Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

У Тайвані після вакцинації померло більше, ніж від ковіду. У Британії смертність зросла до 300% (+відео)

Категорія:

На Тайвані лікарі вводять населенню ін’єкції AstraZeneca, Moderna, Pfizer/BioNTech та вітчизняну “вакцину” Medigen. Менш як 19% із 23,5 мільйона населення Тайваню повністю вакциновані. На 11 жовтня смертність після вакцинації досягла 865. Водночас смерть від вірусу становить 845.

З 865 смертей після "вакцинації" понад 600 можна віднести до уколів AstraZeneca, майже 200 сталися за допомогою Модерни, і лише 22 померли внаслідок тайванської вакцини Медіген, пише Amy Mek на Rairfoundation.

Політична опозиція засудила швидке схвалення урядом Медіген, двоє політиків навіть звернулися до суду, щоб скасувати дозвіл на екстрене використання вітчизняної вакцини через її недостатнє тестування. Вони звинуватили уряд у використанні населення як "лабораторних щурів".

Цікаво, чи будуть вони тепер критикувати модні закордонні вакцини, після яких померло так багато людей.

 

 

Раніше Renee Nal повідомляв на Rairfoundation, що в Британії після вакцинації стрімко зросли смерті – до 300%! Про це заявив мужній директор похоронного бюро, і його інформація, як вірус, поширилися у вересні цього року. Після того, як О’Луні це розповів, близько 65 працівників похоронного бізнесу звернулися до нього з подібними розповідями про природу померлих, які прибували до їхніх похоронних будинків. 

Джон О’Луні та його колеги помітили, що протягом першого року "пандемії" не було збільшення смертності взагалі, взагалі було навіть менше смертей. О’Луні стверджує, що ті, хто помер нібито від коронавірусу, отримали лікарський препарат під назвою Мідазолам, який давали мешканцям будинків для літніх людей.

О'Луні каже, що після того, як вакцину почали застосовувати в січні, звернення до його похоронного будинку зросли аж на 300 відсотків. Спочатку зверталися виключно з будинків по догляду, але після розгортання кампанії введення ін'єкцій мРНК вакцин вік померлих почав істотно відрізнятися. Він навів приклад, що на момент запису цього відео у нього "під опікою" 32-річний, 33-річний та 28-річний хлопці. Усі вони отримали укол і несподівано та раптово померли.

 

 

Наші інтереси: 

Слухаємо і читаємо незалежні джерела інформації. Вся та брехня, якою нас годували (і продовжують годувати) продажні змі, на очах розсипається.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Уявляю, що зараз тайванці думають про "вакцинний націоналізм" і заборону ввозити товари фармацевтичних гігантів.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Уявляю, що зараз тайванці думають про "вакцинний націоналізм" і заборону ввозити товари фармацевтичних гігантів.

Поки дихаю - сподіваюсь!