Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 53
  • Переглядів: 64

Як отримувати радість від життя: 5 кроків для гармонії тіла і душі

Що таке насправді гармонія тіла і душі? Це життєвий комфорт, це те, без чого не може жити жодна людина. Але для того, щоб його досягти, необхідно навчитися отримувати радість від життя. Як це зробити?

Більшість чомусь думають, що це дуже легко. Ні в якому разі. Це дійсно складна робота над собою, але повірте, вона того варта.

Пропонуємо вам зробити всього 5 кроків, щоб отримувати радість від життя. Вони будуть ефективними, але тільки в тому випадку, якщо виконувати їх з бажанням.

Перш ніж приступити, зробимо акцент на тому, що таке щастя.

Важливо розуміти, що щастя не залежить від грошей і також воно не залежить від життєвих обставин. Безумовно, щастя у кожного своє, однак саме гармонія з навколишнім світом і, головне, з самим собою є ключами до цього щастя. Життєвого щастя, не плутайте з емоційним.

Психологія людини - дуже велика наука, і ми не будемо вдаватися в подробиці всіх факторів, відповідаючи на всі негативні питання одночасно: як позбутися від стресу, як вийти з депресії, як вийти зі стану самотності і т.п.

Ми пропонуємо відразу ж направити думки в позитивне русло, і відповімо на одне питання: Як отримувати радість від життя?

Це не просто. Але дуже навіть реально і можливо. У багатьох складаються свої способи, якими вони користуються протягом життя, розставляючи пріоритети тощо. Ми ж підібрали універсальний варіант, що підходить усім.

Крок 1 - Ритуал задоволення

У нас у кожного є хобі, захоплення, речі, від яких ми отримуємо задоволення. Визначте для себе кілька таких моментів. Внесіть їх в свій щоденний план. А в момент їх виконання думайте про те, наскільки це вам приємно, який позитив ви отримуєте. Обов'язково посміхайтеся.

Крок 2 - Мрії

Навіть у пісні співається «Мріяти не шкідливо, шкідливо - не мріяти». Не потрібно перетворювати свої уявні картинки в якусь ілюзію, але виділіть для себе час, хай навіть перед самим сном кожен день, для подання себе кращого. Такого, яким ви себе бачите, щасливим, що сміється, подорожуючим, що катається на авто улюбленої марки, що сидить на березі моря ...

Мрійте про світле майбутнє, не пускайте в свою голову негативні думки. Тільки позитивні моменти, тільки те, від чого мурашки біжать по спині.

Крок 3 - Улюблені люди

Так чи інакше, в житті кожної людини є людина, яка викликає приємні емоції. Якщо ви втратили когось, і вам сумно, згадайте його і прекрасні хвилини часу з ним. Якщо від вас пішов коханий чоловік - не змушуйте свій розум згадувати про нього в сірих барвах. Якщо у вас є діти - думайте, наскільки вони важливі для вас, як приємно бачити їх успіхи, особливо найперші.

Направте думки на позитив, думаючи про певних людей, навіть не дивлячись на те, що вони заподіяли вам біль. Забудьте про нього, хоча б на годину.

Крок 4 - Щоденник щастя

Намагайтеся щодня прописувати приємні ситуації, в які ви потрапили, або емоції, які змусили вас посміхнутися. Не упускайте можливості занести подібні випадки в історію вашого життя. Перечитуйте регулярно і ви самі будете відчувати, як тепло і затишно стає всередині.

Крок 5 - Подяка

Дякуйте за все і всіх. Навіть будь-яка неприємна ситуація стає згодом для вас досвідом. І хай навіть граблі повторяться. Значить, ви цього хотіли. Дякуйте долі за все, що вона вам дарує, за все те, від чого ви стаєте сильнішими, мудрішими, розумнішими.

Підведемо підсумки. Отже, щоб навчитися отримувати радість від життя, потрібно жити, творити, створювати.

Потрібно рухатися вперед, згадуючи навіть найболючіші ситуації з теплом і вдячністю.

Вірте в себе, адже ви гідні бути щасливою людиною.

Посміхайтеся частіше і робіть те, що приносить задоволення.

Будьте щасливі!

 

Джерело

Наші інтереси: 

Прості поради для справжнього щастя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Оксано! Читаю "Народний оглядач", "Гартленд".
Напевно, є інші сайти, де формується гармонія, життєвий комфорт, те, без чого не може жити кожна людина. До комфорту як швидко звикають? Уявлення про комфорт у кожного змінне.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Оксано! Читаю "Народний оглядач", "Гартленд".
Напевно, є інші сайти, де формується гармонія, життєвий комфорт, те, без чого не може жити кожна людина. До комфорту як швидко звикають? Уявлення про комфорт у кожного змінне.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Комфорт це коли затишно і зручно.)