Проект Бандера: Хто розгромив загін УПА імені Богуна («Січ»)?

«В поодиноких сутичках деякі наші відділи були в критичній ситуації і мали вбитих і ранених. Проте більшовикам не вдалося розбити жодного (!!!) нашого відділу, хоч мали кількакратну перевагу й добрий...
На знімку: формування бульбівських загонів у містечку Березному Рівненської області. Липень 1941 року. Фото надане Рівненським краєзнавчим музеєм.

Скільки вояків налічувала «Поліська Січ» УПА

Хоч як це дивно, але донині ніхто з дослідників не дав відповіді на запитання: скільки вояків налічувала «Поліська Січ» Української Повстанської Армії.
Тарас Бульба-Боровець. 1940 рік.

Чи був Тарас Боровець платним агентом німецької розвідки?

Досі нез’ясованим до кінця моментом життєдіяльності Тараса Бульби-Боровця є його стосунки з німецькою розвідкою (Абвером).
Отаман Тарас Бульба-Боровець з вояками УПА Поліська Січ

Чи була «Поліська Січ» колабораціоністським військовим формуванням?

Співробітництво Бульби-Боровця з німецькою владою у червні-листопаді 1941 року характеризується пошуком хоч якоїсь користі для українського народу, а не примноженням зла для нього.
Обкладинка книжки Івана Ольховського  «Засновник УПА (1941-1943). Сторінки непрочитаного життєпису Тараса Бульби-Боровця»

Тарас Бульба-Боровець заснував УПА в 1941 році

Журналіст-дослідник Іван Ольховський підготував до друку книгу «Засновник УПА (1941-1943). Сторінки непрочитаного життєпису Тараса Бульби-Боровця». Про те, чим унікальна його праця веде з ним розмову...