Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зять Трампа очолив нове управління у Білому домі

Основною діяльністю управління стане модернізація технологій федеральних відомств. За даними The Washington Post, нова структура називатиметься Управлінням з інновацій в США і займатиметься повним переглядом роботи структур федеральної влади в США та імплементацією ідей бізнесу в адміністрацію країни. 
 

170328-ivonkadzhared.jpg

Іванка Трамп і Джаред Кушнер
Іванка Трамп і Джаред Кушнер

Зять і радник президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер став главою нового управління з інновацій у Білому домі, заявив прес-секретар президента США Шон Спайсер, передає Reuters.

Основною діяльністю управління стане модернізація технологій федеральних відомств і визначення «трансформаційних проектів в області інфраструктури», зазначив Спайсер.

Про створення нового відомства 27 березня повідомила газета The Washington Post. За даними видання, в спецпідрозділі нового управління будуть працювати колишні топ-менеджери великих організацій. Як повідомляв Кушнер, уряд повинен «управлятися, мов величезна американська компанія». Газета зазначала, що управління буде приділяти особливу увагу роботі з компаніями, які займаються технологіями та обробкою даних: Apple, Tesla, Microsoft і Salesforce і інші.

Джаред Кушнер, який брав активну участь у передвиборній кампанії тестя, займає посаду старшого радника в адміністрації Трампа. 36-річний американський бізнесмен одружений на доньці Трампа Іванці, є власником девелоперської компанії і газети The New York Observer. 

За даними The Washington Post, він вважається «тіньовим дипломатом», виступаючи в якості помічника Трампа по відносинах з Китаєм, Мексикою, Канадою і Близьким Сходом.

За інформацією американських ЗМІ, Білий дім вже узгодив плани створити нове відомство з керівниками найбільших компаній у Силіконовій долині, зокрема, з керівником Apple Тімом Куком, засновником Microsoft Біллом Гейтсом та засновником Tesla Елоном Маском.


Джаред Корі Кушнер (англ. Jared Corey Kushner; нар. 10 січня 1981, Лівінгстон, Нью-Джерсі) — американський бізнесмен, власник девелоперської компанії і газети New York Observer.
Старший син девелопера Чарльза Кушнера. У 2003 р. отримав ступінь бакалавра соціології в Гарвардському університеті. У 2007 р. він також закінчив Нью-Йоркський університет.
У 2009 р. одружився з Іванкою Трамп, дочкою бізнесмена Дональда Трампа. У пари є троє дітей. Кушнер брав активну участь у передвиборній кампанії Трампа на президентських виборах у 2016 р.

Наші інтереси: 

Трамп вміє розставляти людей на ті посади, де вони найкраще впораються. Беремо на замітку!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не погано! :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не погано! :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Його донька щоб одружитися прийняла іудаїзм.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тут доволі хитра комбінація Всесвіту, адже завдяки Іванці Дональд Трамп отримав імунітет від звинувачень в антисемітизмі. Це дуже важливо.

Володимир Самотий каже:
Його донька щоб одружитися прийняла іудаїзм.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!