))))

?!Пам'ятаєте пісню "Україна, вперед!"?!
(Повну перероблену версію шукаймо у коментарі до статті "Україна: Повстання гобітів. Мордору гаплик! (відео))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)