Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Воєнком-олігарх Борисов знову на посаді, бо наказ Зеленського про передову для ТЦК не виконується

Категорія:

Світ:

Відтак, скандальний одеський воєнком Борисов, у якого знайшли мільйонні статки, продовжує працювати на посаді. Президент України Володимир Зеленський раніше  рекомендував відправляти військкомів на передову.

"Верховний головнокомандувач Зеленський не виконав власну настанову направляти воєнкомів на передову. Одеський воєнком-олігарх полковник Борисов продовжує працювати на своїй посаді попри знайдення його великих статків. Стало відомо про це ще у квітні. І тоді Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський передав міністру оборони Резнікову рекомендацію для головкома Залужного направити воєнкомів на передову", написав відомий журналіст Юрій Бутусов у Фейсбук в п'ятницю.

За словами Бутусова, Верховний головнокомандувач та міністр оборони мають самі ухвалювати рішення у таких випадках, це їхні повноваження.

"В результаті сталось як завжди – був гучний піар на телемарафоні, що нібито Зеленський відправить воєнкомів на фронт, а насправді нікого не відправили. Ніяких рішень по Борисову та по інших заможних воєнкомах ні президент, ні міністр, армія ні правоохоронці не ухвалюють, бо ніяких порушень не вбачають. Воєнком-мультимільйонер продовжує працювати на посаді. Воєнком-полковник працює в одному місті Одеса вже 20 років.

Чомусь полковника Борисова за цей час армія не переводить служити на інші посади і в інші міста, не призначає його у військові частини для отримання командирського досвіду. Навіть після скандалу. Нема ніяких моральних оцінок – хоча чому? Це так треба робити під час війни військовослужбовцям?

Система РЦТК підпорядкована командуванню сухопутних військ Олександру Сирському. Є головнокомандувач Валерій Залужний. Є міністр оборони Олексій Резніков. Є Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський. Але нема реагування на гучний скандал", – підсумував журналіст.

Нещодавно в Об'єднаному Командуванні "Південь" заявили, що службове розслідування не знайшло підстав для відсторонення одеського військкома Борисова, він повернувся до роботи. Це викликало суспільний резонанс.

Журналісти з’ясували, що одеський військком Євген Борисов придбав для своєї матері-пенсіонерки віллу в Марбельї, Іспанія, за 3 млн 950 тис. євро.

Лише після цього монобільшість зі "слуг" на чолі з Арахамією вирішила вивчити скандальні факти зловживань начальника одеського ТЦК та СП, мільйонера  Євгена Борисова та загалом провести перевірку воєнкомів в усіх областях України.

Описана історія пояснює, чому триває примусова мобілізація в ЗСУ при наявності великої кількості добровольців.

Коментар відеоканалу "Є питання":


Коментує Гео Лерос:

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що такий кричущий випадок має бути розглянутий вздовж і поперек. Але влада покриває тих, хто з ними (ділиться). Як воєнком міг заробити такі кошти? Очевидно, що брав хабарі і "освоював державний бюджет", але, як повідомила керівниця пресцентру ОК "Південь", службове розслідування не знайшло підстав для відсторонення від посади Євгена Борисова.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи