Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські труби будуть ввозити до США без мит

Світ:

Українські труби будуть вільно надходити на ринок США. Угоду продовжено, а це дозволить зберегти доступ для українських труб на американський ринок.

Міністерство торгівлі США цього тижня прийняло рішення про продовження дії угоди про цінові зобов'язання української трубної продукції.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська на своїй сторінці у Facebook.

"Таким чином, українські виробники трубної продукції можуть продовжувати поставляти свій товар без сплати антидемпінгового мита", - заявила Микольська.

Зазначена угода була підписана 10 липня 2014 року за результатами антидемпінгового розслідування і розрахована на три роки, тобто її термін закінчувався 10 липня 2017 року.

"Завдяки спільній роботі і представленій позиції української сторони угоду продовжено, що дозволило зберегти доступ для українських труб на ринок США", - додала Микольська.

 

 

Наші інтереси: 

Розвиток торгівлі - запорука дружніх відносин.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи