Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Розкрито таємницю глобального потепління: Сонце перестало впливати на клімат з моменту утворення IPCC - комісії при ООН

Категорія:

«Діяльність людства сприяє глобальному потеплінню з 1750 р», - стверджується в 4-ій доповіді IPCC (Intergovermental Panel for Climate Change). Подивимося, чи це так.

З 1750 року крива викидів CO2 повзе тільки вгору. А температура? Вона коливається.

Потепління 1750-х змінюється в 1790-м  «мінімумом Дальтона».

 З 1830-х температура зростає до 1860-х. Потім вона знову пішла вниз.

Температура зростає з 1910-х і до 1940-го, падає до 1970-х, потім знову теплішає, і з 1998 року Земля практично не теплішає.

Інакше кажучи, графік коливань температури Землі абсолютно не збігається з графіком зростання викидів CO2. Зате він повністю корелює з графіком сонячної активності - аж до початку 90-х.

Сонячна активність і температура разом падають з 1870-х до 1910-х, а потім знову разом ростуть до 1940 х. Сонячна активність і температура зростають з початку 1970-х. Але раптом, починаючи з 90-го року, сонячна активність починає падати, а температура - рости.

«Так ось же воно - глобальне потепління!», - скажете ви.

Подумайте уважно, і ви зрозумієте, що графік не може бути вірним. Чому?

Та тому, що з нього слідують дві речі:

а) людство стало впливати на клімат, ледь винайшовши аероплан, але з 1940-го по 1970-й, тобто під час війни, коли воюючі країни підняли в повітря тисячі літаків, і після війни, коли індустріалізація стала глобальною, воно впливати перестало;

б) сонячна активність перестала впливати на клімат з моменту утворення IPCC - Міжнародної комісії з вивчення кліматичних змін при ООН.

Але стривайте, так не буває! Зазвичай ви спочатку вивчаєте природу, потім резюмуєте  якийсь природний феномен, а потім вже створюєте комісію для боротьби з ним або для вивчення його. Тут же навпаки: спочатку Комісія по Клімату прийшла до висновку, що зміни клімату пов'язані з людською діяльністю, - і тільки після цього спостереження  стали підтверджувати тези Комісії з Клімату.

Ще раз:  подивіться уважно на графік, на якому ясно читається стрімке зростання температури після 1998-го. Графік складено на основі бази даних CRU UEA (Climate Research Unit University of East Anglia) - головного центру всіх подібних розрахунків. А тепер - цитата із зламаної електронної пошти Філа Джонса, глави CRU UEA, від 5 липня 2005. «Вчене співтовариство неодмінно накинеться на мене, якщо я скажу, що з 1998 року світ холоднішає. Ну так, це так, але мова йде лише про 7 років спостережень, і статистично це - нікчемність».

Цікаво. Філ Джонс знає, що потепління призупинилося. Але на графіку це його знання ніяк не відображено.

І, зрозуміло, порівняльних графіків сонячної активності і змін температури з 1750 р. в роботах кліматичних алармістів ви не знайдете.

Тільки твердження: «людина впливає на клімат з 1750 року».

Фальшивий і реальний графік змін середньої температури
Фальшивий і реальний графік змін середньої температури

 

Наші інтереси: 

Не всяким дослідженням можна сліпо довіряти. Вмикаємо власний мозок. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У глобальних маштабах вплив людини на навколишнє середовище почалося кілька десятиліть тому...І неправильно брати лише один показник,як то температура,до порівняння...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У глобальних маштабах вплив людини на навколишнє середовище почалося кілька десятиліть тому...І неправильно брати лише один показник,як то температура,до порівняння...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Не підмінюй понять. Глобальне потепління стосується саме підвищення глобальної температури.

Вплив людини на довкілля - це значно ширша тема. Копаючи город, ти також впливаєш на своє навколишнє середовище.

Явсе Світ каже:
У глобальних маштабах вплив людини на навколишнє середовище почалося кілька десятиліть тому...І неправильно брати лише один показник,як то температура,до порівняння...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

В тому і вся причина,що всі зациклилися лише на глобальному потеплінні.Це лише симптом.А проблема у відношенні людини до довкілля в загальному.Температура підвищується у хворому організмі автоматично...Наші предки відносилися до навколишнього середовища (Природи) як до живого організму...

Мій город обробляється як у трипільців.Частина обробляється,частина відпочиває.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Глобальний вплив на природу відбувався у 1914-1918 рр. (Перша світова війна); у 1939-1945 рр. (Друга світова війна); у 1967-1970 рр. (війна у В'єтнамі з масовим використанням дефоліантів)... А також в результаті ядерних випробувань...

ДЕ видно результати цих впливів?

Цікаво було б дізнатися про персональний склад IPCC (Intergovermental Panel for Climate Change) та про національність членства і експертів, залучених до глобальної афери!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Підкидаю "тему" для Латиніної. Із сарказмом, звичайно ;)
"Алармістам" слід взяти на озброєння тезу:
- "масові вирубування лісів, як фактор боротьби із загрозою руйнування міфу про "шкідливість СО2"
ну, а може, краще цю?! (На цей раз - без сарказму...)
- "забезпечення доказу впливу людини на клімат планети з метою формування реальної "загрози/страшилки" шляхом вирубування лісів".
І ілюструвати картинкою Карпат (наприклад, ось такою - )
Хочете ще?
"Супутникові знімки відкривають завісу над масштабом вирубки лісів. Варто відзначити, що особливо активно ліс почали вирубувати в останні 3 роки. (Опубліковано 4 груд. 2016 р.)"
Супутникові знімки показали, як швидко пропадає ліс Карпат (відео YuoTube_UA)
Чому переймаюся? Та тому, що Дубовик, а дуб - це дерево...

Подивіться, як плачуть Карпати! Впали сльози криваві на сніг. Доки будемо, люди, мовчати?! Не пробачить земля нам цей гріх! Не пробачить!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)