Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Західна допомога – це індульгенція на байдикування, карт-бланш на крадіжки, наркотик для психопатів

Категорія:

Світ:

Це – остаточна деградація національного науково-технічного потенціалу. В Україні – мільйони безробітних, а роботи немає, оборонні підприємства не ростуть, як гриби, української зброї не стає більше.

 

23082102.jpg

Юрій Касьянов. Фото: Facebook Юрія Касьянова

Захід зробив помилку, надаючи допомогу без жодних (практично) умов. А треба було так: хочете допомогу? – переводьте оборонні підприємства на семиденну, цілодобову роботу; набирайте людей на танкові заводи, будуйте підземні виробництва; давайте оборонні замовлення приватним підприємствам, пише на своєму Телеграм-каналі Юрій Касьянов, волонтер, воїн ЗСУ, активіст ініціативи Армія SOS, керівник ініціативи "A.Drones".

На кожен отриманий західний танк має будуватися український. Нехай із німецьких, французьких комплектуючих – але український, українськими руками. Кожна західна гармата має надходити на фронт разом з українською. Кожен імпортний снаряд має йти у парі з українським.

Жодних нецільових витрат з бюджету. Захотіли підзаробити на дорогах та бруківці, збудувати стадіон під час війни – одразу обрізати фінансову допомогу від ЄС. Їдуть депутати відпочивати – персональні санкції. Не вміють окремі генерали командувати, щоб не гробити людей та техніку, – вимагати заміни бездарів під загрозою припинення постачання.

Хто платить, той і замовляє музику. Цивілізований Захід не зацікавлений, щоб після закінчення війни за незалежність Україна, як і раніше, залишалася залежною від жадібних дурнів, ледарів, негідників, і так само (за звичкою) ходила б світом із простягнутою рукою. Це – дорого навіть для Заходу.

Юрій Касьянов нещодавно розповів про те, що відбувається з українським ВПК, чому на другому році війни ми не виготовляємо ані патрони, ані снаряди, ані танки. Чому нам терміново потрібно змінювати підхід до економіки, чи може наша країна виготовляти танки й чому нам критично необхідно масштабувати виробництво дронів.

 Ми почали програвати економіці нашого ворога: держава-агресор зараз будує заводи та виробляє FPV-дрони та аналоги безпілотників "Шахед". А у нас такого нема! Під час війни виробництво можна і треба запускати.

У нас в Україні – криза державного управління, каже Касьянов.

 

Наші інтереси: 

Вже на часі ставити питання нашому уряду та владі: чому вони продовжують займатися популізмом, чому вони за півтора року досі не поставили хоча б один патронний завод в бункері тощо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи