Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцини проти ковіду небезпечні, безглузді, неконтрольовані й непрогнозовані – імунолог

Категорія:

Світ:

Не можна так боятися померти, що добровільно відмовитися жити. Не можна свободу проміняти на безпеку, оскільки тоді не буде ні свободи, ні безпеки. Ніколи страх не підкаже вам правильного рішення.

21072901.png

О.П. Козлов. Фото: medicine.karazin.ua

Відомий юрист Олександр Гуміров поговорив з кандидатом медичних наук, доцентом кафедри інфекційних захворювань і клінічної імунології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександром Петровичем Козловим. Він – один з небагатьох лікарів-імунологів, що залишилися в професії, автор кількох десятків наукових публікацій у сфері вірусології, імунології, мікробіології та алергології.

Він вважає, що  приховувати свою думку, – це не вибір нормальних людей. Тому він не боїться тиску і професійно прокоментував ковідоістерію. 

Ось, що відповів Олександр Козлов на питання, чи є ковід з наукової точки зору справді особливо-небезпечною хворобою, якою його зробили? Адже через півтора року ми бачимо, що у цієї хвороби немає масового важкого перебігу, високої летальності та інвалідизації. Часто це – просто застуда. 

"Строго кажучи, ковід, звичайно, не є особливо-небезпечною інфекцією і під критерії не потрапляє. Однак, тут я зроблю ремарку щодо того, що персональні ризики окремої людини середні, а от соціальні ризики суспільства в цілому – вкрай високі. Повітряно-крапельний шлях зараження дозволяє досить швидко "підкосити" велику кількість людей. Імовірність важкого перебігу хвороби у здорових людей середнього віку – 20%, потреба в ШВЛ – 5-10% від загального числа хворих. Цифри можна порівняти з грипом. Летальність ковіда теж можна порівняти з грипом. Не виключаю, і навіть вважаю вірогідною, фальсифікацію статистики, а ось наведені мною цифри засновані на особистому досвіді ведення пацієнтів з ковід, і ці цифри збігаються з даними колег, яким я довіряю".

Наскільки обґрунтованою є добровільно-примусова вакцинація від ковіду? Яке її завдання? Перемогти на планеті застуду назавжди? Чому вакцинація де-факто не змінює картину (як, наприклад, в Ізраїлі та Великобританії)?

"Щодо вакцинації. Будучи одним з 25 імунологів, що залишилися в країні, з усією відповідальністю заявляю, що я щодо ковіда – АНТИВАКЦИНАТОР. Наявні вакцини – "сирі" і не можуть бути використані в популяції (тільки на невеликих групах добровольців). Ми поспішили з впровадженням векторних вакцин років на 20-40. Безумовно, тут є комерційна, політична та інші (не медичні) складові. Хтось, вибачте, просто "рубає бабки".

Впевнено стверджую:

1 вакцини від ковіду – небезпечні;

2 вакцини від ковіда – марні;

3 ми нічого не знаємо про віддалені наслідки редакції людського геному;

4 всі вакциновані через 6-12 місяців НЕ БУДУТЬ мати імунного захисту від нових серотипів ковіду.

Для створення вакцин використовуються вірусні білки. Будь-якого типу вакцин. Питання тільки в способі та формі доставки. На жаль, у ковіда всі ці білки дуже швидко змінюються. Один з небагатьох стабільних білків виявився дуже схожим на білки системи згортання крові організму людини. Тому після вакцинації є ймовірність атаки імунною системою своїх же білків згортання крові з розвитком тромбозів (зазвичай в головному мозку з фатальними наслідками або з інвалідизацією).

За офіційними даними частота цих ускладнень – 1 на 400 тис. вакцинованих. Підозрюю, що реальні цифри можуть досягати 1 на 100 тис. вакцинованих.

Але не з цим пов'язана основна стурбованість вакцинами. Вони – ВЕКТОРНІ ДНК або РНК-типу. Це означає, що в людську клітину вводять генетичний матеріал ВІРУСУ, який втручається в НОРМАЛЬНІ процеси біосинтезу білка і починає змушувати клітину організму людини виробляти білки ВІРУСУ. Це дуже круто виглядає, але я спочатку ставив питання: "Як довго це триватиме?" і "Як це зупинити?". Відповідей немає".

Коли пандемія закінчиться і чи закінчиться взагалі?

"Як на мене, зараз видавлюють останні можливі дивіденди з ситуації всі, хто причетний до розподілу "годівниці". Пандемія, як має бути за епідеміологічними канонами, згасне до весни майбутнього року.

Далі ковід буде існувати, як і грип, упродовж абсолютно невизначеного часу, викликаючи легкий і середньої тяжкості перебіг ГРВІ з періодичними появами нових, високо патогенних серотипів (все чітко за аналогією з грипом, у якого пандемічний цикл – 30-40 років).

Яка довжина пандемічного циклу у ковід – покаже час, прогнозувати не беруся. Пандемічний цикл – це спалах важких форм, масові госпіталізації та висока захворюваність, які за 1-2 роки призводять до формування імунно захищеного прошарку населення і переходу на тривалий період (для грипу, як я зазначав, – близько 35 років) до легких форм в імунного населення. Потім обов'язково відбудеться мутація і з'явиться новий, дуже патогенний штам (аналог "свинячого грипу", "іспанки" і т.д.). І знову цикл повториться. Так завжди було і так завжди буде.

Взимку 2021/2022 року очікую сплеск захворюваності. Це природно і нормально. Вологе повітря, переохолодження і легка иммуно супресія в популяції. До весни з теми ковіда "вичавити в годівницю" вже нічого не вийде, і він стане історією. До появи нового, високо патогенного серотипу. Швидкість появи цих "страшних" серотипів оцінити не можу. Підозрюю, що пандемічний цикл буде у 2-3 рази коротше, ніж у грипа, тобто 10-15 років (якщо оперувати даними на сьогодні про швидкість мутації вірусу і порівнювати її з такою, як у грипа)".

Нагадаємо, юрист Олександр Гуміров судиться з Кабміном про незаконність карантину.

Наші інтереси: 

Слухати чесних професіоналів, а не політиків та чиновників від МОЗ. Досліджувати питання і залишатися спокійними. Розуміти, що "не такий страшний чорт, як його малюють". Знати, що психопати готові на все заради грошей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи