Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп знає, що Росія не зупиниться в Україні, - Бжезинський

Спецтема:

Американський політолог і колишній радник президента США з національної безпеки Збігнєв Бжезинський переконаний, що Трамп добре розуміє необхідність зупинити війну Росії проти України.

Президент США Дональд Трамп розуміє необхідність завершення війни на Сході України і важливість зусиль, націлених на те, щоб не дозволити Росії поширити свою агресію на весь регіон. Про це Збігнєв Бжезинський сказав у інтерв'ю польському виданню Gazeta Wyborcza.

"Президент Трамп як найвищий представник США розуміє, що конфлікт Росії проти Заходу на першому етапі проходить в сусідніх країнах. Вочевидь, зараз він триває в Україні. Потім буде Білорусь, потім - Польща, а потім чи може й одночасно балтійський регіон. Це все може перерости у велику війну, в якій Росія зараз перемогти не може", - сказав він.

Також Бжезинський переконаний, що Крим не може повністю відійти Україні чи Росії. Він натякнув, що анексований російськими військами український півострів може бути розділеним між українцями, кримськими татарами і росіянами.

Раніше Міжнародний кримінальний суд в Гаазі прирівняв анексію Криму до міжнародного збройного конфлікту. Як наголошується в звіті, встановлення факту початкової інтервенції, яка потягнула за собою окупацію, не потрібно. Таким чином, даний міжнародний конфлікт може бути розслідуваний за нормами Римського статуту.

Джерело

 

Наші інтереси: 

Розуміє - це вже добре. Значить незабаром будуть відповідні кроки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи