Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Україна вийшла на серійне виробництво вітчизняних "Шахедів" – Камишін

Категорія:

Йдеться про десятки в місяць. Наразі не йдеться про інтеграцію "Укроборонпрому" з бізнесом. Просто в Україні виникла ситуація, в якій державне підприємство допомагає приватним компаніям розвиватися, надаючи ресурси, яких у цих компаній немає.

20012301.jpg

Ілюстративне фото

Як наслідок "український "Шахед" з’явився саме на державному заводі", сказав міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін в коментарі виданню "Форбс Україна".

Міністр заявив, що оборонна сфера робить важливий внесок в економіку країни. Вона, на його думку, з часом повинна стати її головним сектором.

"Починаючи з того, що називають "українським "Шахедом", ми не кажемо назву цього продукту, але вийшли на серійне виробництво його і зараз (виробляємо) десятки на місяць, продовжуючи багатьма іншими позиціями, які ми раніше виробляли зовсім мало, а зараз маємо пристойні цифри, – сказав міністр, додаючи, що кратне збільшення виробництва не задовольняє уряд. – Нас задовольняє десятикратне зростання і більше. У нас по багатьох напрямах є таке зростання".

У серпні ми повідомляли, що три вітчизняні державні заводи почали виробництво FPV дронів.

У вересні ми повідомляли, що українське держпідприємство "Антонов" переходить на виробництво безпілотників.

Наші інтереси: 

Добре, що почали виробляти. Але держава все це робить з великим запізненням.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи