Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Україна вже отримала від США "вбивцю танків" Javelin – ЗМІ

Категорія:

США підтвердили, що вже доставили в Україну протитанкові ракетні комплекси Javelin. Про це повідомили у Державному департаменті США, передає Радіо Свобода. 

"Вони вже були доставлені", - сказав офіційний представник Держдепу журналістам. Інших деталей офіційні представники США не розкрили.

За словами видання, поставку протитанкових комплексів Україні підтвердили ще два джерела — одне з України, інше з США. Вони забажали залишатися анонімними, адже не мали повноважень публічно говорити на цю тему.

Раніше стало відомо, що оборонний бюджет США передбачає для України допомогу в розмірі 350 млн доларів. До списку можливих постачань, окрім іншого, потрапили також протитанкові ракети Javelin. Їх мали надати за умови, що їх використовуватимуть подалі від лінії зіткнення, аби ті  не потрапили до рук бойовиків.

 

Наші інтереси: 

Оборонна міць України зростає.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи