Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У сертифікаті про смерть дитини мають бути дані про останню введену вакцину – законопроект в США

В американському штаті Айова 17 лютого успішно пройшов комітетські слухання зареєстрований 4-ма депутатами-республіканцями законопроєкт про обов'язкове включення до форми сертифікату про смерть дитини віком до трьох років даних про останню введену дитині вакцину. Контекстом є сумнозвісний "синдром раптової дитячої смерті", від якого в США щороку вмирає по півтори тисячі дітей, і він чомусь дуже часто збігається зі щепленнями дитини.

Про це у своєму Facebook повідомив Захар Мілютін. Він дав посилання на статтю місцевого видання, де дуже детально описані дебати під час обговорення цього законопроєкту в комітеті.

Підтримати його прийшла група з близько десятка місцевих мам. На світлині вони з фотографіями вбитих вакцинами немовлят, чиї історії наводились під час слухань.

Журналістка цитує кілька таких історій, коли діти "раптово" вмирали через 12-36 годин після щеплень. 

Щодо дитини Erica Sarver, яка в результаті вакцинації від кору-паротиту-краснухи (КПК) в 12 місяців отримала напади і пошкодження мозку і через два роки вмерла, Комітету було надано підписаний вченим федерального уряду США висновок, де вакцину КПК вказано причиною дитячого каліцтва і смерті.

Місцеві бюрократи від здоров'я виступили проти законопроєкту (жодного сюрпризу!), посилаючись на те, що пошук інформації про останню вакцинацію додасть їм, бідолашним, аж годину додаткової роботи і що усе це може призвести до втрати населенням віри в чудодійну вакцинопрофілактику.

В кінці слухань виступила екс-медсестра і мати аутиста Meg Oberreuter.

Вона нагадала, що у 1983-му, коли її син отримав діагноз, розповсюдженість аутизму складала в США 1 на 10 000. "Тепер це 1 на 36 чи навіть гірше", - сказала вона.

"Ми щось робимо з нашими дітьми. 54% наших дітей мають аутоімунні, хронічні стани. Ми не можемо продовжувати вести наш штат в цьому напрямку".

Також вона розповіла, як під час її роботи медсестрою в державному секторі після пост-вакцинної смерті дитини її сусіда керівництво під страхом звільнення заборонило їй говорити будь-що негативне чи навіть задавати питання про вакцинацію.

Повний текст короткого законопроєкту на офіційному державному (.gov) сайті парламенту Айови.

Наші інтереси: 

Знати правду про шкідливість сучасної вакцинації. Розуміти, чому кількісь дітей-аутистів різко збільшилася.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи