Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Як вакцинація вбиває людей – прес-конференція 20.09.2021 в Німецькому Інституті патології в Ройтхінглені (+відео)

Категорія:

Світ:

Двоє провідних патологоанатомів розкрили приголомшливі результати розслідування десяти смертей, пов'язаних з вакцинами від Covid-19. Вони кажуть, що ніколи не бачили нічого подібного раніше.

211006preskonferenciya.png

Скріншот відеозапису прес-конференції
Скріншот відеозапису прес-конференції

Огляд статті британського ресурсу The Expose про прес-конференцію, яка відбулась 20.09.2021 в німецькому Інституті патології в Ройтхінглені, розмістив на своєму Телеграм каналі Захар Мілютін. 

На цій прес-конфереції професор Арне Буркгард (Arne Burkhardt), який очолює цей інститут останні 18 років, та його колега з 35 річним досвідом в галузі патологій легень професор Вальтер Янг (Walter Yang) розповіли про те, що половину з дослідженого десятка смертей нещодавно вакцинованих людей, ці фахівці напряму пов'язують з вакцинацією.

Prof. Dr. Arne Burckhardt
Prof. Dr. Walter Lang

У трьох випадках були викликані вакцинацією автоімунні захворювання:

  • хвороба Хашимото – аутоімунний гіпотиреоз;
  • лейкокластичний васкуліт – запальна реакція в капілярах, що призводить до шкірної кровотечі;
  • синдром Шегрена, запалення слинних і слізних залоз.

Захар Мілютін переклав і цитує, що сказали фахівці:
"Виявили скупчення лімфоцитів у найрізноманітніших тканинах – від серцевого м’яза до нирок, печінки, селезінки та матки. Професор показував зображення, де тканини в результаті були масово атаковані, і цілу серію лімфоцитарних фолікулів, лімфатичні вузли в абсолютно неправильному місці, наприклад, у легеневій тканині".
Доповідач не бачив нічого подібного до цього – таких скупчень лімфоцитів у сотнях тисяч патологічних досліджень. Як правило, інші лейкоцити, гранулоцити, виявляються при запаленні. Однак у цих випадках вони майже не зустрічаються, а замість них є маси лімфоцитів.
Крім того, професори продемонстрували зображення неідентифікованих чужорідних тіл, які можуть бути забрудненнями або ад'ювантами вакцин. Ці сторонні тіла вони виявили у сильно запаленій легеневій тканині.
"Ми пропускаємо 90% смертельних реакцій на вакцину. І це – не провина криміналістів і патологоанатомів, врешті решт вони можуть бачити лише те, що знають, а судова медицина все одно не може проводити гістологічні дослідження. Але в таких випадках терміново необхідно провести більше розтинів. На жаль, цьому часто заважають".
Ця прес-конференція сталась вже після того, як інший німецький патологоанатом, професор Пітер Ширмацер (Peter Schirmacer), директор патологічного інституту Гейдельберзького університету оприлюднив свої результати понад сорока розтинів людей, які померли протягом двох тижнів після вакцинації від Covid-19.
Він заявив, що 30–40% людей, яких він обстежив, померли від вакцини, а частота смертельних наслідків вакцинації, на його думку, занижена.

Наші інтереси: 

Знати, що вакцинація – шкідлива. На запитання, чи ризикованою є ця нова коронавакцинація, професор сказав: "Звичайно, кожна вакцинація має ризик" (на відео це третя хвилина). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи